Dreamoutfits

Dreamoutfit #7

Untitled #8

 Heisann!

Nå er jeg på tur ut døra, skal på fotballkamp. Men først tenkte jeg bare jeg kunne legge ut et outfit jeg satt sammen for en stund tilbake, en dag jeg ikke hadde noe å gjøre.

Hva syns du?

 -Andrea


Dreamoutfit #6

Untitled #6

 

Hei!
Har ikke noen bilder å legge ut, å det regner alt for mye til at jeg kommer til å gå ut å ta noen. Jeg har heller ikke så mye å si, siden det eneste jeg har gjort i dag er å spise og sitte på pc-en. Så da legger jeg ut et outfit jeg satt sammen for litt siden.
Hva syns du om outfiten?
 -Andrea

Dreamoutfit #5

5

Heisann! Satt akkurat sammen denne outfiten, mest fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til. Gå ut gidder jeg ikke siden det er overskyet og regn, + at jeg er sykt trøtt. Jeg har forresten fått elsk på knehøye sokker til shorts og kjoler, er det bare meg?

Hva syns du om outfiten?

 -Andrea

 

Dreamoutfit #4

Untitled #3

 

Heisann! Det har vært helt sykt varmt i dag på skolen! Akkurat nå viser den 22 grader i skyggen, så måtte Gud vite hva den er i sola, det er i alle fall til å smelte av. Men jeg klager ikke, så lenge jeg får litt farge på kroppen er det greit for meg. Nå når mamma kommer hjem skal vi suse av gårde på besøk til søskenbarnet mitt Ida, som har bursdag i dag, derfor legger jeg bare ut et dreamoutfit siden jeg ikke har tid til å begynne å ta noen bilder. Og gratulerer med dagen til Ida som blir 5 år i dag♥

Har dere sol?

 -Andrea

 

Dreamoutfit #3

Untitled #4

 Heisann! SIden jeg ikke akkurat har noe bedre å blogge om, legger jeg ut et outfit jeg satt sammen for en stund siden.

Hva syns du?

 -Andrea

Dreamoutfit #2

Untitled #2

 

Heisann! Hadde en ganske grei dag på skolen idag, vi gjorde ikke så veldig mye. Noen av timene, brukte vi til å øve på noen greier vi skulle fremføre imorgen på en kafê skolen skal ha for å samle inn penger. Og i siste time var jeg og fire(?) andre elever og ordnet til en forestilling, som skal være på skolen i morgen for småtrinnene.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

Dreamoutfit

Untitled #1

Hei! Idag hadde vi første skoledag etter juleferien. Hva vi gjorde på skolen er sikkert ikke så spennende å høre om, derfor legger jeg heller ut et outfit jeg satt sammen for en liten stund siden.

Uansett, jeg sov helt sykt dårlig i natt. Jeg lå å stirret i taket til klokken var tre eller noe slikt, før jeg sovnet. Også våknet jeg i seks-tiden

Når begynte/begynner dere på skolen igjen?

  -Andrea.