365 days

Healthy Saturday


365 // day 199

Lørdagen startet jeg med å spise av gårdagens kakerester. Så satt jeg vel egentlig bare hjemme til Vero ringte på kvelden å ba meg komme på besøk. Og med tanke på at det var kveld orket jeg ikke skifte eller noe slikt, så jeg gikk bort til Veronika i den lilla soveshortsen min, t-skjorte og parkas. Så litt senere var vi sammen med noen folk, også sov jeg der..

Hva gjorde du i går?

-Andrea

This friday..


365 // day 198

På fredagen hadde mamma bursdag, så da var jeg egentlig bare hjemme, hjalp mamma å bake kake, og hadde litt besøk.

Hvordan var din fredag?

 -Andrea

Some days ago


365 // day 197

På torsdag husker jeg faktisk hva jeg gjorde. Jeg  var selvfølgelig på skolen, så da jeg kom hjem ringte gudmoren min meg og spurte om jeg kunne gå å mate hestene hennes, siden hun ikke var hjemme før senere på kvelden. Så da var jeg en stund hos hestene før jeg gikk inn for å begynne å skrive på engelskoppgaven vi hadde til fredag. Den klarte jeg å ikke begynne med før klokken ble sju, og dårlig ble den sikkert og, siden jeg helst ville bli så raskt som mulig ferdig med..

Hva gjorde du på torsdag?

-Andrea

Onsdagen og sånt

365 // day 196 (23.10.13)

onsdagen husker jeg egetlig ikke hva jeg gjorde, utenom at jeg var på skolen.

-Andrea

What i wear at home


365 // 195

Nå som vi starter på vinteren og allerede har fått mer eller mindre en halvmeter snø, så har jeg nå valgt å bytte ut kosebuksa med en koseshorts. Hahha. Så de siste dagene har jeg spradet rundt hjemme i shorts og t-skjorte.

Også fikk jeg en ny genser hos pappa i dag, han pleier å handle en hel masse klær til oss når det er salg, hahha.

Hva går du i når du er hjemme?

 -Andrea

Bambi på glattisen og sånt


365 // 194

Skoledagen i dag gikk helt forferdelig fort. Det har sikkert sammenheng med at vi så film de to første timene, men uansett. Bussen satt forresten fast idag da vi skulle til skolen, så vi kom forsent. Også klarte jeg og Veronika å falle og skli ned midt i skolebakken, som er altfor lang, altfor bratt, og altfor glatt. Og siden skoene mine er helt totalt flate/glatte under, er det enda vanskeligere for meg å komme meg opp bakken. Så jeg må holde Konstanse og Veronika i hver arm, mens de bokstavelig talt drar en menneskelig Bambi opp skolebakken. Noen burde serriøst filme når jeg prøver å komme meg opp slik at dere får se hvor vanskelig det er..

Bakte forresten kake i dag også, jobber på sommerkroppen 2014 skjønner dere. Skal bli ordentlig F(e)IT! Også er jeg forresten klar over at jeg ser ut som en hund på siste bilde. Eller er det bare jeg som ser det?

Er det glatt der du bor? / Har dere snø?

-Andrea

Kake day 1


365 // 193 (20.10.13)

I går bakte jeg sjokoladekake, som egentlig var det eneste jeg gjorde i går ettersom ingen var hjemme. Og dere vet de der grå ull/joggebuksene? Vel, de gikk jeg med hele sommeren, og nå når snøen har lagt seg er jeg begynt å gå i chilleshorts.. Unødvendig informasjon, men uansett..

Hva bruker du å gjøre på søndager?

-Andrea

Dew on my window
365 // day 192 (19.10.13)

Igår var vi på Finnsnes en tur siden jeg skulle kjøpe meg vintersko, men kjøpte ikke noe siden de ikke hadde noen fine i min størrelse. Litt senere møtte jeg på noen folk jeg kjenner, så da var jeg bare sammen med dem. Det kom også en mann i brudekjole og spurte om vi kunne fikse sløret og kjolen hans. Det var mye morsommere da det skjedde enn det høres ut, haha.

Hva gjorde du i går?

 -Andrea

From a little spark may burst a flame


365 // day 190 (18.10.13)

-Andrea

Unhealthy


365 // day 190 (17.10.13)

-Andrea

Winter Wonderland


365 // day 189 (16.10.13)

For et par dager siden fikk vi plutselig masse snø, og nå gleder jeg meg helt sjukt til jul. Tror ikke mamma var helt enig, men jeg ble i allefall glad da snøen kom, noe jeg vanligvis ikke blir siden jeg alltid har hatt et hat-forhold til vinteren, som varer i evigheter.

Har du snø der du bor?

 -Andrea

Forigårs

365 // day 188 (15.10.13)

Tirsdagen gikk vel egentlig også til skole, lekser, snapping og spising. Dagene går egentlig i det samme, men uka etter den som kommer nå blir i allefall litt annerledes, siden vi har arbeidsuke. Så da regner jeg med jeg drar til Finnsnes og jobber en plass.

Har dere arbeidsuke?

-Andrea

Mandagen

365 // day 187 (14.10.13)

PÅ mandagen var jeg vel egentlig bare på skolen, så dro jeg hjem, gjorde lekser og spiste middag. Så ikke så mye å fortelle.

Hva gjorde du på mandag?

-Andrea

Travel søndag


365 // day 186 (13.10.13)

På søndagen klarte vi tre som sov sammen, å forsove oss. Så da vi spiste frokost var alle de andre på fylkeshuset, men vi kom oss dit til slutt vi og selvom vi kom en time senere enn de andre, hahha! Der holdte vi saksframleggene vi hadde jobbet med dagen før på IKT-senteret. Vår gruppe hadde "Lærerne er for dårlige til å motivere". Og da vi skulle spille inn filmen, var det ingen som ville melde seg som læreren, så da ble jeg nødt til å spille den sure læreren. Noe som var ganske kleint da vi viste det på storskjerm foran alle de andre, siden jeg har værdens styggeste stemme. Men det gikk veldig bra, og etter saksframleggene fikk vi laks til middag. Jeg og Regine løp for å komme oss lengst mulig fram i køen, hahha matvrak♥

  Da klokken var litt over tre, måtte jeg, Veronika og Jenny gå tilbake til hotellet for å hente bagasjen vår, som vi hadde latt stå igjen. Og klokken 15.45  var vi på båten på tur hjem. Så jeg har i allefall hatt en veldig koselig og lærerik helg. Jeg har blitt kjent med mange nye, hærlige folk. Og dette er helt klart noe jeg vil være med på igjen!

Har du vært med på Ungdommens fylkesting før?

-Andrea

 

Også var det lørdagen
365 // day 185 (12.10.13)

På lørdagen startet vi med hotellfrokost, som jeg elskeeer♥ Før vi så gikk videre til IKT-senteret, der var det noen forskjellige som holdte foredrag. Og hun ene som holdte foredrag valgte ut forskjellige fra publikum, også sa hun (jeg kan ta to eksempler) til den første "Du skal førtelle oss koffør silikonpuppa burde være obligatorisk!" og til en annen "Førtell oss koffør spagetti burde være ulovelig". Så skulle de være så overbevisende som de kunne. Sykt gøy å se på siden de fleste var veldig flinke, kom med mange rare argumenter, og var faktisk ganske overbevisende.

Senere delte vi oss inn i grupper som skulle skrive saksframlegg om forskjellige problemstillinger. Om hvordan man kunne være med på å hjelpe å løse dem etc. Også måtte vi lage en film på mellom 1-2 minutter om det vi skulle ha saksframlegg om.

Senere på kvelden var det festmiddag/kveld, noe som inneholdt taler, god mat, og masse dansing. Jeg og Veronika hadde glemt å ta med oss kjoler. Men jeg lånte en hos Regine, og Veronika lånte hos Jenny, så det ordner seg alltid! Også var Sandra Borch der, som lille meg ble starstruck av å møte. Vi fikk snakket litt med henne, og tatt noen bilder, som var veldig koselig siden hun var så jordnær og hyggelig.

Alle bildene utenom de to første mobilbildene, lånte jeg hos søteste Jenny♥. Besøk bloggen hennes >HER<

Hva gjorde du på lørdag?

 -Andrea

Fredagen

{0k o m m e n t a r e r}

365 // day 184 (11.10.13)

Gidder ikke fortelle så nøye alt som skjedde på de forskjellige plassene..

På fredagen tok vi båten fra Tennskjær til Tromsø. Den båten vi tok var framme 1 time før Finnsnes-båten kom, så da gikk vi på Nerstranda å handlet litt. Så da de andre kom, og klokken begynte å nærme seg 12, gikk vi til hotellet for å sjekke inn. Da vi kom til hotellet var det noe kluss som hadde skjedd, så vi fikk ikke sjekket inn da. Og da klokken ble nærmere 13, dro vi til Vitensenteret. Det var veldig spennende, og der var vi til klokken ble sju. Så dro vi til Hålogaland teater og så på et stykke som het  "Æ ringe mine brødre". Da det var ferdig dro vi tilbake til hotellet, sjekket inn, spiste, og lekte noen leker for å bli kjent med hverandre.

Hva gjorde du på fredag?

-Andrea

Torsdag

365 // day 183 (10.10.13)

På torsdagen dro jeg og Veronika til Finnsnes etter skolen, siden vi skulle til Tromsø på fredag på Ungdommens Fylkesting. Så da vi kom til Finnsnes gikk jeg å satt meg på cafè i en halvtime med to jeg kjenner, som var på senteret akkurat da. Før vi så ble hentet, og dro til bestemora til Veronika, der vi skulle sove til neste morgen.

Bildene fra de andre dagene viser jeg i morgen. Og bildet over er det eneste som ble tatt på torsdag.

Har du vært på ungdommens fylkesting før?

-Andrea

Meg på onsdag

365 // day 182 (09.10.13)

-Andrea

American
365 // day 181

I dag fikk vi en pakke med noen deksler som pappa bestilte på nett for en stund siden. Så da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg gjennom dekslene, og fant det jeg likte best, som da ble dette. Det er også veldig praktisk siden det har kort-og pengelomme, slik at jeg slipper å gå med alt henslengt i lommene mine.

Hva syns du om dekselet?

 -Andrea

Addicted to coffee
365 // day 180

Er blitt helt avhengi av Dolche Gusto-latte! Det er helt forferdelig godt, bare synd jeg kun har kapsler igjen nå til en kopp :(( Over til noe positivt, jeg og Vero skal til Tromsø i helga, på kurs. Vi drar i samarbeid med ungdomsrådet her, og får dekt både reise og hotellovernatting på Rica. Så det er virkelig noe jeg ser fram til, og jeg vet at både jeg og Vero er like gira, begge to! :D

Har dere ungdomsråd på skolen?

 -Andrea

Smile


365 // day 179 (06.10.13)

De eneste bildene jeg tok i går.

-Andrea

60-års dag

365 // day 178 (05.10.13)

I går var jeg i 60-års dagen til far, og dette er egentlig det eneste bildet jeg tok. Lover jeg skal prøve å bli bedre på å ta bilder, men ikke i dag, for jeg skal snart være med mamma å kjøre Vanja og ei venninne til Finnsnes.

-Andrea


Helg

365 // 177 (04.10.13)

I dag på skolen hadde vi to prøver, som vil si at vi har hatt fire prøver til sammens denne skoleuka. Men tror jeg har gjort det OK på dem alle fire. Matteprøvene som vi hadde i går, fikk vi tilbake i dag. På den fikk jeg 5+, men litt kjipt å vite at jeg hadde fått 6 om jeg ikke hadde skrevet ett tall i et av stykkene feil.

Bildet over er forresten det eneste bildet jeg har tatt på hele dagen. Skal prøve å bli bedre på å ta bilder.

-Andrea

Fra torsdagen


365// day 176 (03.10.13)

Dette var det eneste bildet jeg tok på torsdagen, så da er det bilde dere blir nødt til å se.

-Andrea

It's my mouth, i can say what i want to


365 // day 175

I dag hadde vi RLE-prøve på skolen, tror det gikk ganske bra, jeg håper i alle fall det.

-Andrea

Øve, øve, RLE-prøve


365 // day 174

Ja, jeg blurret over boka, fordi jeg skriver like pent som en ape. Uansett så har dagen min gått til skole, spising, og øving til RLE-prøven vi har i morgen. På torsdag har vi matteprøve, og på ferdag har vi samfunnsfagprøve. Som vil si at vi har tre prøvedager på rad, som da også betyr veldig mye øving. Men det går nok greit, så nå skal jeg egentlig bare gå å lage meg noe kaffe, og øve litt mer før jeg legger meg.

Har du noen prøver denne uka?

 -Andrea

 

Værdens søteste t-skjorte


365 // day 173 (idag)

-Andrea

Meg i går


365 // day 172 (gårdagens)

Dette var vel de to bildene jeg tok i går, med Ipad.

-Andrea

Forigårs


365 // day 171 (28.09.13)

Vet jeg ikke har lagt ut bilde på tre(?) dager, så derfor legger jeg bare ut bildene for de siste dagene nå. De to andre bildene kommer i egne innlegg. i forigårs fikk jeg forresten Nellypakken min, har ikke tatt noen bilder av klærne, men kan sikkert gjøre det om jeg gidder.

-Andrea

Gårdagen


365 // day 170 (gårdagens)


I går i 20-tiden dro jeg og Veronika i bursdag. Det var utrolig god mat, fine taler, god stemning, og selvfølgelig kaker, hahha. Uansett så var det kjempekoselig, og vi gikk vel hjem i halv tre-tiden. Men nå har jeg ikke tid til å skrive særlig mye mere, siden jeg straks skal ut å å møte Konstanse.

Har du vært i bursdag i det siste?

 -Andrea

Latte Macchiato


365 // day 169 (gårdagens bilde)

I går i to-tiden dro jeg til Finnsnes med mamma og Vanja. På kjøpesenteret møtte jeg på to jenter jeg kjenner, så da var jeg bare sammen med de, siden de andre jeg skulle være sammen med ikke kunne komme før litt senere.

Kjøpte meg også en ny vinterjakke, som jeg kan vise senere om jeg får tid til det, siden jeg skal i bursdag til moren til bestevenninna mi.

Hva gjorde du i går?

 -Andrea


Kakebokser

På onsdagen fikk vi i 9.ende kakebokser, som vi skal selge for å tjene penger til skoleturen i 10.ende. og siden dette er det eneste bilde jeg tok på onsdagen, så er det det dere får se. I morgen skal jeg legge ut dagens(26.09) bilde, siden jeg er alt for trøtt til å begynne med det nå.

-Andrea

Black Coffee

365 // day 167

I dag var jeg og Veronika på kommunestyremøte, siden vi er i ungdomsrådet. Vi var vel på møte i mer eller mindre tre og en halv time, og fikk med oss egentlig ganske mye. Senere dro, også jeg og Veronika, til Gryllefjord på besøk til Cecilie, der vi laget oss polarpizza og koset oss. Vi dro vel hjem i sju-tiden, og etter det har jeg vært hos mor en tur og gjort noen RLE-lekser vi hadde til i morgen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

My type of happiness

 photo lykke018.jpg

365 // day 166

Heisann!

I dag da jeg kom hjem var huset helt bomba, siden noen menn var her for å skifte gulv. Så jeg lukket meg inn på rommet, siden jeg hadde sikkert gått i veien om jeg var i stua. Men så kikket jeg litt på Nelly, og fant meg en kjole og to bukser som jeg bestilte meg. Så satser vi på at de er på postkontoret om ikke så alt for lenge.

Og om noen har veldig lyst å sende meg et søtt brev eller en mail så ser dere nå adressene mine på bildet. I morgen skal jeg forresten ikke på skolen, siden jeg og Veronika skal i kommunestyremøte, siden vi er med i ungdomsrådet på skolen.

Skal du på skolen i morgen?

 -Andrea (håper forresten ingen tok de brevgreiene serriøst)

 

Hug Me

 photo jaringss088.jpg

365 // day 16

Bare enda ett bilde som er tatt å redigert på noen få minutter, hahha. Dagen i dag har vært verdens kjedeligste, så det er virkelig ikke så mye å skrive.

Har dere hatt høstferie enda?

 -Andrea

Purple and stuff


365 // day 16

Hahhah, av alle øyebildene jeg har lagt ut her, må dette være det dårligste. Ikke det at jeg prøvde å få det så bra heller da, med tanke på at jeg sikkert brukte tilsammen 5 minutter av gårdagen, på å både ta og redigere det. Så det sier jo litt.

-Andrea

Gave og slikt365 // day 164

Heisann!

I dag kom gudforeldrene mine hjem fra ferie, så da gikk vi på besøk til de en tur. Fikk beatboxen og neglelakkene, som dere ser på de utrolig sugene bildene, i feriegave. Men skal jeg egentlig gå å legge meg, siden jeg er dødstrøtt.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea


Tidligt


365 // day 163

I går tok jeg ingen bilder i det hele tatt, så derfor blir det mobilbilder fra gårdagen. Men nå må jeg begynne å gjøre meg helt ferdig til å gå til skolebussen, så blogger jeg forhåpentligvis når jeg kommer hjem igjen.

Skal du på skolen idag?

 -Andrea

Randomt

 photo toslashv066.jpg

365 // day 162

Ja hallo igjen.

Veldig randomt bilde, men jeg feilet på alle bilder jeg tok i dag, så da blir det slik. Men nå skal jeg straks sove, så kan jeg blogge mer i morgen.

-Andrea

Gårdagens uklare bilde

 

 photo toslashv001.jpg

365// day

Nå må jeg gå å lufte hunden til gudmoren min, som jeg passer til fredag. Så kommer dagens bilde om en liten stund.

-Andrea

Så var det mandag igjen da
365 // day 160

Heisann!

I fem-tiden gikk jeg ned til fotballbanen for å se på en fotballkamp. Jeg skulle egentlig gå sammen med Konstanse, så jeg ringte henne litt før klokken fem, da ble vi enig om at hun skulle komme til meg, slik at vi kunne gå sammen. Men da jeg ringte kvart over fem, og hun ikke var kommet lengere enn til gangen i sitt eget hus, så orket jeg ikke vente lenger. Jeg håper forresten du leser dette og innser hvor sykt treig du er (til alt)! Etter kampen gikk jeg hjem og gjorde litt lekser, som jeg enda ikke er ferdig med. Men det er ikke noe å stresse med, siden hele ungsomsskolen skal på tur i morgen. Så morgendagens lekser blir ikke sjekket før i allefall på onsdag.

Jeg vant forresten trekningen av bygdehuset til konfimasjonen. Jeg som var så sikker på at jeg ikke kom til å få det. Da lappen var trukket, og de skulle ha meg til å åpne den, var jeg dødsnervøs. Men jeg fikk jo huset, så jeg er fornøyd jeg.

Skal du konfirmeres i år?

 -Andrea

Calm Sunday
365 // day 160

Heisann!

I natt sov jeg hos Veronika, men gikk hjem ganske tidlig siden jeg måtte lufte og mate en hund som jeg passer fram til fredag. Siden det har jeg laget negerboller, og spist middag hos mor. Så ikke så veldig mye med andre ord. Nå klokken sju skal jeg på en trekning om å få ha konfirmasjonen min på grendehuset i bygda, som vi er tre personer med i trekningen av. Ikke det at jeg tror jeg kommer til å få det, men jeg håper selvfølgelig på det beste.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea

Gårdagens


365 // day 158

Heisann!

Fra i går natt, til i dag sov jeg og Veronika i huset til gudmoren min, som for øyeblikket er på ferie. Så stekte vi pizza, spiste godteri og skypet med forskjellige folk. Men n å må jeg gå bortover til Veronika, så kommer det et til innlegg i løpet av ikke så lenge.

Hva gjorde du i går kveld?

 -Andrea

Dagen før fredag

lol photo toslashv017.jpg

365 // day 157

Heisann!

Utenom skole, har dagen min har egentlig bare gått i å drikke sjokolademelk og jobbe matte, så ikke så veldig spennende. Nå skal jeg bare skifte, så skal jeg sove.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Et par dårlige bilder

 


365// day 156

Heisann!
Glemte å legge ut, og forsåvidt ta noen bilder igår. Så derfor legger bare ut disse to bildene jeg tok på mobilen i går. Men nå skal jeg straks gå til skolebussen, så blogger jeg senere.

-Andrea

Jordgubb365 // day 155

Heisann!

Gidder ikke skrive noe særlig om dagen, ettersom den bare har gått med til skole og leksegjøring. I morgen tror jeg kanskje jeg skal til Finnsnes en tur med Konstanse. Men nå må jeg fortsette med leksene mine.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea

Valg


365 // day 15

Heisann!

Kom hjem for litt siden etter å ha vært hos Konstanse å hjulpet henne å rydde i klesskapet. Eller hjalp henne vel ikke, det var vel mer jeg som ryddet. Uansett, etter det satt vi oss å så på valget. Jeg og Konstanse er ikke helt på samme side der da men. Nå skal jeg spise før jeg går å legger meg om ikke alt for lenge.

Følger du med på valget?

 -Andrea

Bursdag


365 // day 153

Heisann!

I dag har vi hatt besøk siden vi feiret pappa sin bursdag, selvom han ikke er så veldig glad i å feire den. Litt slik som megselv egentlig. Mer enn det har jeg egentlig ikke gjort, har vært så sykt trøtt i dag, så har egentlig bare lugget på sofan og halvsovet.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Kirka

 

365 //  day 152

Heisann!
Skulle egentlig ta bilder i dag. Men siden jeg måtte være i kirka fra klokken 13.00 - 18.00, og etter det var jeg sammen med Veronika, fikk jeg ikke tid til det. Derfor får dere se bilde av dette (store) armbåndet vi lærte om i kirka idag. Men siden jeg er hos Veronika nå, skal jeg være litt sosial, også blogger jeg bedre i morgen.

-Andrea

God natt


365 // day 151

Heisann!

I dag etter skolen dro jeg rett til Finnsnes, der jeg var sammen med noen forskjellige folk før jeg dro hjem igjen etter noen timer. I morgen må jeg i kirka, siden det skal være presentasjons-gudstjeneste for konfirmantene, og siden jeg er konfirmant er det kanskje en fordel å stille opp.

Er du konfirmant i år?

 -Andrea

Dagen i dag


365 // day 150

Heisann!

I dag etter skolen bakte jeg en brownies, som jeg litt senere tok med på besøk til Konstanse. Så har jeg vi ligget i senga å spist brownies, hørt på musikk, pratet, og lest barnebøker, hahha. I morgen tror jeg faktisk jeg og mamma drar en tur til Finnsnes for å kjøpe en gave, om mamma snakker sant. Men noe mer enn det vet jeg ikke.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Megselvja

 

365 // day 149

Heisann!

I dag lagde vi tomatsuppe på skolen, men jeg tror nok jeg holder meg til Toro de neste gangene for å si det slik.
Ellers i dag har jeg bare vært en tur hos Veronika å bakt brownies, også var jeg og Konstanse å gikk tur isted.

-Andrea

Fotballkamp


365  // day 148

Heisann!

idag har jeg vært på fotballkamp her i Torsken, også har jeg bakt brownies til Wanja som går i klassen under, mer enn det har jeg ikke gjort. Var det forresten noen som så Klaus på kanten i dag på tv2? Det var her fra Torsken, jeg så i allefall på det, og flirte godt!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Opp, opp, og aldri mer


365 // day 147

Heisann!

I dag gikk jeg og klassen min på en konfirmasjons/fjelltur sammen med presten som er her. Ikke vet jeg hvorfor vi gikk på fjellet, men på det fjellet vi skulle på kommer jeg ikke til å på igjen for å si det slik. Eller jeg kan vel ikke si igjen siden jeg, og de fleste andre ikke orket å gå hele veien opp. Tror forresten bare det var tre som kom seg hele veien opp.

Da jeg kom hjem gikk jeg  dusjen, så dro jeg på butikken når mamma kom hjem, ellers så vet jeg ikke hva jeg har brukt dagen på..

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

 

Heij

 

365 // day 146

-Andrea

Jelly Belly

365 // day 145

Heisann!
Idag har jeg blitt truet av en uteligger, og spist altfor mye. Så nå er jeg og Konstanse på tur i leiligheten for å spise mer. Hahha!

-Andrea

Finnsnes

365 // day 144

-Andrea

Pakking

 

365 // day 143

Hei!
Idag etter skolen dro jeg til Finnsnes sammen med mamma. Da vi kom frem gikk jeg på kjøpesenteret og møtte noen gutter som satt på caféen. Senere gikk vi til kirka, siden det skulle være noen greier der. Så var vi der en stund, til jeg måtte dra hjem.
Nå holder jeg på å pakke, siden jeg skal være med Konstanse til faren i helga.

-Andrea

Mat, mat og mer mat365 // day 142

Heisann!

Orker egentlig ikke skrive så veldig mye om dagen min. Men kan jo si at den startet med at vi i 9.ende lagde pizza, så hadde vi noen forskjellige fag, og i siste time hadde verken vi eller 8.ende lærer, så vi gikk inn til dem til skolen var ferdig. Etter jeg kom hjem har jeg gjort så å si ingenting. Jeg lagde negerboller, som vi så "fint" kaller det her, så gikk jeg en tur til mor. Nå tenkte jeg at jeg skulle ta å gjøre engelsk-leksene til i morgen, før jeg går å legger meg.

Har du hatt en fin dag?

 -Andrea

Havregrøt og greier


365 // day 141

Heisann!

Jeg har ikke vært hjemme siden skolen var ferdig, så jeg har ikke fått tatt noen bilder. Derfor blir det et dårlig bilde av havregrøten jeg spiste for en liten stund siden, med et stygt filter over. Skoledagen i dag startet ok, tenker jeg. Helt til 2. time da humøret mitt sank ti tusen hakk, og jeg var egentlig sur resten av skoledagen og sa ganske så lite. Haha, er forresten ganske morsomt hvor godt Konstanse faktisk kjenner meg. Hun sto å knøt skoene da jeg kom ut fra klasserommet etter 2.time, så så hun bare opp på meg før hun sa "Nei, no e ho sur!".

Hahah uansett, da jeg kom hjem fra skolen dro jeg til Finnsnes sammen med mamma, siden jeg måtte finne meg gymsko til fredag. Så da gikk vi først å kjøpte sko, før vi gikk å satt oss på cafèen en stund. Litt senere kom det en annen fyr som jeg hang sammen med en stund før jeg dro hjem. Nå skal jeg straks gå å legge meg, slik at jeg kan komme meg på skolen å lage pizza(♥♥) i morgen!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

Just another day passing by


365 //  day140

Heisann!

Dagen i dag har vært ganske grei egentlig, utenom at jeg var helt sjukt trøtt i morgest. Men siden vi nå begynner med to timer Kunst og Håndtverk, så RLE, Matte og Tysk/Norsk resten av timene, så tror jeg at jeg kan lære meg å like mandagene. Noe jeg aldri har gjort før! Etter jeg kom fra skolen gikk jeg til mor en tur sammen med pappa. Så spiste jeg litt kake der, før Konstanse ringte å ba meg på middag hos bestemoren sin. Så da dro jeg dit å var sammen med Konstanse noen timer, og spiste middag selvfølgelig. Senere da jeg kom hjem igjen gikk jeg til mor igjen, sammen med mamma og pappa, og spiste mer kake, hahah.

Jeg har forresten brukt èn time på dette lille innlegget. Mest fordi jeg gikk å hentet meg isbiter og vann, sendte snapbilder, måtte sjekke facebook, besøke alle bloggene jeg leser, ble fri for isbiter og måtte hente flere, svarte på snappene jeg fikk tilbake. Men nå skal jeg egentlig gå å hente meg flere isbiter, selvom jeg holder på å fryse meg ihjel siden jeg har spist så mange allerede.

Liker du mandagene?

 -Andrea

Some details


365 // day 139

Heisann!

Tidligere i dag var jeg i barndåp til ei jente som heter Ella Sofie. Det var kjempekoselig, og jeg tror aldri jeg har spist så mye kake på en dag som det jeg har gjort i dag, hahah. Om ikke så altfor lenge skal vi kjøre til Finnsnes og sette av Vanja, så da blir jeg også med. Etter det skal jeg bare hjem igjen og sove, slik at jeg kommer meg opp til skolen i morgen.

Liker du å være i barndåp?

 -Andrea

Hell is empty, and the devil are here


365 // day 138

Heisann!

Har veldig lite å skrive, siden jeg ikke har gjort noe særlig idag. Her er iallefall dagens bilde..

Hva syns du om bilde?

 -Andrea

 

Fredag ja


365 // day 137

Heisann!

Takk Gud for at det er fredag, er så lei av å stå opp før klokken er sju på morningen at det er helt forferdelig. Og enda har vi bare gått på skolen siden tirsdag. Men det går seg vel til etterhvert (forhåpentligvis). Resten av dagen har jeg egentlig ikke gjort noe som helst, utenom å spise...

Når begynte du på skolen?

 -Andrea

Baking from the bottom
365// day 136

Heisann!

Etter skolen i dag gikk jeg først hjem å hentet noen sufflèformer, så dro jeg og møtte Konstanse på butikken, før vi så gikk videre hjem til henne. Der lagde vi først sjokolademousse, så dro vi til bestemoren til Konstanse å spiste middag, så dro vi tilbake til Konstanse å lagde sjokoladesufflè. Vi lagde begge delene fra bunnen av, griset ut hele kjøkkenet, og klarte egentlig å faile litt på begge delene. Men det ble i allefall spiselig, og det er vel det som er det viktigste.

På turen hjem til Konstanse tok jeg masse bilder av henne, for det meste kødd. Men jeg kan sikkert legge ut noen av dem senere, etter Konstanse har fått sett de.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

Fortgjortbilde


365 // day 135

Heisann!

I dag da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg nesten rett til mor, ettersom vi skulle spise der. Og en stund etter vi hadde spist, dro jeg og mamma til Finnsnes sammen med samboeren til mor. Så jeg har ikke vært noe særlig hjemme, og derfor ble det bare et dårlig bilde jeg tok på 10 sekunder, med dårlig lys og shitty redigering. Men i morgen blir det forhåpentligvis et litt bedre bilde, om jeg ikke bruker dagen på å bake med Konstanse. Vi får se!

Har du hatt en fin dag?

 -Andrea

You can't have a rainbow without rain


365 // day 134

Heisann!

Da var første skoledag i 9.ende unnagjort. Det gikk helt greit, men etter 4. time ville jeg egentlig bare ha sommerferie igjen. Forhåpentligvis går dette året like fort som forrige, så er det snart vinter og jul, så vår og påske, også før vi vet ordet av det er det sommer og ferie, og jeg begynner på mitt siste år på grunnskolen.

Uansett, i dag da jeg var på fotballkamp begynte det å regne, så kom denne nydelige regnbuen. Jeg tok sikkert tjue bilder av den mens jeg stod på sidelinja, og egentlig skulle ta bilder av spillerne på banen. Men fikk også ganske mange (forhåpentligvis) bra bilder av kampen, som jeg legger ut i et eget innlegg i morgen kanskje. Men nå skal jeg gjøre meg klar til å legge meg om ikke så altfor lenge, slik at jeg kommer meg opp til andre skoledag

Hva syns du om bildet? / Går du på skole, og hvilken klasse begynte du i?

 -Andrea

Skolestart


365 // day

Heisann!

Kom hjem fra Finnsnes for ikke så lenge siden, vi var og satt av Vanja som skal begynne på skole der. Jeg var egentlig mest og vandret på kjøpesenteret sammen med Veronika. Vi var der ganske lenge, før vi gikk på Rema1000, også var vi med mamma dem på internatet for å se. Og i morgen begynner vi på skolen, jeg gleder meg ikke akkurat, men det går sikkert fint. Sommerferien har også gått alt for fort! Jeg vet jeg sikkert sier det hvert år, men dette året har den gått helt ufattelig fort, og en ekstra måned hadde ikke gjort noe.

Hva har du gjort i sommer?

 -Andrea

Sun in my eyes

Heisann

Dette er egentlig det eneste bilde jeg har tatt i dag, så da blir det vel det jeg legger ut. I dag har jeg bare vært sammen med Veronika, også kom Konstanse senere. Nå er jeg hjemme, men skal straks ut med Konstanse igjen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Gårdagens

Heisann!

Siden jeg var ute sammen med Veronika og Konstanse i hele går, glemte jeg helt av å blogge. Men her er i allefall et bilde jeg tok av meg og Konstanse i går. Jeg prøvde å få Veronika med på bilde, men hun ville vist ikke. Nå skal vi grille, så blogger jeg mer senere.

-Andrea

Waves

-Andrea

Heisann

365 //  day129

Heisann!

I dag har jeg ikke gjort noenting, men i i går kveld var jeg sammen med Konstanse. Vi spiste pizza, drakk Solo og så på Fredag den 13. Også satt vi å så på trailere til massevis av skrekkfilmer, og planla hvilke vi skulle se. Og med tanke på at det begynner å bli mørkt ute, og Konstanse satt å skremte meg dritmye før jeg skulle gå hjem, måtte jeg ringe en kompis å prate med han hele veien hjem. Og paranoide meg gikk jo å så bak meg hele tiden og bare "Herrejesus, eg e sikker på at det følg noen etter meg, sånn særriøst. Herregud, herregud, herregud, satan eg kommer te å dø!!!" i telefonen. Det er heller ikke gatelys et første stykket når jeg går fra Konstanse, noe som gjør det enda skumlere å gå der. Jeg går også vanligvis en snarvei gjennom skogen fra og til Konstanse, men denne gangen gikk jeg hele veien rundt.

Altså, jeg er egentlig ikke mørkeredd, og jeg går vanligvis snarveien gjennom skogen uansett om det er bekkmørkt eller ikke. Men når vi sitter nede i en mørk kjellerstue, ser skrekkfilm og skremmer hverandre, blir det meste et par hakk skumlere.

Er du mørkeredd? / Liker du skrekkfilmer?

-Andrea

Today

 

-Andrea

Travel dag

Heisann

I dag har jeg vært på Finnsnes sammen med Konstanse, som jeg ikke har sett siden 20/21 Juli(?) ettersom hun har vært på ferie. Sa da var jeg sammen med henne og noen andre folk som kom litt senere. Vi var ikke hjemme før i ni-tiden, så jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag. Uansett, jeg fikk denne søte tatoveringingen hos Konstanse da vi satt i bilen på tur hjem.

-Andrea

Blue Eyes

 photo Eyes.jpg

365 // day 127

Heisann!

Ser at kvaliteten på bildet plutselig ble litt dårligere når jeg la det ut her nå. Men jaja, i dag våknet jeg ganske tidlig, men sovnet ikke før klokken var fem- halv seks i morgest. Noe som vil si at jeg ikke har sovet noe særlig i natt. Været er ikke akkurat til å skryte av heller, overskyete, vind og regn. Som betyr at jeg har tilbrunget mesteparten av dagen min innendørs foran pc-en, og egentlig har dagen vært helt utrolig kjedelig.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Et kornete bilde


365 // day 126 - mørkt, kornete bilde ja.

Heisann!

I dag har jeg spist mye (altfor mye), ridd på en hest som aldri har hatt noen på ryggen før, tatt bilder, og spist enda mer. Noe særlig mye mer enn det har jeg ikke å si.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Ny mobil
365 // day 125

Hei!

Tidligere i dag var vi å hentet fire nye mobiltelefoner på posten. Så nå holder jeg på å overføre alt av bilder og musikk fra den gamle til den nye mobilen. Jeg la forresten ut et bilde på Unge Fotografer Norge-siden på Facebook, for noen timer siden. Til nå har bilde fått nærmere 600 likes, aldri i livet at jeg trodde så mange kom til å like det! Men jeg blir jo selvfølgelig glad når andre folk også liker noe jeg selv ble fornøyd med.

Hvilken mobil har du?

 -Andrea

Pale face


365 // day 124

Heisann!

Nå skal jeg på besøk til gudmoren min en tur, så har egentlig ikke tid til å skrive noe særlig. Her er i allefall dagens bilde, som jeg akkurat ble ferdig å redigere.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Morning Coffee365 // day 123

Heisann!

Jeg har sovet helt jævlig i natt, så har bare sovet noen få timer. Det er så irriterende, for jeg kan være helt sykt trøtt, men får alikavell ikke sove før det er langt ut på morgenen. Og når jeg har vært våken hele natta, så er jeg så latterlig trøtt gjennom dagen at det føles ut som jeg kan gå i koma i stående stilling.

I 13-tiden gikk jeg å varmet meg noen pannekaker, dere vet slike man kjøper på butikken i slike pakker, og lagde meg kaffe. Jeg kunne selvfølgelig laget pannekakene selv, men det hadde nok funket veldig dårlig med tanke på at vi er fri for både hvetemel og melk. I natt bestemte jeg meg også for å starte på ei bok som jeg har hatt liggende siden Desember i fjor, som heter Høyt fall er dødelig. Noen som har lest den og vet om den er bra? Er faktisk veldig glad i å lese, men tar meg aldri tid til det. Før leste jeg veldig mye, men så stoppet det egentlig bare opp litt. Annet enn det så har dagen så langt gått i å ta bilder og spise isbiter.

Like du å lese?

 -Andrea

 

Chocolate milk


365 // day 122

Heisann!

Har lagt merke til at alle overskriftene mine er engelske. Uansett så har jeg gjort veeeldig lite i dag, så har egentlig ikke noe å si. Skal blogge bedre i morgen, det lover jeg.

 -Andrea

Let's play football


365 // day 121

Heisann!

I seks-tiden gikk jeg ned til fotballbanen siden Gil skulle spille fotballkamp mot Fk Senja. Jeg og Oddvar, lillebroren til Veronika, stod i kiosken og solgte vafler, brus og kaffe. Kampen endte med 9-6 seier til Fk Senja, men begge lagene spilte bra.

Forresten, kvaliteten på bildene blir jo dritt med en gang man legger de ut på Facebook. Der blir bildene skikkelig skurrete og kornete, noe som er sykt irriterende! Her på bloggen er kvaliteten mye bedre.

Spiller du fotball? / Hva syns du om bildene?

 -Andrea

Today


365 // day 120

Heisann!

Kom inn døren for ikke så alt for mange minuttene siden, har vært sammen med Veronika i noen timer. Først var vi ganske mange, men så var det plutselig bare jeg Veronika, og to andre gutter igjen. Så da dro vi å loda sammen med onkelen til Veronika en stund. Etter det dro vi til Veronika å spiste nudler, og nå sitter jeg bare å spiser isbiter, som jeg er alt for avhengi av.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Night sky

Jelly Beans


365 // day 118

Heisann!

Jeg får ikke tid til å legge ut innkjøpene i dag. Jeg kom akkurat hjem siden jeg var nødt til å møte Johanne, som jeg ikke har sett på lenge og som drar i morgen. Så skal snart sitte barnevakt, og jeg har ikke hatt tid til å redigere noen av bildene enda. Men i morgen kommer de, det lover jeg.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Brilleslange

365 // day 117

Heisann!

Ble et mobilbilde i dag også, men det er fordi jeg ikke har tatt noen bilder i det hele tatt i dag. Har egentlig bare glemt det helt av. Når du går med kameraet i veska og ikke rundt halsen, er det ikke like lett å huske på å ta bilder hele tiden.

Uansett, på bildet satt jeg egentlig bare å ventet på at båten skulle komme, slik at vi kunne dra hjem igjen. Jeg var fri for penger, så var ikke noe mer for meg å gjøre der.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Shopping!

365 // day 116

Har vært ute i Tromsø å handlet i hele dag, så nå skal jeg sove. Blogger i morgen når jeg kommer hjem.

Kylling Bali


365 // day 115

Heisann!

I natt sov jeg hos Veronika, noe som vi fant ut på natten at jeg skulle. Så da klokken var to, løp vi hjem til meg en tur for å hente ting. Så dro vi å løp rundt ute uten sko. Vi var våken til klokken seks, og pratet for det meste i telefonen med en gutt Veronika kjenner. Vi satt å fortalte vitser over telefonen. Jeg og Veronika holdte selv på å le oss i hjel, og jeg tror aldri jeg har ledd så mye på en natt som det vi gjorde, men han vi pratet med syns vist ikke noe av det vi sa var morsomt. Vi lo så vi sikkert kunne kjenne starten på en six-pack hver gang vi fortalte en vits.

Etter jeg gikk hjem fra Veronika, har jeg egentlig ikke gjort særlig mye. Var på besøk hos mor en tur isted, også har jeg akkurat spist Kylling Bali fra Toro, haha! I morgen skal vi til Tromsø, og blir der til fredag, så da blir det nok ikke noe ordentlig blogging før jeg er hjemme igjen.

Liker du Kylling Bali?

 -Andrea

 

 

What a beautiful day


365 // day 114

Heisann!

Været i dag har vært nydelig, det var det forsåvidt i går også, men da begynte det å regne på kvelden. Og dagen før der igjen, var det så mye tåke at det føltes ut som jeg var med i en skrekkfilm da jeg skulle gå til Veronika.  Selvom været har vært fantastisk, har jeg ikke brukt dagen på noe nyttig. Har bare slappet av, laget middag, og ta noen bilder. I morgen eller på torsdag, drar vi nok til Tromsø og blir over natten før vi kommer hjem igjen.

Hva syns du om bildene?

Hvordan er været hos deg?

 -Andrea

Heisann


365 // Day 113

Heisann!

Sov hos Veronika i natt også, eller vi la oss i fem- halv seks tiden, så det ble vel ikke så alt for mye soving. Da jeg kom hjem spiste jeg grillmat, så gikk jeg ut å tok noen bilder mens det regnet, og nå sitter jeg her. Men nå tenkte jeg å hente meg noe å spise.

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildene?

 -Andrea

Tegning

365 // day 112

Heisann!

Fikk tidenes søteste tegning hos lillebroren til Veronika i dag. Har ikke vært noe særlig hjemme idag, så derfor blir det ikke noe bedre bilde.

Hva har du gjort i dag?
-Andrea

Busy Bitch


365 // day 111

Heisann! I dag har jeg vært på Finnsnes sammen med noen folk. Har ikke tid til å skrive noe særlig siden jeg må springe til Veronika nå, skal sove der. Uansett, jeg er tydeligvis for stygg i dag til å få lastet opp noen bilder av meg, for det funket ikke. Men nå må jeg g¨å

-Andrea

My best friend

 

365 //  day 110

Heisann!

Har besøk av Veronika nå, som jeg ikke har vært sammen med på lenge siden hun har vært på ferie. Tror egentlig bare hun kom hit for å spise isen vår. Hahah, neida. Men det var godt å endelig være litt sammen med henne.

-Andrea

Kreativ Overskrift


365 // day 109

Heisann!

I dag skulle vi egentlig kjøre til mormor, så vi stoppet en tur på Finnsnes før vi skulle kjøre videre. Der gikk jeg først å snakket litt med Veronika, siden hun sto i en kiosk i et av teltene som stod i Storgata. Så gikk jeg for å se om det var noen kjentfolk på tivoliet. Først så jeg nesten ingen, men så møtte jeg på noen av de jeg var sammen med der i går. Så da var jeg bare sammen med dem. Senere fikk jeg også vite at vi ikke kunne dra til mormor alikevel, så da ble jeg på Finnsnes noen timer lengere.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Stygt bilde jaaa


365 // day 108

Heisann!

I dag har jeg vært på Finnsnes i hele dag, på tivoli sammen med noen folk jeg kjente fra før av, og noen jeg ikke kjente. Var der ganske lenge før jeg dro hjem i sånn 21-21.30 tiden. Orker egentlig ikke skrive så veldig mye om det, siden vi egentlig bare gjorde det man bruker å gjøre på et tivoli.

Liker du å være på tivoli?

 -Andrea

Ponytail


365 // day 107

Heisann!

Veldig dårlig bilde, jeg vet. Men jeg gidder ikke ta noen bra bilder nå, sorry. Har egentlig noe å si, annet enn at jeg har sittet å klippet, filt, og pirket med pinsett på en bukse i hele dag. Uansett, jeg skal prøve å begynne å ta litt bedre bilder til bloggen, har bare vært veldig lat i det siste.

HVa har du gjort i dag?

 -Andrea

Makaroni&Ost


365 // day 106

Heisann!

I dag fikk endelig vi sol, som forhåpentligvis kommer til å vare en stund. Jeg er virkelig drittlei av regn nå, så om det begynner å regne igjen kommer jeg til å flykte. Men hørte de skulle få regn på sørlandet på fredag, så da satser vi på at sola holder seg her i Nord en stund.

Ellers i dag har jeg bare spist, farget øyenbrynene og sittet på pc-en. Så ikke så veldig mye for å si det slik. Skal til Finnsnes senere i uken på tivoli, sammen med noen andre folk, så slipper jeg i allefall å sitte hjemme.

Hvordan har dagen din vært?

Hvordan er været hos deg?

 -Andrea

Butterfly fly away


365 //  day 105

Heisann!

Ryggen, skuldrene, og nakken min verker noe forferdelig etter i går da vi var på tivoli! Har også et blåmerke midt på ryggen, etter å ha blitt slått så mye mot de harde ryggene de hadde i karusellene. Men skal i neste uke også, sammen med noen andre folk. Så da skal det kjære blåmerket få bli større!

Liker du å være på tivoli?

 -Andrea

Yesterday!

365 // day 104 - Gårdagens bilde

Heisann!

I går dro jeg med mamma og Vanja til Finnsnes, egentlig bare fordi jeg skulle på tivoli med Konstanse. Skulle egentlig komme hjem igjen samme dagen, men så overnattet jeg bare hos henne til i dag. Så i dag har vi bare gått rundt på Finnsnes. Vært litt på tivoliet, litt på Esso, litt på Statoil, så gikk vi på båtterminalen siden det var der jeg ventet på bussen jeg skulle med.

I går var det først bare jeg og Konstanse på tivoliet, så møtte vi to gutter vi kjenner, så var vi bare sammen med dem. En av dem dro hjem ikke så lenge etterpå fordi han ble dårlig. Senere møtte vi noen jenter vi også på en måte kjenner, så var vi sammen med dem og før vi dro hjem.

Har du vært på tivoli i år?

 -Andrea

Unhealthy and stuff


365 // day 103

Heisann!

Idag har jeg, som alle andre dager, ikke gjort noe særlig. I morgen skal jeg kanskje på tivoli sammen med Konstanse, før hun drar til Oslo. Vi satser på det!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Bored And Uninspired

Heisann!

Ut i fra overskriften kan, iallefall de som kan engelsk ( forhåpentligvis alle sammen) skjønne at det ikke kommer noe spennende bilder i dag. Aner virkelig ikke hva jeg kan ta bilder av, eller blogge om også for den saks skyld. Det er så koselig hver gang jeg prøver å blogge, og jeg innser at jeg sannsynligvis har værdens kjedeligste liv. Men nå skal jeg gå å spise noe, så dere får kose dere med dette stygt redigerte bilde av føttene mine.

365 // day 102


Om noen lurer på hva jeg har gjort i dag, ikke at jeg tror noen gjør det da men, så har jeg vært på Finnsnes og vaset rundt på kjøpesenteret.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea