Blogg

Andrea Hanssen failer - Selvutløser

 

Dette bildet satte jeg sammen for ganske lenge siden egentlig, har bare ikke postet det fordi jeg ser helt idiot ut på noen av bildene, hehe. Jeg failer alltid på minst 75% av alle selvutløserbilder jeg tar av meg selv, så jeg må liksom ta 100 bilder før jeg får noen som i det hele tatt går ant å bruke. Ganske irriterende egentlig.. :p

Egentlig failer jeg på ganske mange ting jeg gjør, vurderer å lage en kategori som heter "Andrea Hanssen failer" og legge ut ett innlegg hver torsdag, hehe neida, joda. Også har jeg lagt merke til at jeg bare blogger på kveldene, så skal prøve å blogge tidligere, når jeg i det hele tatt blogger da..

Noen andre som bruker å faile? haha

 -Andrea

 

B to the ORED

Heisann!

Nå er jeg mer eller mindre nettopp kommet hjem fra skolen, ser på TV og kjeder meg. For min del var det en litt for lang, kjedelig dag, i alle fall de to siste timene. På bussen både til å fra skolen, presterte Konstanse å klemme en brødskive med smør i ansiktet mitt, så vi hadde en liten brød-krig på bussen. Uansett, nå har jeg skriftet til noen litt mer daffete klær, også må jeg kanskje begynne å gjøre litt lekser og øve til RLE-prøven vi skal ha på onsdag. Vi fikk også tilbake matte-tentamene idag. Jeg fikk 5+, så jeg ble ganske fornøyd, engentlig trodde jeg at jeg ble å få en firer eller noe i den duren.

Gammelt bilde, men orker ikke ta noen nye bilder akkurat nå. Skal se om jeg blogger senere, da skal jeg ta noen nye bilder.

Hvordan har din skoledag vært?

 -Andrea

Dreamoutfit

Untitled #1

Hei! Idag hadde vi første skoledag etter juleferien. Hva vi gjorde på skolen er sikkert ikke så spennende å høre om, derfor legger jeg heller ut et outfit jeg satt sammen for en liten stund siden.

Uansett, jeg sov helt sykt dårlig i natt. Jeg lå å stirret i taket til klokken var tre eller noe slikt, før jeg sovnet. Også våknet jeg i seks-tiden

Når begynte/begynner dere på skolen igjen?

  -Andrea.