Også var det lørdagen
365 // day 185 (12.10.13)

På lørdagen startet vi med hotellfrokost, som jeg elskeeer♥ Før vi så gikk videre til IKT-senteret, der var det noen forskjellige som holdte foredrag. Og hun ene som holdte foredrag valgte ut forskjellige fra publikum, også sa hun (jeg kan ta to eksempler) til den første "Du skal førtelle oss koffør silikonpuppa burde være obligatorisk!" og til en annen "Førtell oss koffør spagetti burde være ulovelig". Så skulle de være så overbevisende som de kunne. Sykt gøy å se på siden de fleste var veldig flinke, kom med mange rare argumenter, og var faktisk ganske overbevisende.

Senere delte vi oss inn i grupper som skulle skrive saksframlegg om forskjellige problemstillinger. Om hvordan man kunne være med på å hjelpe å løse dem etc. Også måtte vi lage en film på mellom 1-2 minutter om det vi skulle ha saksframlegg om.

Senere på kvelden var det festmiddag/kveld, noe som inneholdt taler, god mat, og masse dansing. Jeg og Veronika hadde glemt å ta med oss kjoler. Men jeg lånte en hos Regine, og Veronika lånte hos Jenny, så det ordner seg alltid! Også var Sandra Borch der, som lille meg ble starstruck av å møte. Vi fikk snakket litt med henne, og tatt noen bilder, som var veldig koselig siden hun var så jordnær og hyggelig.

Alle bildene utenom de to første mobilbildene, lånte jeg hos søteste Jenny♥. Besøk bloggen hennes >HER<

Hva gjorde du på lørdag?

 -Andrea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar