Bilder

Noen bilder fra TromsøHeisann!

Kom hjem for et par timer siden, etter at vi har vært i Tromsø siden i går. Har selvfølgelig handlet litt, som jeg skal vise i morgen siden jeg ikke har fått tatt noen bilder av det enda. Vi sov forresten på Quality Hotel Saga, som var veldig fint. Rommet var også veldig enkelt og fint, synest nå jeg.

Vi tok båten hjem klokken halv seks i ettermiddag. Båtturen til Tromsø var dødskjedelig, men på båten på tur hjem igjen tror jeg at jeg sovnet av, så den gikk engentlig ganske så fort. Nå venter jeg egentlig bare på at Veronika skal komme hjem igjen slik at jeg kan stikke bort til henne. Tror hun sa hun var hjemme i halv tolv-tiden, så hun ringer meg sikkert da.

Har du vært i Tromsø før?

 -Andrea

Bilder: PuppyDisse bildene er vel og merke ganske gamle, og han er blitt mye større nå. Tok disse bildene i sommer en gang, da jeg var inni en periode hvor jeg hadde hekta på å ta bilder i svart-hvitt.

Liker du å ta bilder?

 -Andrea

Imagine all the people living life in peace..
Imagine♥


 -Andrea♥


Milo og Aila - Bilder

Heeij, nå holder mamma på å lage mat, så skal spise om ikke aaalt for lenge. Anywaaays, tidligere i dag hadde vi Milo og Aila ute, Aila er hunden til naboen, som også er gudmoren min :) Uansett så tok jeg noen bilder mens vi hadde de ute, så da legger jeg ut noen av bildene siden jeg ikke har noe annet og blogge om.

Milo♥
Aila♥


Det var noen av bildene jeg tok.. Nå skal jeg se ferdig en film som går på tv, så skal jeg sove i guess..

Hva syns du om bildene?

-Andrea

Noen redigerte bilder

Heei! Nå siden jeg har veldig lite å blogge om, så legger jeg bare ut noen bilder jeg har redigert. Det ene redigerte jeg for ganske lenge siden..Hvliket likte du best??

 

-Andrea♥

BildeI Love You!

-Andrea <3

If it stopped...-Andrea<3

Roses are red...


<3

-Andrea

Dream!Dream until your dreams come true.

-Andrea