Blogg

Byebye

365 // day 200


I just feel so lonely


365 // day 159

Vet kvaliteten på bildet er ganske dårlig, men det var ganske mørkt da jeg tok det.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

That's me! #2

Vet det ikke er så lenge siden sist jeg la ut et slikt innlegg, men på grunn av min kjærlighet til tumblr, så legger jeg ut et til!

Noen du kjente deg igjen i?

 -Andrea

Innkjøp 11.07.13


Topp fra Lindex 199,-


Jakke fra Cubus 199,-

Hei!

Både toppen å jakken ser ganske stygge ut på bildene, men de er mye finere på! Kjøpte de i går etter strømmen begynte å komme tilbake på kjøpesenteret.

Hva syns du om innkjøpet?

 -Andrea

A few things i got


Heisann!

Skulle bare vise dere hva jeg fikk hos Konstanse før hun dro til Sverige. Nå har jeg skrapet veldig opp de tingene på neglene, så de var mye finere i går, men dere ser det i allefall.

Også føler jeg at jeg legger ut veldig få bilder av meg selv, så derfor legger jeg bare ut et retarda bilde av meg nå.Og grunnen til at jeg aldri legger ut "normale" bilder av meg selv, er rett og slett fordi jeg ser ut som en ape med et eller annet syndrom når jeg prøver å ta normale bilder. No hate mot aper, jeg syns aper er veldig søte, men dere skjønner hvor jeg vil! Uansett, poenget mitt er at jeg ser forferdelig(ere) ut på vanlige bilder...

Noen andre som ikke liker seg selv på bilder?

 -Andrea

 

Summerinspiration


Heisann!

Får helt sykt lyst å reise til ett eller annet varmt, solfylt land når jeg ser på slike bilder. Her har det regnet i flere dager nå, noe som gjør at humøret synker tusen hakk ned, og at jeg lengter enda mer vekk fra denne ensomme plassen som jeg kaller mitt hjem.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så for alt jeg vet kan det hende jeg fortsatt ligger å sover. Uansett så tenkte jeg at siden jeg alltid blogger så sent, skulle jeg heller skrive et innlegg som ble postet litt tidligere.

Hvordan er været hos dere?

 -Andrea

 

Ritz med Nugatti
Normalpike99@yolo.com

Noen som har smakt Ritz-kjeks med nugatti på før? Haha! Høres rart ut, men er sykt godt faktisk. Vi hadde noen ritz-kjeks i skapet på lørdag, som var igjen etter mamma hadde laget en kake. Og siden vi ikke hadde noen annen mat (som jeg hadde lyst på), så smurte jeg egentlig bare litt nugatti på noen kjeks og spiste før vi skulle i bryllup. Jeg vet, hvem spiser før de drar i et bryllup? Men nå skal jeg prøve å fikse neglene med en slags negleting jeg fikk hos Konstanse. Kan sikkert vise senere om det blir bra.

Har du smakt Ritz med nugatti før?

 -Andrea

That's me!

Heisann! I dette øyeblikk sover jeg sikkert (forhåndskrevet ftw!) siden jeg ikke har våknet før halv tre på ettermiddagen noen av de siste dagene. Hurra for super døgnrytme, Andrea! Men uansett, jeg elsker å bruke tiden min på å sitte å se igjennom forskjellige tumblr-brukere, istede for å gjøre noe nyttig som å rydde rommet mitt, eller være sosial. Så igår da jeg bladde gjennom lolthatsme.tumblr.com  fant jeg ut at jeg kunne lage et innlegg med noen av de postene jeg kjente meg igjen i. Og jeg kjente meg igjenn i altfor mange, derfor ble innlegget litt langt, og det kommer sikkert et slik innlegg til om ikke så alt for lenge. Men her er iallefall noen av de jeg kjente meg igjen i.

3 minute brownies

Heisann! Noen andre som husker i 2011 da denne surret rundt på artige.no og alle pleide å lage den? Jeg husker i allefall at jeg lagde den hele tiden. Så i ste fant jeg oppskriften og lagde jeg slik 3-minute brownie som det heter. Det ble vel mer som en kjedelig, tørr kake enn en brownies, også ser den jo helt fucked ut, haha! Men den browniesen jeg lagde i går ble i allefall ganske god.


Noen som fikk lyst på? haha.'

Og for de som har lyst å lage denne 3-minute browniesen:
Har du laget 3-minute brownies før?

 -Andrea

Sick ChickIskaffe in my -> ♥HeiHei! Idag ble jeg hjemme fra skolen fordi jeg er blitt passelig syk. Men siden jeg er blitt syk, og å være syk er kjedelig, måtte jeg gjøre noe. Så derfor har jeg laget brownies og gelè, og sett Hele Norge Baker på Tv3 Play, haha. Så nå skal jeg bare gå å spise browniesen jeg tok ut av ovnen for et kvarter siden, mens jeg venter på at gelèen min skal bli stiv.

Hva bruker du å gjøre når du er syk?

 -Andrea

Noen bilder fra OsloHeisann! Det var noen bilder fra vi var i Oslo, tok ikke noe særlig bilder med meg på. Å de få jeg var med på så jeg helt forferdelig ut på. Elsket å være i Oslo, og ville ikke noe særlig tilbake til kalde Nord-norge med det første. Det var helt sykt kaldt å komme til Tromsø, trodde ikke det var så mye varmere i Oslo.

Uansett, konserten var helt syyyk! Vi var fremme med arenaen klokken 12.30 sånn ca. Det var utolig kaldt å sitte å vente i slusene til klokken var 18, da de begynte å slippe oss inn. Da vi skulle gå inn presset folk fra alle sidene, og da man hadde skannet billettene var det bare å løpe for å få de beste plassene i feltet sitt. Vi hadde Golden Circel, og kom ganske langt frem. Litt senere kom Klarise og Julianne, som vi klarte og presse frem dit jeg stod.

Først var det en finske som het Robin som varmet opp, før Justin senere ble heiset ned i vinger og starte å synge All Around The World. Stemningen inne på arenaen var helt syk! Alle hoppet, hylte og sang. Folk besvimte hele tiden, de falt som fluer, for å si det slik. Selv gråt jeg meg gjennom hele konserten, + at jeg sikkert gråt et kvarter etter vi var kommet ut av arenaen også. Det var så utrolig å endelig se han i levende live! Det er det største, sykeste og beste jeg noen gang har opplevd! Jeg hadde forresten videokamera med meg inn også, noe som ikke var lov. Men jeg fikk filmet litt.

Var du på Justin Bieber konsert?

 -Andrea

Min Johanne!

Heisann jaa! Nå skal jeg blogge om en av mine beste venninner, verdens beste Johanne♥

Johanne er en av de søteste, snilleste og ikke minst morsomste jentene jeg kjenner, jeg må også nevne at hun har verdens skjønneste og smittsomme latter! Haha.  Jeg ble kjent med Johanne i fjerde/femte-klasse, da jeg begynte på den samme skolen som henne, og vi har vært kjempegode venner siden da♥ Nå har hun flyttet å jeg savner henne kjempemyye! Vi har så mange gode minner sammen, som da vi sminket hverandre så det så ut som vi hadde botox, og da hun brukte å løpe rundt i friminuttet med meg på ryggen. Jeg husker også en gang vi var ute med noen andre folk, så dyttet jeg henne i en stor søle, haha♥

Du er verdens beste, og jeg savner deg, og alle de rare påfunnene dine kjempemye. Neste gang du kommer tilbake hit må vi finne på noe sammen♥
Stikk innom bloggen til Johanne >HER<

-Andrea

Inspiration

// weheartit

Jeg elsker å sitte på weheartit å se på slike bilder, jeg kan seriøst sitte i evigheter. Hvem trenger vel å være sosial når man kan sitte å se påweheartit-bilder hele dagen i stede? haha.

Hva syns du om slike bilder?

Har du weheartit?

 -Andrea

Heisann

Hei! Dårlig overskrift, men jeg kom ikke på noe bra. Dagen idag har vært utrolig kjedelig, jeg stod ikke opp før klokken var ett. Siden har jeg bare spist havregrøt, drukket te, og tatt noen bilder. Nå skal jeg fortsette å se på en film som går på tven, mens jeg venter på at mamma skal komme hjem fra jobb om en stund.Hva syns du om bildene?

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Finfin froktost

Heisann! I natt sov Konstanse hos meg, vi var ute å grillet til klokken var to. Det var sykt kaldt, og begge fikk dritvondt i føttene. Takk Gud for at ingen så oss da vi var på tur hjem, vi så sikkert ut som to 90 år gamle damer. Vi stod opp i ti-tiden, men lå i senga til klokken var halv fire, kanskje. Og forresten så skulle jeg begynne med 365 days for to dager siden, men så bestemte plutselig kameraet mitt seg for å nekte å overføre bildene jeg hadde tatt. Nå funker det heldigvis, så jeg kommer sikkert til å legge ut det første bildet litt senere.

Frokosten bestod av Gifflar, Kvikk Lunsj og kald kakao fra grillingen. #Bikinikroppen2013 sier jeg bare.Nå skal jeg gå i dusjen, med tanke på at jeg har masse kakao i håret, så skal jeg en tur til mor litt senere♥

Bruker du å grille?

 -Andrea


Søvnløshet

Hei ja! Tenkte jeg skulle starte med å beskrive dagen min med èt ord: (trommevirvel) Kjedelig. Idag var første dag vi hadde "skole" etter påskeferien, men vi var ikke PÅ skolen. Vi var på et Grendehus her i bygda, skolen min er i en annen bygd. Men siden vi har vært innestengt på grunn av rasfare og stengte veier, så har vi ikke kommet oss dit. Så da fant lærerne ut at vi skulle "skole" her i bygda, men det eneste jeg har gjort denne innholdsrike "skoledagen" er å sitte i en stol å spise kjeks. Jeg klarte heller ikke sove i natt, så det endte med at jeg satt oppe hele natten å tegnet, lakket neglene, så gjennom alle bildene mine på mobilen, øvde på The Cup Song, bokstavlig talt sittet å sett på natt bli til dag, også var plutselig klokken halv seks på morningen. Du skulle tro jeg var lei da. Om jeg ikke får sove i natt, så sverger jeg på at jeg kommer til å gå ut å jogge, eller noe slikt!

Tenkte forresten jeg skulle begynne med 365 days, tenkte å begynne i morgen kanskje.


Orker ikke ta noen bilder nå, så jeg legger bare ut et bilde av hvor pen Milo er når det snør ute. Det er forresten helt syyykt mye snø her, vi har snøskavler som er høyere enn meg, og jeg er 1.70 sånn ca. Jeg misunner virkelig de i Norge som faktisk begynner å få vår, for her ser det virkelig ikke ut som vi kommer til å se gress før i midten av Juli.

Har dere snø?

 -Andrea

Just Girly Things #2

Heisann! Inatt sov jeg hos Veronika, noe som egentlig ikke var planlagt. Men ettersom hun truet med å kaste skjerfet mitt i akvariet dersom jeg ikke sov der, så var jeg bare nødt!  Haha, neidaa, det var nok ikke det som var grunnen til at jeg sov der.  Uansett, nå er det ikke lenge til vi skal til Oslo på Justin Bieber konsert! Gleder meg helt syykt mye, og er allerede begynt å pakke litt smått. Men nå skal jeg gå å spise kjeks å bli feit..

Hva syns du om slike bilder?

Skal du på JB-konsert?

 -Andrea

Farlige saker

Heisann! Nå skal jeg straks ut med Veronika. Har ikke blogget på en stund, men skulle faktisk blogge for et par dager siden, men så gikk stømmen :p Igår klarte jeg forresten å skjære meg på en smørkniv, mens jeg pratet i telefonen med Konstanse. Så da gikk jeg i stua til mamma, med fingern over den andre hånda som hadde en dam av blod i seg, siden det rant så. Hahah.

Det ser ikke så ille ut, men det blødde helt sykt mye. Det ble også et veldig merkelig kutt, det gikk liksom ned, bortover, oppover og på skrå ned fra det ene hjørnet. Hvordan fikk jeg det til med en smørkniv? Nå er det en kul inni der, og jeg er veldig nummen.

Men nå skal jeg ut med Veronika og noen andre, så vi snakkes!

Bruker du å skade deg? haha

 -Andrea

 

Påskee

Heisann! Nå skal jeg straks gå til Veronika i snøværet. Overnattet der i natt, men så måtte jeg hjem siden vi skulle spise middag hos mor idag. Var hos Veronika i hele går, bakte tilogmed to brownieser mens jeg var der, tror jeg kunne blitt en god husmor, haha. Uansett så skulle jeg bare oppdatere litt her, før jeg skal å være sosial (for en gangs skyld). Forresten veldig random overskrift, men kom ikke på noe.Hva har du gjort idag?

 -Andrea

Kaldt

Heisann! Nå er jeg akkurat kommet inn, har vært å matet noen hester. Det er forresten helt sykt kaldt ute, føles ut som fingertuppene skal falle av hver gang jeg kommer inn, etter å ha vært ute. Uansett, nå skal jeg se videre på Paradise Hotel, Kristian Renè kom nettopp inn, så skal jeg legge meg. Har jo påskeferie når vi er ferdig på skolen imorgen, gleder meg!
Mamma kjøpte mat til meg tidligere idag, haha. Er ikke så begeistret for brødmat og slikt.

Ser du på Paradise Hotel?

 -Andrea

Starstrucked!

Hei, kom hjem fra skolen for en liten stund siden. Idag da vi dro med bussen til skolen, sa bussjåføren at på bussen hjem, kom Tv2  til å være på bussen for å filme. Men da vi kom på skolebussen var ikke Tv2 der, men Klaus Sonstand fra Kvelden er din. Jeg ble jo så klart helt starstrucked å ble helt sånn "Herregud, det er jo han komikern fra Kvelden er din. Guuud, jeg må ta bilde med ham!". Så satt vi bare å pratet med han resten av bussturen hjem.

Bildet er fra Instagram, så det er litt lite. Er også litt dårlig kvalitet siden kameraet mitt er helt ripete og fælt.

Har du møtt Klaus Solstad?

 -Andrea

Don't Worry, Be Happy

Haha, fant dette bilde isted mens jeg satt å rotet gjennom de gamle bildene mine, har helt ufattelig mange stygge bilder. Jeg husker ikke når jeg tok dette bilde, men tror det er en stund siden, siden håret mitt ikke er så mørkt lengere.

Idag har jeg bakt for det meste, samtidig som jeg har gått å surret rundt i huset med Lana Del Rey på ørene. Bakte først en kake, men den faila jeg på. Så da lagde jeg bare en ny kake. Er litt usikker på hva annet jeg har brukt tiden min på idag, men senere skal vi ialle fall spise taco(♥♥)

Hva har du brukt dagen på?

 -Andrea

T.G.I.F

Heihei! Endelig er det helg, er så sykt skolelei. Heldigvis har vi bare en uke igjen før det er påskeferie. I sted lagde jeg sjokolade mousse, som jeg nå skal spise. Så skal jeg vente til mamma kommer hjem, slik at jeg får middag.Når har dere vinterferie?

 -Andrea

MatMatMat

Nå har jeg akkurat spist middag. Mamma er på jobb, så da slengte jeg sammen en pizza og spiste, etterfulgt av en berlinerbolle. Sunn livsstil må jeg si, hehe. Jeg var helt død i siste time, hadde egentlig bare mest lyst å sove på pulten min.


Pøøølsepizza♥

Syns jeg legger ut veldig mange bilder av mat for tiden..

Er du sunn?

 -Andrea

Update

Hei du! Nå skal jeg straks sette meg ned for å se Paradise Hotel, men før det tenkte jeg å oppdatere litt her. Idag var det soldag der jeg går på skole, så vi skulle være ute nesten hele dagen. Først gikk vi tur, og siden den fine soldagen ikke inneholdt noe sol i det hele tatt, holde jeg på å fryse tærne av meg! Så da var det ganske greit at vi fikk kakao og bolle da vi kom tilbake til skolen, grille gjorde vi og.

Lagde meg noen søte pannekaker med vanilje kesam og jordbær til middag idag. Syns de ble så søte at jeg blir nødt til å legge ut bilde av deHar dere hatt soldag?

 -Andrea

Snøvær

Hei du! I skrivende stund sitter jeg innpakket i et pledd og spiser isbiter. Utenfor vinduet er alt hvitt, og det snør i ett. Sannsynligvis er det noen som tenker "Yeey, snø! Nå kan vi dra å gå på ski." Jeg setter meg heller ned å ser på TV. Snø er nok en av de tingene jeg hater mest av alt!

Tror ikke Milo heller liker været så godt.

Værdens beste sokker♥

Hvordan er været der?

 -Andrea

Arrangørkurs

Hei!

Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem. Idag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg, en til fra klassen min og to fra klassen under, har vært på et kurs på Finnsnes. De holdte kurs om hva vi skulle gjøre når det var forskjellige arrangemanger på skolen og slikt. Vi fire fra skolen vår fikk ikke vært med på hele kurset, siden vi måtte ta skolebussen hjem igjen, som da gikk kvart på et. Alle fra hver skole skulle også fremføre noen greier, så vi fikk et skjema som vi måtte fylle ut, gikk så vidt igjennom det, også tok vi det egentlig bare som det kom. Vi fremførte først, siden vi måtte dra etter lunsj. I lunsjen fikk vi forresten pizza(♥), haha. Bussturen til, og nesten hele bussturen fra var også ganske koselig :)Har dere en arrangørgruppe på skolen deres?

 -Andrea

Fjerde mars totusenogtretten

Heisann! For øyeblikket skal jeg egentlig gjøre lekser, men fant ut at jeg skulle være flink å blogge idag (for en gangs skyld). Og overraskende nok er det bare en dag mellom idag og sist gang jeg blogget, noe som er veldig bra til meg å være. Idag var første skoledag etter vinterferien, noe man kunne se da man kom inn til første time i morges. De fleste var helt sykt trøtte, blandt annet meg. Og det var et mareritt å sovne i natt, jeg lå å vridde meg i flere timer før jeg sovnet. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, før mamma kommer hjem så jeg får middag.


Tok meg en cupcake da jeg kom hjem. Veldig støvete PC..


Som den reklame-freaken jeg er, måtte jeg selvfølgelig kjøpe den nye dots-kjeksen etter jeg så den på TV. haha


Flink pike gjør leksene sine! Var veldig lite fotogen idag, så jeg dekte ansiktet med engelskboka :p

Hva har du gjort idag?

 -Andrea

 

Saturday

Engelsk overskrift og alt ja..

Heisann! Ja, jeg er ikke så veldig flink til å finne på overskrifter. De siste dagene har jeg ikke gjort noen ting, utenom å se på tv, spise og sove. Jeg tror kanskje jeg burde vurdere å bli litt (mye) mer sosial :p Igår bakte jeg cupcakes, Justin Bieber hadde bursdag, u know. Hahah.Siden dagslyset holdte på å forsvinne, ble ikke bildene så veldig bra. Men noen bilder er vel bedre enn ingen bilder, eller?

Hva har du gjort i vinterferien?

 -Andrea

Vinterferie

Heisann!

Nå har vi endelig tatt vinterferie, er helt sykt skolelei nå. Vet det var flere skoler som allerede har hatt vinterferie, så jeg liker tanken på at de må på skolen mens jeg har fri, hehe. Og jeg skal prøve å finne meg et nytt design, liker ikke det jeg har nå så godt. Ellers idag har jeg egntlig ikke gjort noe, dagen gikk liksom plutselig veldig fort.

Noen bilder siden sist gang...
Var på Finnsnes på valentinsdagen da Bieber-kolleksjonen kom ut på Cubus, der kjøpte jeg meg denne genseren og en annen topp♥Fjortizz-speilbilde lixom, muzz&suzz ;*** ;))) <333 xoxo <33
Har dere hatt vinterferie?

 -Andrea


Hei igjen

Hei, kreativ overskrift, jeg vet.

Legger merke til at det bare blir lengere og lengere tid mellom hver gang jeg blogger. Det er egentlig ikke så mye å skrive, siden jeg gjør det samme mesteparten av dagene, Sove, spise, skole, lekser.

Siden sola er på tur, begynner jeg sånn halvveis og få litt vårfølelse. Ikke så veldig mye enda, siden vi bare ser sola i fjellene der vi går på skole, og når vi kommer hjem er sola borte. Litt trist med tanke på at sola ikke kommer dit vi går på skole, før en månede etter den kommer dit jeg bor. Men selvom vi ikke får sett sola så mye enda, får jeg fortsatt litt vårfølelse bare av å se den i fjellene. Hahah. Nå ble det veldig mye solprat, så jeg skal heller ta å legge ut noen av bildene jeg har tatt siden sist gang jeg blogget.
Som dere kanskje ser, har jeg bakt en del. + at jeg har bakt to kaker også. Haha, jeg er alt for glad i å bake. Også er jeg blitt helt sykt forkjølet, så jeg gikk med et skjerf over nesa gjennom hele skoledagen. Men nå skal jeg se Friends, så vi blogges senere♥

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea

 

Andrea Hanssen failer - Selvutløser

 

Dette bildet satte jeg sammen for ganske lenge siden egentlig, har bare ikke postet det fordi jeg ser helt idiot ut på noen av bildene, hehe. Jeg failer alltid på minst 75% av alle selvutløserbilder jeg tar av meg selv, så jeg må liksom ta 100 bilder før jeg får noen som i det hele tatt går ant å bruke. Ganske irriterende egentlig.. :p

Egentlig failer jeg på ganske mange ting jeg gjør, vurderer å lage en kategori som heter "Andrea Hanssen failer" og legge ut ett innlegg hver torsdag, hehe neida, joda. Også har jeg lagt merke til at jeg bare blogger på kveldene, så skal prøve å blogge tidligere, når jeg i det hele tatt blogger da..

Noen andre som bruker å faile? haha

 -Andrea

 

B to the ORED

Heisann!

Nå er jeg mer eller mindre nettopp kommet hjem fra skolen, ser på TV og kjeder meg. For min del var det en litt for lang, kjedelig dag, i alle fall de to siste timene. På bussen både til å fra skolen, presterte Konstanse å klemme en brødskive med smør i ansiktet mitt, så vi hadde en liten brød-krig på bussen. Uansett, nå har jeg skriftet til noen litt mer daffete klær, også må jeg kanskje begynne å gjøre litt lekser og øve til RLE-prøven vi skal ha på onsdag. Vi fikk også tilbake matte-tentamene idag. Jeg fikk 5+, så jeg ble ganske fornøyd, engentlig trodde jeg at jeg ble å få en firer eller noe i den duren.

Gammelt bilde, men orker ikke ta noen nye bilder akkurat nå. Skal se om jeg blogger senere, da skal jeg ta noen nye bilder.

Hvordan har din skoledag vært?

 -Andrea

Godt Nyttår Alle Sammen!Godt Nyttår! 

Jeg vet jeg sier det sikkert hvert år, men dette året har gått noe helt sykt fort. Jeg som syns vi nettopp begynte på skolen etter sommerferien. Jeg ser så sykt frem til 2013, jeg vet ikke hva dere tror, men jeg tror det kommer til å bli et dritbra år :D Også har det blitt mest sånn useriøs blogging, men det får nå bare være.

Ser du frem til 2013?

Hva er nyttårs forsettene dine?

 -Andrea

Just Girly Things
Hei og godt nyttår, eller i alle fall om noen timer :D

Om en stund skal vi til mor å spise, og senere skal vi skyte opp raketter selvfølgelig, noen er allerede begynt. Anyways, Idag har jeg vært hos mor, siden Tante, Onkel, og to av søskenbarnenen mine som kom igår, var på besøk. Ellers så har jeg bare sett film og spist kake, hehe.

Hva har du gjort idag?

 -Andrea

Mine hårfarger

Heei!

Tenkte jeg skulle vise de forskjellige hårfargene jeg har hatt. Ikke at jeg har hatt så veldig mange forskjellige da men, uansett!

Advarsel: Noen av bildene er så stygge at de kan gi mentale, varige skader. Bla videre på egen risiko!

 


Jeg har hatt helt lys blondt hår...litt mørkere blondt...      (Ja, dette bildet er jo bare helt utroligt nydelig da :p )


Mørkbrunt... 


Gyllenbrun.. ikke så mye forskjell fra forrige bilde..


Mellomblond/lysebrunt (??) og om noen skulle lure, Ja, jeg er professionell i rare poseringer...


Nå har jeg denne stygge hårfargen. Jeg kan ikke engang gi den et navn, det er liksom en blanding av lysblond, mellomblond og gråbrunt, eller noe slikt..

Jeg har også sprayet håret svart og lilla før, men det teller ikke. Så jeg orker ikke legge ut bilder av det..

Hvilken hårfarge syns du kledde jeg best?

 -Andrea

 

 

Julegaver 2012

Ehm, ja. Egentlig skulle jeg vise julegavene for flere dager siden, men jeg har bare ikke orket å ta bilder av det før igår(?). Idag har jeg bruk mesteparten av tiden min på Weheartit, sløving og Tv-titting, og vært en tur hos mor. De siste dagene har vært utrolig lite innholdsrike, så det er ikke så veldig mye å skrive om. Derfor viser jeg bare julegavene, også avslutter vi :p
Fikk også en Ipad hos Mor, et TIL-skjerf hos Veronika, og en genser. Men jeg glemte å ta bilde av det, kan sikkert vise om noen skulle være interresert i det (ikke at jeg tror noen er det). Og de to terningene fikk jeg hos Veronika, sannsyneligvis den eneste jeg kjenner som kunne finne på å gi meg terninger i julegave. Heheh♥

Boksen som tingene står på fikk jeg også i julegave, så kan jo vise den og..

Hva fikk du i julegave?

 -Andrea

1. Juledag

Hei hei!

Idag kom vi hjem fra mormor, det var en helt sykt kjedelig biltur på ca. 4 timer eller noe slikt, tror jeg! Jeg hater å kjøre til og fra mormor, det tar så sykt lang tid. Uansett, i skrivende stund sitter jeg med fotene i et fotbad(?), mens jeg venter på at et par bilder skal bli lastet opp på pc-en til mamma. Noe som tar utrolig langt tid siden det da ikke er "et par" bilder som jeg skrev, men nærmere 2000!

I alle fall så har jeg fått mye fint i julegave, og tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg viser hva jeg fikk. Men det orker jeg ikke akkurat nå, så det kommer enten senere eller i morgen :)


Ikke at jeg liker det. Men dere får nøye dere med et arkivbilde, siden jeg ikke orker å vente til de "nye" bildene blir ferdig opplastet.

Hva har du fått i julegave?

 -Andrea

Tentamen

Hei!

Kom hjem for litt over en time siden, har hatt Norsk-tentamen på skolen idag. Jeg var ferdig litt over 12, egentlig trodde jeg at jeg kom til å bruke lengre tid, siden jeg satt kjempelenge for å finne ut hva som skulle skje i novellen vi  måtte skrive. Men jeg tror den ble bra, sånn passelig i allefall. På onsdag har vi Matte-tentamen og på mandag har vi Engelsk-tentamen. Jeg vet ikke hvordan matten blir å gå, men Engelsken tror jeg blir å gå helt greit.

For øyeblikket sitter jeg på Nelly.com å ser mens jeg spiser isbiter, er så sykt mye fint der♥


Arkivbilder in my heart♥ Hehe, neida

Har dere hatt tentamen?

 -Andrea

 

Christmas Inspiration

Hei!Jeg elsker julen, det er en av favorittidene mine på året! Det er så koselig med alle lysene, pakkene, maten (som jeg er litt for glad i) og alt annet som hører julen til. Ikke det at jeg har så mye julestemning akkurat nå, men det kommer vel etter hvert, det og snø. Forhåpentligvis. Jeg liker egentlig ikke snø, faktisk så hater jeg det. Jeg kunne godt gått i dvale og våknet opp til våren, men når det er jul syns jeg det er koseligere med snø, enn uten. Jeg er sikkert ikke den eneste som syns det, tror jeg.

Er det snø der du bor?

Har du julesteming?

 -Andrea

Kipekee

Hei!

For øyeblikket sitter jeg på Kipekee å ser på forskjellige søte ting. Der har de for eksempel kameraer, smykker, skilt og øredobber. De har også en julekalender du kan melde deg på der du kan vinne blandt annet et polaroidkamera, og masse andre ting også selvfølgelig! ^^

Her er noen av de tingene jeg syns var veldig søte..


Kamerasmykke  HER

 


Ugleøredobber HER

 Kamera HER   Hehe, syns dette kameraet var dritkult ^^

 

Har du hørt om Kipekee før?

 -Andrea

Drømmereisemål

Hei!

Før bloggen dør helt vekk, tenkte jeg at jeg skulle blogge litt. Idag har jeg bare vært på skolen, spist og bakt kjeks. Men nå skal jeg gjøre meg klar så skal jeg gå å legge meg om en stund.

Anyways, tilbake til overskriften: Drømmereisemål..

Maldivene:


Sol, varme,  hvite strender og krystallklart vann. Kan det bli bedre?? Jeg hadde nok solt og badet bort hele dagen, but that's how i like it♥

Hawaii:


Hva kan man si? Hvem vil liksom ikke dra til Hawaii. Det høres ut som et sykt bra feriemål, jeg kan allerede se for meg en helt syk solnedgang på Hawaii♥ Og jeg har allerede spurt pappa om vi kan dra dit på ferie en gang, så det sier vel litt.

Hollywood:

Har kjempelyst å besøke Walk Of Fame i Hollywood. Hollywood hørest ut som en sykt kul by syns i allefall jeg!


New York:

Tenk deg å feire nyttårsaften på Times Square, besøke Brodway, gå i Central Park og være innom alle shopping gatene og butikkene. Har vært i Statene før men aldri NYC, dit skal jeg før jeg dør! Har også bestemt meg for at jeg skal dra dit med en venninne før jeg dør også.. (Hint hint liksom, Konstanse)

Paris:


The City Of Love - Eiffeltårnet, maten, lysene, kunsten, makroner, stilen og språket ♥ Sikkert ikke så mange som vet at jeg elsker det franske språket, eller The Language Of Love, og har sykt lyst og lære meg det. Får prøve å overtale pappa til og dra dit på ferie en gang! :D

London:


Oxford Street, De røde bussene, den britiske aksangen (som jeg elsker).. Det kan da umulig være èn jente som ikke ønsker å shoppe på Oxford Street, jeg er sikker på at om jeg hadde dratt til London med en tom koffert, hadde jeg kommet tilbake med en sprengfull.


 

Da var vi her igjen da..

Heei!

Long time no see (?) Anyways, idag har jeg vært på skolen, spist, gjort lekser og sett på TV. Den daglige rutinen min kan man vel si. En nok så kjedelig dag. For øyeblikket holder jeg på å øve til en lekseprøve vi har i samfunnskunskap imorgen, mens jeg hører på dritgamle sanger som Bad Day, How To Save A Life og slike sanger og ser på bakverk på nettet. De siste dagene har det heller ikke skjedd. De to siste tingene er vel det jeg har gjort i helga for det meste. På fredagen hadde vi fri, så da dro vi en tur til Tromsø. Ikke at jeg handlet så veldig mye, bare en shorts. 

Uansett, nå skal jeg øve litt mer på samfunnskunskapen

Haha, veldig pene bilder, spesielt det siste ^^

Hvordan har dagen din vært?

  -Andrea

Nytt design

Heei!

Har ordnet meg nytt design, gratis design da,  ble ganske lei av det forrige. Ser at headeren er litt uklar, men det får nå bare være :p

 

Hva syns du?

 -Andrea

De siste dagene..

Hei ja!

De siste dagene har det skjedd litt av hvert, på onsdag skulle jeg bake siden mamma hadde bursdag på torsdagen. Men så ble jeg så kvalm at jeg ikke orket, så jeg la meg på sofaen så fikk mamma gjøre det. Så begynte det å brenne i huset til (på en måte) naboen vår. Så vi ble stående å se i kjøkkenviduet. På torsdagen var jeg hjemme siden jeg var dårlig, og på fredag da vi som skulle med skolebussen var kommet av skolebussen og var på tur opp skolebakken, så begynte det å blåse helt sykt. Det gikk ikke å gå mot vinden, så vi måtte løpe til andre siden av skolebakken. Og da var det mange som ble tatt av vinden å slengt i grøfta. Jeg og Konstanse holdt fast i hverandre for ikke å bli tatt av vinden. Når vi kom på klasserommet sa lærerne at vi fikk låv å dra hjem, for de viste ikke om bussen ble å gå på ettermiddagen fordi været var så dårlig.. Så da hadde vi, elevene som tar skolebuss, fri på fredag.


Randomt...

Hva har du gjort i helga?

  -Andrea

Skulee

Heei.

Nå sitter jeg på skolen og skriver på en oppgave vi har i musikk, jeg skriver om Justin Bieber, selvfølgelig ♥ Har ikke blogget på lenge, har veldig lite å blogge om. Er ikke så mye som skjer her så.

Uansett, idag når vi ventet på skolebussen var det så glatt at bussen hadde nesten kjørt utfor, eller noe slikt. Så vi måtte stå å vente dritlenge og de fleste gikk hjem, men så kom bussen til slutt. Så kom vi en halv time forsinket til skolen. Bussen skulle gå 08.10, men den gikk ikke før 08.40, så var vi på skolen sånn ca 09.00.

Er ikke så mye mer å blogge om nå, så skal prøve å blogge når jeg kommer hjem. (hvist jeg husker på det)Haha, print screen av musikkoppgaven min. Kun for at jeg ikke har noe annet å legge ut bilde av x)

T.G.I.F

Hei!

For øyeblikket sitter jeg og kik-er med Konstanse, tror ikke det finnes noen personer i verden som er mer unormal enn det vi to er. Vi er unormal på de fleste måter, som for eksempel når vi vil bli kjent med folk, så gjør vi det som dette: Vi ser noen (som vanlig) gutter som vi har lyst å bli kjent med, så løper vi bort og sier "Dere ser kul ut! Nå er vi bestevenner!" Og så bruker vi å løpe rundt på kjøpesenteret og si til de fleste guttene: "Det er jo DU! Gud så lenge siden sist!"  og slike ting. Haha, vi er rare, but that's just us♥

Uansett, jeg er bare glad det endelig er helg, så jeg slipper å stå opp klokken sju på morgenen. Har fortsatt matte og tysk lekser jeg må ha gjort til mandag og tirsdag tror jeg, men de gidder jeg ikke gjøre idag.  Så nå skal jeg gå å ordne meg isbiter i et glass :D


Hahahahaha Vanja, jeg tok bilde med hunden din, klikk på meg!

 


Jada, fjortiz i know. Trutmunnpija1999xoxo.fjortizz.no  

Også om noen lurer på hvordan jeg ser ut mens jeg kiker med Konstanse, så ser jeg slik ut. Sannsynelig vis det mest fantastiske dere kommer til å se i livet deres :)Har du kik?

Har du en venn du er virkelig unormal sammen med?

 -Andrea   Kik meg: Annarea99 ,eller legg igjen kiknavnet ditt i kommentarfeltet så kiker jeg deg kanskje :)

Cupcaaaaakes :D

Hei hei!

Igååår bakte jeg cupcakes, mest fordi Far hadde bursdag. Og siden jeg har funnet ut at å lage cupcakes er utrolig gøy, så måtte jeg lage det. Tenkte jeg skulle melde meg på Cupcake krigen, jeg. Neeeida, uansett så bakte jeg oreocupcakes :D ♥Oreo♥

Here comes the pictures..

Nam :D

Bruker du å bake cupcakes?

 -Andrea

RIP Avalanna

Heei, hørte igår at Avalanna, eller "Mrs Bieber" er død. Er vell ikke så mye å skrive om det utenom, Hvil i fred♥ :'/

"The world has lost a fighter, but heaven has gained an angel"Sov godt, lille, nydelige engel♥

 Ha en fin kveld videre.

  -Andrea

Cupcakes - Red Velvet

Heeij, idag har jeg ikke gjort noe særlig. Jeg og mamma var på butikken, så dro jeg hjem og bakte cupcakes :D♥ Bakte slike "Red Velvet" cupcakes. Brukte nesten en og en halv flaske rød konditor farge, men kan ikke akkurat si at de ble "røde" fordet om. Uansett, her er noen bilder fra jeg bakte deeem :D

 


Her er det jeg trengte..


Ble syykt mye røre. Men men :D


A taste of my masterpiece, haha xD

Anyways, nå skal jeg gå å spise taco, så vi snakkes :)

Pleier du å bake?

 -Andrea

Da var vi her igjen da..

Ja, jeg har hatt veldig kreative overskrifter i det siste, trenger ikke si det.. Neida, men joda. Anyways, idag var nesten alle lærerne på motivasjonskurs eller noe slik, ikke at det interesserer meg da. Men siden det var så mange lærere som var borte, kunne vi ikke ha vanlig skoledag, så vi laget mat, så på film, var i gymsalen og hadde kunst og håndtverk. Jeg var på kjøkkenet hele dagen siden gym ikke akkurat er min store lidenskap. Vi skal ha samme greie i morgen også, så da satser jeg på at de lærerne som er på skolen, er så snill at de lar meg være på kjøkkenet da også :)


Jaa, her tror jeg at jeg er awesome, men egentlig er jeg bare retarded..

Hva har du gjort idag på skolen?


-Andrea

Kreativ Overskrift..

Hei, nå ligger jeg i senga mens jeg spiser isbiter, hører på Lana Del Rey og leser Mag, siden telefonen min endelig har sluttet å dirre hvert 2. sekund. Så tenker jeg at jeg skal gå å legge meg om ikke så alt for lenge.. Kjenner jeg begynner å bli trøtt allerede..

Jeg blogger forresten fra mobilen, og begge bildene er redigert maksimalt..

-Andrea

Heiheeei

Heij, har vært lite blogging i det siste, har egentlig ikke noen unnskyldning for det. Har bare ikke orket :p Anywaaays, på torsdagen (?) var hele unngsomsskolen på en fjelltopp som heter Glære, var ganske tungt å gå opp, men vi kom dit til slutt, heldigvis. På veien ned tror jeg at jeg datt minst 100 ganger også klarte jeg og trø over, så jeg fikk vondt i foten også. Vi gikk sammen med gymlærerne våre Johnny og Lars..


Haha, måtte huske å skrive at det var Johnny Wilhelmsen som hadde tatt bildet xD

Meg og Johanne på toppen♥

Og et randooomt bilde jeg tok på veien opp :)

Anywaaays, nå skal jeg straks legge meg, så god natt..Også et arkivbilde fordi jeg er awesome, neeeida. joda

-Andrea

Minner 2011 - 2012

Har sedd igjennom noen innlegg fra 2011/2012, for det første har jeg innsett at jeg var utrolig stygg i 2011, og for det andre jeg brukte veeeldig lite sminke, her er noen bilder fra 2011/2012... :)Jeg hadde mitt første innkjøp innlegg, og der var jeg mye slankere en jeg er nååå.. :)


Jeg hadde utrolig lyst hår..


Jeg og Veronika dro på dansing i nattbukse,...


Jeg dro til Tsjekkia...


Trodde jeg var awesome...


Fotballkampen :)


Prøvde watermarbling for første gang...


Jeg tryna og finn hull i tightsen min når en hund kom løpende etter oss når vi var hos mormor, fikk også sår... :p Haha, ganske gøy å tenke over, vi skulle på kisosken og kjøpe ett eller annet, så stod hunden til naboen ute og Veronika sier "Står han i band?" Og jeg bare "Selvfølgeli står han i band Veronika" Så begynner han og komme sakte nermere og nermere, også sier jeg "Eeeeller kanskje ikje" Siden vi syns naboen er ganske skummel så syns vi hunden hans var det og. Så vi begynnte å løpe for å komme oss inn igjen, også tryna jeg på noen steiner og fikk det huge hullet i tightsen og sår på kneet.


Jeg møtte Brigita da jeg var i bryllup i Tsjekkia, kjempesøt jente fra Litauen♥


Da jeg hadde Thessa og Molly :D


Da Veronika var med til mormor :D


Da jeg mista mobilen min i do xD


Halloween med Veronika :D


Da hele 5, 6 og 7 klasse sprayfarget håret sitt fordi vi hadde et veddemål med gymlærern. Visst flere en 10. personer srayet håret sitt, skulle vi få pizza og se film. Vi vant  :D


Da Veronika skulle begynne å planke :D


Da jeg og Konstanse hadde fjortis-photoshoot :D


Da jeg måtte bruke denne mobilen siden jeg hadde mistet den andre i do...


Da jeg hadde "Andrea's Sminkeskole" Kødd selvfølgelig...


Da vi bruke å stable opp bøker fra gangen ogrundt hele stua og kjøkkenet, kun for og rive de ned..


Da jeg farget (tok glansvask) brunt..


Da jeg og Konstanse hadde photoshoot ute i shorts, fyy så kaldt det var!


Da jeg "sminket"  neglen min slik..


Da jeg kjøpte Fluffy :)


Da jeg møtte TCMN i tromsø, tok bilde med henne. Kan sikkert legge det ut en gang..


Da jeg og Veronika dro til Finnsnes for å se Jan-Thomas. Husker han sa til meg da han signerte bildet mitt "For en perfekt kajal!"

 
Da jeg og Veronika dro til Haraldvollen..


Og da Veronika overnattet hos meg og denne klokka bokstavelig talt begynnte og knegge, (den ringer ikke, den knegger) klokka 03.05 på natta vi filmet det faktisk.. xD vi hadde lættis i mange minutter etterpå!

Ble litt forskjellig størrelse på noen av bildene, men shit happens, er det ikke det man sier?

 

Vinteren

Hei, at the moment sitter jeg og spiser isbiter fra et glass som om det skulle vært mat, før jeg skal tuuusle meg ut ytterdøra og ut i den kjølige Augustkvelden for og mate noen hester vi passer. For så og gå tilbake skjelvende, med armene inni hettejakken min fordi jeg fryser. Ja, her oppe i Nord-Norge bli det kaldere for hver dag som løper forbi. Og før vi vet ordet av det er det vinter, tjukke vinterjakker og frysende elever som står fem dager i uken og venter på skolebussen, som sannsyneligvis kommer for sent 85% av tiden pga. glatte veier og dårlige dekk. Kjedelige timer og kalde friminutt, korte dager, alt for tidlig mørkt og en meter med snø. At jeg ikke ser så veldig mye frem til vinteren kan du nok banne og enda mer på. Tidlige kalde, halvmørke morninger og snø i skoene. Vinteren i Nord-Norge er alt for lang, og alt for kald. I år for eksempel begynte det og snø i Mai, og det eneste du kan gjøre er og håpe og ønske at den skal smelte så fort som mulig, samtidig som du sitter og ser på alle bildene du tok i sommerferien, mens du lengter tilbake til grønt gress, badetempraturer, mulighetene til og gå i korte shortser, kjoler og bikinier. Mens du går ute og fryser i en tjukk boblejakke og snøen samler seg i håre ditt, tenker du på alle tingene du kan finne på når snøen smelter, tempraturen begynner og stige og sola titter frem.

Anyways, nå er jeg nødt til å gå ut, så da kan dere få nyyte disse bildene fra vintern som var.. grøss..

Joggeskoene mine, som jeg brukte hele vinteren..
  Gleder du deg til vinteren?

  -Andrea

Heelg :D

Heij, nå er det endelig helg etter kun tre dager med skole, er lei allerede. Vi er egentlig bare begynnet sånn smått og jobbe, men skole er skole, kjedelig.. :p Så nå skal jeg bare lese noen blader og høre på musikk før jeg går og legger meg om ikke så lenge. Imorgen skal vi til Husøya (tror jeg) siden det er Husøydagene i helga. Annet enn det skal jeg ikke noe spesielt i helga enn og lade opp til en uke med skole..Randome bilder jeg tok isted..

Hva skal du i helga?

 -Andrea

 

Sett på meg en kokkelue og kall meg Hellstrøm!

Heeij, ja. Idag var første dagen på skolen og jeg ser allerede frem til helga.. Jaa, jeg er ikke så veldig glad i skolen for og si det slik. Så nedtellinga til neste sommerferie er allerede startet og sommerferien 2013 starter om 303 dager. Anywaays, idag når skolen var ferdig kom mamma og hentet Vanja siden hun skulle til tannlegen. Så de dro til Finnsnes, jeg kunne ikke være med siden jeg måtte mate noen hester. Så når bussen hadde kommet til Torsken møtte jeg pappa som kom kjørende i taxien, som også skulle til Finnsnes. Så da ble jeg forlatt hjemme helt alene, uten middag. Og det måtte jo gjøres noe med, så han kjørte meg til butikken så jeg kunne finne noe mat jeg kunne lage til middag. Først tenkte jeg at jeg skulle kjøpe grandiosa eller spagetti ala capri, eller noe slikt, men som den Hellstrømen som jeg er, endte jeg opp med kyllingvinger, ris og grønnsaker. Jeg måtte hjem igjen vel og merke men, i survived så det gjorde vel ikke noe..


Boil-in-bag, det letteste alternativet...


Chille me kongen av queens mens maten skulle bli ferdig..

Bruker du og lage middag?

-Andrea Hellstrøm

Første skoledag i morgen

Hei, nå er jeg snart på tur i seng siden jeg skal på skolen i morgen. Gleder jeg meg? NEI. Enkelt og greit. Jeg skjønner ikke hvorfor alle utenom meg, gleder seg til og begynne på skolen igjen. Jeg gleder meg absolutt ikke til og sitte 6 timer på skolebenken, før jeg så kommer hjem og skal gjøre tonn med lekser, spise og legge meg. For noen spennende dager det skal bli det da... Jaaah, følte jeg hadde behov for å klage litt idag.

Bare noen randome mobilbilder som ikke hadde noe som helst, med noe som helst av det innlegget handlet om og gjøre.
Så det eneste jeg gleder meg til nå, er julaften og neste sommerferie.

Q: Gleder/gledet du deg til første skoledag?
Q: Når starter/startet du på skolen?

-Andrea

Jaaah

Hei, nå sitter jeg og skyper med Konstanse, som nettop har spist frokost. Haha, frokost klokka 14.30 faktisk. Ellers har jeg bare sittet og slettet alle kommentarene som en eller annen har skrevet på instagramen min. Jeg har sittet og pratet med Konstanse, så har vi fulgt med hver gang noen kommenterte.. Jeg håper iallefall jeg har fått slettet alle kommentarene, også håper jeg at de som var inne på instagramen min har logget ut, jeg har iallefall skiftet passord nå så..

Vi er så pen..

-Andrea

This Is Ein Overskrift

Heei, idag stod jeg opp klokken 7,overraskende nok, siden jeg aldri står opp så tidligt så det har vært en utrooling lang dag. Så klokken 18.00 dro jeg og så på fotballkamp i Gryllefjord sammen med Konstanse og Veronika, etter det har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye annet..

Haha, her var jeg virkelig nydelig, og trøtt x))

:Hva har du gjort idag?

-Andrea

Latskapen lenge leve

Heeij, nå sitter jeg på Rema 1000 på Finnsnes i en handlevogn, med Vanja som triller meg. Har vært på senteret i et par timer, så nå skal vi handle matvarer før vi er på tur hjem til Torsken igjen.

Her er et bilde Vanja nettop tok av meg..

Og cappuchinoen jeg drakk isted..

Og her er forresten den nye bestevennen min som jeg fant utenfor Rema isted..

Og Vanja som triller meg... XD

Men nå skal vi i kassen så snakkes når jeg kommer hjem..

Muss og suss fra Frøken Hanssen x))

Heihei

Heei, idag har jeg ikke gjort noe som helst egentlig, har bare vært en tur på butikken... Igår klippet jeg håret, eller er vell ikke akkurat klipping, var vel mer "stussing" av tuppene. Men uansett, jeg hater og klippe håret, syns alltid det blir alt for kort.

 


Gammelt bilde..

Peace out dawgs

Hva har du gjort idag?

-Andrea

 

Kreativ overskrift #1

Heeij, kom hjem for en  stund siden, har vært og ryddet opp etter jeg, Veronika og Konstanse har hatt diskotek idag. Men ellers har jeg ikke gjort noe spesielt, utenom og sove og spise :p Er vel egentlig ikke noe mer å si, også starter skolen om en uke, jeg vil ikke starte på skolen igjeeen :/

Tok ikke noen bilder på diskoteket...


Så derfor setter vi bare inn et gammelt bilde som jeg tok for 10000 år siden da håret mitt var mye mørkere :)

Hva har du gjort idag?

-Andrea

 

Jeg vil lese bloggen din

Hei, jaah. Siden jeg kjeder meg til de grader for øyeblikket vil jeg lese noen blogger, for å ha noe og gjøre. Så om du vil at jeg skal lese bloggen din, er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så stikker jeg en tur innom din blogg og legger igjen en kommentar :)


Gammelt bilde av meg

-Andrea

On my way out

Heei, nå har jeg akkurat spist taco of sett på en film som heter Prom Night tror jeg. Så nå skal jeg ut med Konstanse, som helt randomt sende meg en melding som det stod "Mongo" på. Haha, mongo faktisk..Maten miin x))


Haha, superviktig og blogge vet du ;**

Jaja, nå stikker i alle fall jeg ut med Konstanse..

-Andrea

Du bryr deg ikke om hva jeg har spist til middag liksom..

Hei, nå har jeg vært i dusjen så skal jeg snart legge meg. Det er så lite å blogge om for tiden,og jeg føler heller ikke jeg har fått gjort noe av det jeg ville i sommerferien. Kanskje fordi vi kun har hatt drittvær hele ferien, ikke vet jeg men skolen starter om 11 dager (?) og det eneste jeg har gjort de siste to måndene, er å være her hjemme i Torsken, vært i Sverige og vært på Finnsnes et par ganger. Torsken er ikke akkurat plassen og komme til hvist du leter etter noe å blogge om for og si det sånn. For du bryr deg ikke om hva jeg har spist til middag idag, eller at jeg har vært ute å gått tur med Veronika. Du bryr deg ikke om at jeg har vært i dusjen, at jeg skal sove nå eller at jeg skal til Finnsnes i morgen. Du bryr deg sikkert ikke om den suupersøte rosa shortsen jeg kjøpe da jeg var i Tromsø heller. Jeg har lyst å finne på noe før skolen starter, jeg har ikke lyst å sitte hjemme de 11 siste dagene, og blogge om hva jeg har spist til middag og at jeg gruer meg til skolen starter igjen, jaja, thats life i guess.

Nøy dere med et arkivbilde siden jeg sitter stygg, nydusjet og usminket atm...Jaaah, etter jeg leste igjennom innlegget så jeg at det egentlig ikke var det inlegget skulle handle om, hehe. Uansett, God natt og sov godt♥

-Andrea

Teenagerposts

 

Har ikke noe å blogge om, så bare legger ut noen teenagerposts som stemte ganske bra til meg xD

-Andrea

God Morgen

Nå har jeg nettopp stått opp sånn circa. Mamma kom og vekte meg, hun var færdig på jobb. Igår tror jeg hun sa noe slik som: "Eg ska på jobb imårra, må du ikje sove bort heile dagen!" Så nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli ferdig, eller frokosten min, siden jeg ikke har spist idag. Dette er det desidert lengste jeg har sovet denne sommerferien, sov litt lengre forrige ferie, men det er ikke så viktig.

Jaja, sidden dere sikkert ikke syns det er noe særlig spennende å lese om at jeg har sovet bort halve dagen og skal spise middag snart, så avslutter vi innlegget her. Så kan jeg se om jeg finner noe litt mere spennende og blogge om senere idag :)


Randomt arkivbilde..

Nårtid stod du opp idag?

-Andrea

God natt

Heei. Skulle egentlig bare si god natt, nå går jeg og legger meg. Skal blogge i morgen, det lover jeg :) Har vært sykt dårlig og blogge... Men her er et par bilder jeg tok med mobilen idag...

Jeg ordnet meg som gutt...

Vi kjørte båt, helt til Ingar gjorde meg våt og dritkald... Takk

Også beit Veronika meg i armen...

-Andrea

Bildedryss fra Sverige

Heej, igår kom vi jo hjem fra Sverige, var der i Kalix i10 dager eller noe slikt. Har ikke gjort så mye egentlig, badet, solt meg og handlet for det meste :D Så det er vel ikke så mye mer å skrive om det.


Fant en sykkel i Abisko


Awesomee!

Var på Ikea også..
Vi var også innom en sånn Western ting, der prøvde jeg en kjole, eller det var et skjørt og et korsett ..
Haha, tok bilde med skurken og sheriffen x))


Haha, dør av ansiktsutrykket mitt xD

Gidder ikke legge ut flere bilder nå.. Innkjøp kommer i neste innlegg :)

-Andrea

Hjemme igjen

Hei, idag kom vi hjem fra Sverige. Kom hjem i 23-tiden, gidder ikke legge ut masse bilder idag. Det er jeg for trøtt til, nå skal jeg sove. Blir mere blogging imorgen, God natt♥Randomt bilde av et smykke jeg fikk hos Konstanse. Love it ♥

-Andrea

Og størst av alt er kjærligheten

Idag er det et år siden tragedien i Oslo og på Utøya. Et år siden èn mann rev fra oss 69 uskyldige liv. Hvil i fred


"Når èn mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi kan vise sammen"

-Andrea

Konkurransee :D

Heij heij, dårlig med blogging i det siste. i know, men er ikke så mye å blogge om når du har ferie å må såtte i Torsken, hvor det ikke er en dritt å gjøre, å du ikke får lov til å dra noensteds!!

Men nok klaging, jeg er med i en konkurranse på denne bloggen :D Ta en titt innom du også :):)


Arkivbilde, fordi jeg ikke gidder ta noen bilder :p

-ANdrea

Oversrift, jojo

Hei, nå sitter jeg hjemme å gjør egentlig ingenting, våknet for en stund siden, siden jeg klarte å sovne mens jeg så film. Etter det skulle jeg egentlig til Veronika. Men men så sovna jeg jo, Shit happens, sant? SÅ nå har jeg spist taco så må jeg vel gå til Veronika :p

fjortisfjortis jæddajædda

-Andrea

Home sweet home

Hei. Da var man hjemme igjen, kom hjem for ganske lenge siden faktisk, i 18.00 tiden eller noe slikt, vet egentlig ikke.  Men har vært hos mormor, og på lørdagen klarte jeg og overtale mamma til å dra en tur til Finland. Kjøpte ikke noe spessielt, kun et par øyenvipper og løsnegler. Ellers har jeg ikke gjort noe annet i helga enn å se på tv, spise og sove :p

 

Fikk Vanja til å posè me Nezquik kjeksen eller hva det nå er...Fant disse herlighetene i Finland, tror faktisk jeg glemte den gule hos mormor. Fikk bare drukket den røde :(

Så møtte jeg tilfeldigvis på familien min på tur tilbake til Norge :)

 

Var dritredd for at det skulle sprute, så fikk mamma til å stoppe xD

 

Nå passer vi hunden til gudmoren min. Søteste Aila♥-Andrea

Jeg klikker snart!

Heij, nå sitter jeg å kjeder meg, sånn som jeg har gjort nå den siste uka. Jeg blir snart å gå på veggene, det skjer ikke en drit i Torsken, og ingen lar meg dra noensteds. Ikke til Finnsnes engang! Hvordan kan folk forvente at jeg skal gidde å sitte her hjemme i Torsken, å ikke gjøre en dritt helt til vi drar på ferie, som er en månede eller noe slikt til??? Jeg er et barn/ungdom som ikke har ro i ræva, jeg tåler rett og slett ikke være i Torsken mer. Vil dere vite hva jeg har gjort idag? Jeg har vært på butikken med June, spist middag og sittet på veien med noen andre folk. Joda, funny shit det da. La meg i det minste dra til Finnsnes, der det finnes barn og være sammen med. Jeg føler meg altfor isolert her, det klikker snart for meg!

Det er sommerferie, det er meningen vi skal ha det gøy. Ikke være isolert fra resten av sivilisasjonen, det er i alle fall det jeg føler og mener. Hva andre tenker og mener driter jeg rett og slett i, jeg vil vekk!

Har ikke tatt noen bilder i det siste, og kameraet mitt er fritt for strøm, så her er noen bilder jeg har lagt ut på Instagram. Bildene er litt små siden de er ratt med mobilen.


Ble et ordentlig klageinnlegg, sorry for det, og for den dårlige blogginga. Men det er jo ikke noe å blogge om når du er stuck i Torsken city liksom, midt i sommerferien...

Følg meg på Instagram: Andreahans

-Andrea

Hei, joda, okei, hade

Jadaa, da var vi her igjen da! Lite blogging, sommerferie, sol, kjedelig, gutter, musikk, blablabla. Joda her i Torsken er det så sykt mye som skjer :D. Nei, nei det er det ikke, normalt det da. Jaja, anyways, idag har jeg vært med Veronika på Midnattsolcup. Der så vi på noen fotballkamper, plaget noen gutter, sultet, kjøpte oss mat, prata med kioskdama, det vanlig u know!

Neeida, jeg har vel egentlig ingen bilder å meddele, så da kan vi legge til et bilde av min forelskelse...


Joda, fin kar! KØDDA! Han er ikke bare fin, han er nydelig! ♥


Så bare avslutter vi det hele med et bilde av meg, ved en hvit vegg, som viser peace tegn, å leker kul!

Ja, okei, joda, greit, jeg er ikke normal, ja, da er vi enig, ok, takk, hade, god natt, jeg er trøtt, muss muss, hade, for mange komma, okei, greit, da var jeg ferdig!

Hade.

-Andrea

Ikje sant

Var Veronika som skrev det siste innlegget, så det er ikke sant. Nå mobilblogger jeg fra skolen, og jeg har ikke sluttet å like Justin Bieber!

Randomt bilde av meg å Veronika...

-Andrea

Klarise Smuk <3

Heij heij, sorry for at jeg ikke har blogget på kjempelenge! Har gjort så mye i det siste. Men nå sitter vi på skolen, vi gjør nesten ingenting på skolen for tiden. Det er dritkjedelig xD Klarise sier jeg må blogge om henne så da gjør jeg det :D

Klarise er ei jente på 12 år som går i klassen min. Hun er kjempesnill (for det meste) og veldig søt ♥ Hun er den mest awesome personen i verden, sier i allefall hun selv da ;* Hun er ekstremt søt, men fortsatt driiitkul. xD

Du er bestemt, å gjør som du selv vil. Har du bestemt så har du bestemt deg! Haha xD Det vet vi alle godt. Men at du er søt, det er i allefall helt sikkert, og det kan alle andre være enig i♥ Selvfølgelig liker du også Justin Bieber, det må til, helt klart♥ ♥Beliebers u know♥

Klarise du er fantastisk, søt, best og veldig fjortiz. Haha♥
Klarise jeg er veldig glad i deeeeg, søta♥ Og jeg veit du syns jeg er veldig treig med den spørsmålsrunden, jeg skal få fikset den så snart som mulig. Muss muss♥

-Andrea♥

SPØRSMÅLSRUNDE MED KLARISE

Heeijsann, nå er jeg kommet hjem fra skolen, pratet med Klarise i sted. Så fant vi ut av vi kunne ha spørsmålsrunde sammen :D Svarene kommer i løpet av uka, på video. Så da må dere bare spørre masse spørsmål i kommentarfeltet. Ta også en titt innom Klarise sin blogg. ♥

Har ingen nye bilder, gammelt bilde :D Forresten noen der ute som skal å se på Justin Bieber idag?? Har syykt lyst :(

Spør iveii ♥

-Andrea♥

 

Helgaaaa

Heeijhei. Dårlig med blogging i det siste, jaa, sorry for det. Skal bli flinkere. Jeg har ikke tatt noen ordentlige bilder de siste dagene, så dere får nøye dere med bildene jeg har tatt med mobilen de siste dagene. Men i helga har jeg overnattet hos Veronika, så overnattet hun hos meg. Også har vi vært pp Finnsnes, der var vi sammen med noen gutter. Når vi var på tur mot parken kom det noen gutter løpende etter oss, så vi løp p gjemte oss på do på Esso xD Haha...

Vet ikke hva hun gjør...

Awesome skoene mine :D

Bare noen randome mobilbilder...

-Andrea♥

Veldig kreativ overskrift...

Nå sitter jeg borte hos Veronika, men hun ser på fotballkamp så jeg sitter oppe med Marianne. Jeg fikk låne ipaden til Marianne, og siden det skjer veldig lite på Facebook, blogger jeg istede. Forresten, sorry for at jeg ikke har blogget på dritlenge, lite blogglyst :p Har ingen bilder her å legge ut, det får dere senere XD -Andrea<3

Konfirmasjon

Hei. Nå sitter jeg på Grendahuset i Vanja sin konfirmasjon sammen med June og spiller Draw Somthing xD Dagen har gått i ett først dro vi i kirka, så dro vi på Grendahuset og ordnet klart til gjestene kom også har vi spist. Har ikke hatt tid til å blogge idag. Her er iallefall noen bilder...

Jajaa. Da avslutter viii...

-Andrea<3

StressStressStress...

Heei. Her er det stressfaktor 100. Mamma ordner kaker, Vanja bretter servietter, pappa er kjørt for å hente noen folk som kommer fra Ålesund som skal i konfirmasjon. Og tiden går litt for fort..  snart skal vi dit konfirmasjonen skal være og ordne ferdig. Siden jeg er den eneste som ikke gjør noe for øyeblikket, blogger jeg litt istede..

Men siden alt går i ett sett, og jeg ikke har noe mere å blogge om, avslutter vi her..


Randomt hoppebilde av meg..

-Andrea♥

Ny telefon

Heei. Nå har jeg endeli fått meg ny mobil etter å ha hatt en gammel Sony Ericsson siden Oktober da jeg mistet den jeg hadde i do...


Samsung Galaxy S 2

-Andrea♥

Gratulere med dagen!

Hei. Gratulerer med dagen til alle sammen der ute, og spesielt til Veronika som har bursdag idaaag ♥ Håper du får en suuuper flott dag :D


Kun fordi jeg er awesome og laget dette bilde til Veronika ♥

Ha en fin dag videre :D

-Andrea♥

My day

Hei, idag har vært en ganske kjedelig dag. Først på skolen, så hjem, og lekser. Det er vel det meste jeg har gjort idag. Glad er jeg for at vi bare har 2 skoledager igjen før vi har fri.

Hva har du gjort idag?


-Andrea♥

Onsdagen

På onsdagen var jeg og Veronika på Finnsnes å så Jan Thomas. vi skulle ta bilde med han, men han fikk for dårlig tid så vi fikk bare et signert bilde.
Haha, kanskje ikke det beste bilde men xD


See så sunn jeg er blitt :D

Neeeeida, jeg er jo ikke det. Jeg spiste dette jeg... Baguett ♥

Har du møtt Jan Thomas før??

 

-Andrea♥

De siste dagene

Heeisann, jeg kom inn for en stund siden. Så nå skal jeg blogge litt, siden jeg ikke har blogget siden før forrige helg. Superbloggæærn #1 jeg vet dere. Men i helga som var, var jeg i Tromsø, jeg var i bryllup.  Det var superkoselig :D Selfølgelig fikk jeg jo tid til å handle litt også, ikke så veldig mye, men litt ble det. Også møtte jeg TCMN. Innkjøpene fra Tromsø kan dere få se i et annet innlegg. På onsdag var jeg på Finnsnes og så Jan Thomas. Her er i alle fall noen bilder jeg har tadd..


Ankommet Tromsø :D


Haha, spiste is i Tromsø..Påå tirsdag var Klarise og Wanja med meg og Konstanse til Torsken, vi bakte negerboller som det heter. Eller det skulle egentlig bli boller, men vi orket ikke lage boller av det, så vi bare spiste det som det var..

Bare noen randome bilder fra jeg var i Tromsø og da Klarise og Wanja var i Torsken :)

-Andrea♥

Tromsøøø

Heeij heij, idag har jeg bursdaaag :D woohoo. Jeg har ikke gjort så veldig mye, jeg har vært på skolen og så ar jeg vært hjemme, og ute med noen folk. I morgen drar jeg til Tromsø siden jeg skal i bryllup på lørdag.

Men annet en det har jeg ikke å si. Så vi avslutter her før det blir alt for kjedelig..


Fordi jeg er kul som tar bilde av meg selv som fjortis i Veronika sin jakkeeeeee ♥ og fordi jeg ikke hadde noen andre bilder ;D

-Andrea♥

 

 

 

Helga med Konstanse!

I helga var jeg foressten på Finnsnes med Konstanse, der gjorde vi mye rart. Vi gikk i en rød guttebukse og en stor hettejakke, (min er i XXL) så gikk vi i en park å "lekte". Haha, sykt barnsligt! Også ble vi kjent med noen folk på en ganske rar måte.På fredagen gikk vi til kulturhuset for å se om der var noen kinoer der, og siden det ikke var det så gikk vi. Da så vi noen guttet, eller rettere sagt 6 gutter. Som stod litt lengre bort, de trodde vi var russ, siden vi hadde på oss røde bukser. Og da kom de løpende etter oss, så jeg og Konstanse løp inn på kulturhuset og gjemte oss på jentedoen. De stod inne og ventet på oss, men de ble jaget ut. Senere gjemte vi oss bak en statue, men da kom de frem. Og den ene spurte hvorfor de løp etter oss, så da begyntge de å gå vekk fra oss. Da løp vi etter dem, det var også en som feiret bursdag der, så vi ga han en pose godteri xD Så ble vi skikkelig gode venner med dem, haha..

Vi var ute sammen med dem på lørdagen og.

Og siden jeg fortsatt er awesome, skal jeg legge ut noen randome bilder. Jeg tok ikke noe særlig bilder der men...


Meii <3


Meg og Konstanse♥


Søte Konstanse :D♥


Kun fordi jeg er selvdigger med duckface, haha skikkelig nydelig!! ♥

-Andrea♥

Kun fordi jeg er awesome....

skal jeg blogge litt for dere denne fantastiske natten :D Nå er jeg kommet inn, (eller for noen strakser siden) idag rett etter skolen gikk jeg og Veronika til Konstanseee. Der har jeg vært siden. Hos Konstanse bakte vi brownies og satt på skype med noen dudes fra Finnsnes, som heter Peter og Kim-Andre. Så da skypet vi med dem, og ringte dem og sliiiikt..

Veronika sov der, jeg gikk klokka 02. sånn ca. Og siden jeg ikke var overhode trøtt så orket jeg ikke å gå rett hjem, så da jogget jeg heller en runde rundt bygda. Forhåpentlig vis var det ingen som så meg, og lurte på hvorfor i alle dager jeg var ute å løp i to-tiden på natta :p

Men, siden jeg fortsatt ikke er trøtt, så sitter jeg her å drikker Tropisk Nektar, og tar bilder av meg selv med awesome Hello Kitty solbriller på. Kun fordi jeg er awesome, og litt fordi jeg så helt forferdelig ut..


Det der er meg, som drikker Tropisk Nektar, med hello kitty solbriller og en "oooops, det-der-utrykket-var-for-stygt-til-å-vises-på-bloggen" lappe som leker kul.

Og siden jeg ikke har noe mere å skrive, så skal jeg avslutte innlegget her

-Andrea♥

Dagen min :)

Heisann du :D Nå sitter jeg og hører på litt forskjellig musikk etter en ganske så kjedelig dag, der hvor jeg har vært på besøk hos mor, spist, gjort noen lekser og hatt kanien min Fluffy ute på den kalde verandaen vår. Så nå skal jeg bare lade videokameraet mitt, og få lagt ut en video av meg, Johanne og litt av Kathrine, som vi tok på skolen forride onsdag etter musikktimene. Det er ikke noe seriøs video, bare sånn vi prater random shit, løper rundt og kødder og slik. Akkurat slik jeg liker det :) Så kommer nokk på bloggen om ikke så veldig lenge. Men til da får dere nøye dere med noen bilder .

 


Fine Fluffy♥


Legger ut dette bilde fordi jeg var skikkelig deilig her liksom ♥♥♥

Neida, men dere for ha en floottt kveld daa, også får vi snakkes imorgen :)

-Andrea♥

Heij heij

Nå sitter jeg sammen med søte søte Klarise, vi skriver biografi om forfattere og slikt.. jeg skriver om J.K. Rowling og Klarise om Roald Dahl. Har vært veldig dårlig og oppdatere de siste dagene, skal bli bedre xD

Jajaaaaaa, fordi at skolen er driiitkjedelig og det ikke er noe mere å skrive om, så skal jeg avslutte innlegget her..


Her er søte Klarisee <33

-Andrea <3

Påsken

I påsken har jeg egentlig ikke gjort så mye, har mest vært hjemme og hos mormor. Igår kom jeg hjem fra mormor, der gjorde jeg egentlig ikke så mye spesielt. Igår var jeg sammen med Konstanse, vi var på besøk hos ei dame som heter Malen også var vi hos Konstanse. Imorgen begynner vi på skolen igjen.

Siden jeg ikke har så mye å fortelle om, sår dere heller se noen av bildene jeg har tatt i påsken

Solobolle, kun hos Statoil i 3 uker, hurryhurry xD

Forresten flere enn meg som likte gamle blogg.no bedre??

-Andrea<3

 

Vereronika

HO Veronika e hot <3 muss muss

Påskeferiee

Hei, nå har vi endelig påskeferie etter den siste, kjedelige uka på skolen. Igår var hele skolen på Målselv Fjellandsby. Det var koselig, selv aket jeg bare. Men var gøy det da :D

Hadde ikke kamera med meg, så det ble ikke noen bilder fra meg. Men men...

Idag har jeg bare vært på skolen, der vi lagde ferdig noen masker vi har holdt på med (kan sikkert vide den en dag), så kom jeg hjem, spiste middag og tok meg en uventet powernap. Så våknet jeg 19.35 sånn ca.


Kun fordi jeg er awesome på paint, og jeg hadde ikke noen bilder. Og visst dere lurer på hva det står, så tror jeg det står "Heia heia alle veia"

-Andrea <3

Back to stay!

Heeij, nå er jeg tilbake for å blii! Sykt dårlig blogging i det siste. Neida det har bare vært superforferdeligdårlig blogging.. :p

Men siden jeg ikke har noe annet "spennende" å blogge om, så får dere se noen bilder jeg har tatt, og som jeg ikke har orket å legge over på pc-en...


Isted spiste jeg Sjokoladefondant! :D


Jeg har lest...


Jeg har fått sokkene mine farget xD haha xD

 

Jeg har også tatt ett bilde av Vanja...

HAHA, kødda. Dette er nemlig Vanja::

Haha, got you again, dette er Vanja:


Neeeeeida, det er bare fiskene hennes :p

Random...  Men nå skal jeg, vet ikke, finne noe annet å gjøre...

-Andrea <3

 

Lover lover lover!

jodaaa, jeg har lovet ganske mange ganger at jeg skal bli flinkere å blogge. Men imorgen skal jeg blogge! Skjer ganske lite om dagene.. :p

Men jajaa, siden jeg er flink blogger, skal jeg legge ut et arkiv bildee xD he-he


KUN fordi jeg var awesom når jeg var mindre!

-Andrea<3

Update ;D

Heij då. Ja, blogging til tusen det her ja :D Neida, men jeg skal bli flinkere til å oppdatere, håper jeg i allefall.. Har ikke gjort noe særlig de siste dagene, jeg kunne gått ut og være sammen med de andre, men jeg trives ganske godt med og være forever alone xD Neeida, men joda..


Lite redigert xD

Bare noen randomme bilder :D

-Andrea <3