Blogg

God Morgen

Heii, nå er jeg stått opp, eller stod opp for en stund siden i 8-tiden.. Det er mye tidligere enn jeg bruker  å stå opp!  Som vanlig sover jeg til mellom 12 og 14 xD  Et B-menneske for å si det slik.

Jaja, siden det ikke er noe å blogge om klokka 9 på morningen, skulle jeg bare si God Morgen :D


Fant ikke noe bilde å ha til, så dere får det fineste morgenbilde av meg ever :D

-Andrea <3

Huff, jaja...

Igår kveld, sånn ca klokka 22 eller noe slikt (mye tidligere enn jeg bruker å legge meg xD) klarte jeg og sovne av, med klær, sminke og ei bok i hånda! Haha, klokka ti på kvelden faktisk!

Så idag når jeg stod opp med klær og alt, var jeg liksom helt...


THUMBS UP FOR Å SOVNE MED KLÆR, SMINKE OG EI BOK I HÅNDAAA XD

Men så var jeg heller litt sånn...


Don't look at my morratryne!!   Haha, får jeg en kommentar for de awesome engelsk kunnskapene mine??

jaja, skulle egentlig blogge i morgest, men fikk ikke tid.. :p

-Andrea <3

K&H

Nå sitter jeg på skolen, vi har kunst å håndverk. vi skal ha fremlegg om kunstnere, jeg og Klarise har om leonardo da Vinci! vi har ganske mange ark med skrift men det eneste eg husker er at han er født 14.April 1452, om det er rett da xD

Men i siste time sa Anders at vi skulle få en overaskelse, jeg er syykt nyskjerrig på hva det er!

Jaja, jeg blogger mere når jeg kommer hjem :


Sorry for gammelt bilde fra arkivet, skal ta andre biler når jeg kommer hjem

-Andrea <3

«Fjortis er ikke en alder, men en tilstand...»

Hva er egentlig en fjortis?? Dette er hva ikkepedia.org mener en fjortis er...

Fjortis er en ufarlig tilstand som rammer folk mellom 10 og 20 år. Siden man forandrer seg mye både innvendig og utvendig i denne perioden, går ting helt i surr og man blir rammet av fjortis-syndromet. Tilstanden kalles fjortis siden snittalderen på de som rammes er fjorten år. Syndromet er ofte smittsomt. Flere fjortiser sammen utvikler flokkdyrtendenser. Spesielt populære samlingssteder er 7/11, McDonalds, kjøpesentre, eller til nøds nærbutikker, hvor det drikkes store mengder brus for de stakkars foreldrenes regning. Fortrinnsvis Coca-Cola og Pepsi, siden disse drikkene er selve fjortissymbolet på USA. Fjortiser er nemlig overbevist om at alt er bare velstand i USA, der alle tenåringer visstnok har sin egen kule sportsbil, ei silikonberte i hver armkrok, og et vintersportssted oppkalt etter seg. For det er jo ofte slik i amerikanske ungdomsfilmer. Disse har dokumentarisk verdi i fjortismiljøene. Fjortiser slenger gjerne ut sitt hat mot alt og alle, og som regel er det godt begrunnet og gjennomtenkt. Skole, foreldre, voksne generelt og rivaliserende fjortisgjenger, er som kjent noe dritt. Fjortiser har en grunnleggende stil som krysser de forskjellige kvasireligiøse retningene som nevnes lenger ned på siden. For gutter gjelder hettejakke, caps, lue og joggebukse. For jenter gjelder det samme med unntak av lue om sommeren. iPod, iPhone og MacBook er standard ekstrautstyr.  (kopiert fra ikkepedia.org)

 Jeg har alltid tenkt på fjortiser (når det er snakk om jenter) som de bertene med way off tuppert hår, litt for mye sminke, bitch blikk og overlegenhet kan vel og være, der speilbilder og trutmunn er et must og med en munn der ordene "assa, omg, lol og lizzm" er ganske standard. Men det er jo mitt syn på en fjortis da..

Jeg har jo selfølgelig hatt mine "fjortis" øyeblikk og da xD

Å ta bilder av seg selv med trutmunn er et must da, lzzm xD

Awesome med hullete bukse og speilbilde :D

Et par av mange fjortis bilder av meg x)

Men jeg sier meg enig med ikkepedia i at "fjortis er ikke en alder, men en tilstand"

dette var bare noe jeg tenkte over en gang... :p

  • Hva mener du en fjortis er??
  • Mener du det samme som ikkepedia??

-Andrea <3

 

 

 

Isbiter av Farris!

Nå¨har jeg nettop spist isbiteeeer <33 Flere enn meg som syns isbiter er godt? Igår lagde is av farris, siden det ikke er bra for tennene å "gnage" på isbiter, lagde jeg av farris siden jeg har hørt det er bedre for tennene. For det er kullsyre, som gjør at det blir bobler i isen når den fryser, og da gjør de lettere å tygge.  Det der var masse, unødvendig fakta, som dere egentlig ikke trengte å vide.... Men,Jeg bare tok farris i en brødpose, å la den i frysern. Så idag når jeg kom hjem var det blitt til iiis :D

Så tar du bare isposen å legger den på en klut, "pakker" den inn i den, og legger den på et sånn brett... tror nok de fleste har et sånn brett man kutter grønnsaker o.l på hjemme :)

Så finner du deg en hammer...


å hamrer løs!

Når det er blitt litt smasha tømmer du det bare over i et glass...

Da har du dette skjønne glasset...Så er det bare nyyyte... haha, hadde bare lyst til å si det!Haha, sorry for "fjortizzbitch" blikket!

-Andrea <3

På skolen... igjen!

Nå sitter jeg på skolen... igjen! Nå har vi Norsk tror jeg, vi skriver søknader og slikt. Men der er noe feil med  skrivemaskinen, så vi må vente til den blir i orden!

Jaja, vi har bare en time igjen etter denne timen, så da skel jeg hjem å gjøre lekseeeer!! Ellers har jeg ingen planer for dagen, jaja..


Fortsatt random arkivbilde!!

Snakkes når jeg kommer hjem fra skolen! :D

-Andrea <3Nattaa...

Nå skal jeg straks hoppe i seng, jeg måtte bare få gjort leksene til i morgen. Jeg gjør som vanlig leksene når jeg kommer hjem fra skolen, men idag var jeg sammen med Veronika. Så dro vi på svømming, jeg svømte som vanlig ikke. Men etter en stund så hoppet jeg uti med klær på xD Dongribukse! kjempesmart! så kom Veronika uti, med klær.. :D

Når vi kom hjem igjen så spiste jeg,skiftet også dro vi på tungeskjæring! Kommer bilder en gang, hvist Veronika legger ut bildene hun tok!

Men NÅ, skal jeg sove :)


Bilde fra arkivet :)

-Andrea <3

På skolen

Heei, nå sitter  jeg på skolen. Vi har egentlig RLE, så jeg skal egentlig gjøre noen oppgaver. Men jeg kan jo blogge litt i mellom av og til :)

Det er ikke så mye å blogge om siden jeg sitter på skolen da, men nå når denne timen er ferdig har vi bare en time igjen av skoledagen..

Jeg skal blogge mere når jeg kommer hjem, føler jeg blogger ganske kjedelig for tiden, så hvist du har noe du vil jeg skal blogge om, legg igjen en kommentar :)


Gammelt bilde fra arkivet, bollekinn. Haha xD

-Andrea <3

Before i die #2

Før jeg dør skal jeg

Hva skal du gjøre før du dør?

-Andrea <3

Gjesteinnlegg fra Veronika :D

Dettan e verdens kulaste,tøffaste,finaste,deiligste,søteste, vakkreste,deiligste Veronika så blogger :D Sjekk bloggen min ass :P

Eg vil bere sei at eg e sikkelig kul og tøff og søt og fin såååee bære så dokker veit det lizzm...

Eg e no sikkelig glad i dokker alle sammen :D Bloggleseran te ho Andrea. Hallo vesst eg skal være superglad i dokker så gå inn på www.veronikaeid99.blogg.no og legg meg til som venn og følg bloggen vidre :D plissss..

Love you lizzm. Hallo lizzm . Eg har bursdag på 17.Mai lizzm. Hallo? Lizzm. Hahha lizzm. Fjorttis lizzm :P

-Veronika :DRandom xD

Dagen til nå!

Idag har vi vært i kirka, siden Vanja er konfirmant. Vi var der i en og en halv time, og de fleste som kjenner meg, vet at jeg ikke er den mest  tålmodige personen som finnes!

Og når vi var ferdige i kirka gikk jeg og Mamma til Mor. Jeg og Mor stekte vafler :D  Nam! Så kom Vanja og Marianne, så måtte vi steke vafler til dem og daa. xD

Så nå holder Vanja og Marianne på å rydde i skapet vårt i gangen, litt tidligere (når de holdte på å rive alt ut av skapet) fant jeg noe de skulle ta på seg...


Først klikka de, så de la seg på gulvet å lo!


ehee?? xD


Ble litt for mye Vanja og Marianne, bloggerfjortizz needs attention!

Okeeei.. Me høyrast <3

-Andrea <3

Reading in tha hood!

Neida, men joda, eller jeg leser ikke nå, for nå blogger jeg jo. Haha, sykt funny jeg?? bloggings in tha hood liksom! ehee.. nei..

Idag har jeg ikke gjort noe nyttig. Jeg har vært på butikken, spist, sittet på pc, sett på TV, vært hos mor og nå venter jeg på at vi skal ha noe å spise igjen..

Haha, fikk også sykt latterkrampe nede hos mor isted! haha, no need 2 say anyting more...


Jaah, her er de 11 bøkene jeg skal lese... "lesehesten" Andrea er vell ferdig og 5 år.. Neeeeida, skal satse på 4 tror jeg. ha-ha-ha, syns jeg har en fantastisk humor. eller kanskje ikke (?!)


DET er den boka jeg begynner med..  enten det, eller så følte jeg bare ikke for å vise tryne mitt..Nja, og bare et random bilde jeg tok x)

-Andrea <3

Nam, jeg er et matvrak!

Heij, nå har jeg nettop spist middag. Vet dere hva vi hadde?? Værdens beste spagetti àla capri! Haha! Det er så sykt godt!


Haha, in my heart! <33


Har noen tenkt over hvor ekkelt det egentlig ser ut??

Føler meg som et matvrak som blogger om mat.. jaah, men nå har funnet frem 11 bøker fra en bokserie som heter Skytsengelen, tror jeg leste alle bøkene før 2 år siden eller noe.. Det er faktisk den eneste bokserien jeg har lest alle bøkene i. Eller jeg mangler 1 bok, men har lest de andre..


Haha, legger bare ut et bilde av en bamse jeg fikk hos Konstanse en gang, for å komme vekk fra matpraten x)

-Andrea

40 Days. Dag 20 - Smykkene dine

Nå er det kjempelenge siden jeg har lagt ut en ny dag, siden jeg har vært syk som sagt... :p  Men nå kommer dag 20, og nå er jeg halvveis, har bare 20 dager igjen til jeg er ferdig. Kanskje jeg kan finne noe annet da, siden jeg er jo supærbloggæærn 1 jeg da xD

Haha, men til da får dere nøye dere med dag 20 :)

Smykkene mine!


Jeg har jo flere smykker, men de ligger i det utrolig rotete smykkeskrine mitt, i det har jeg også mange øredobber og armeband og 2 svømmemerker faktisk (?)

Jaja, men dere få nøye dere med de jeg har hengende her! :)

-Andrea <3

Natti natti x)

Nå som jeg er blitt friskere skal jeg blogge litt, eller jeg skulle vel egentlig bare si natta :) Jeg har ikke blogget siden noe særlig siden jeg har vært syk siden mandag :/ ikke gøy..

Men god natt, i morgen skal jeg blogge mere :)

 
-Andrea <3

Wants from Lookbook.nu

 

 

 


Jeg er forresten syk, det er deror jeg ikke har blogget :/

-Andrea <3

Dårlig blogging!

Heej, sorry for dårlig blogging i går og idag.. Lite å blogge om for tiden ;) Visst du har noe du vil jeg skal blogge om,plis kommenter :)

Meeen idag er det jo morsdag, så jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye. Spist kakee, og ting man bruker å gjøre :) Gratulerer med dagen Mammaaaaaa <33 

Hehe, her er 3 bilder fra gårsdagen som jeg stjelte fra Konstanse xD
Haha, sorry for at de ble litt små men... :)

-Andrea <3

Finnsnes med Konstanse :D

Idag har jeg vært på Finnsnes, Konstanse var og der så jeg var sammen med henne :) Vi hadde det sykt artig, vi gikk først på Dolly Dimpels å spurte om vi kunne få en heilum ballong, så etter en stund hadde vi begge fått en ballong.

Så vi gikk inn Jack & Jones, så tok vi helium så sa Konstanse: Hvor er Jack? og Jeg sa: Hvor er Jones? Han fyren bare lo av oss xD

Så gikk vi på platekompaniet og sa (med helum så klart): Har dere noddy? Han fyren sa: Ja vi har noddys sirkus, eller noe slikt. Konstanse sa bare: Vi skal ikke ha den alikevell, så gikk vi xD

Etter det gikk vi inn på expert, tok helium og sang: Ingen kan kalle seg det samme som oss, expert!

Og på dyrebutikken spurte vi: Har dere en hest? Med en stall? xD

Når vi var fri for helium gikk vi å kjøpte oss noen klær på Cubus, som dere sikkert kan få se en annen gang.. :)Random bilde av fotene mine xD Fordi jeg ikke har fått tatt noen andre bilder :) Haha, fine sokker?

-Andrea <3

Stikker til Finnsnes :)

Heeij, nå stikker jeg til Finnsnes med Vanja og Mamma :) Får se om jeg får kjøpt noe, da blir det sikkert innkjøp :)

Men nå var Vanja ferdig på bade så da kan jeg gå xD


Snakkes <33

-Andrea <3

60 spørsmål

Lånte denne fra HunHer siden jeg har ganske lite å blogge om :)

1. kor gamal er du om fem år?
17, snart 18 :D

2. kven var du minst to timar rundt i dag?
Mamma, pappa og Vanja??

3. kor lang er du?
En plass mellom 1.64 og 1.66

4. kva var den forrige filmen du såg?
Det husker jeg ikke..

5. kven ringte du sist?
Pappa, men han tok ikke telefonen -.-

6. kven ringte deg sist?
Johannes xD

7. kva stod på den forrige sms'en du fekk?
Der stod det: haha ser på Tv

8. føretrekk du å ringa eller senda sms?
Ringe..

9. er dine foreldre gifte eller skilte?

De er giftee :D

10. når såg du mamman din sist?
Vet ikke 20 min siden sikkert, hun sitter i stua så xD

11. kva farge har du på augene?

Blågrå / Blågrønne?

12. når våkna du i dag?
Litt før 07:00

13. kva er din favorittjulesang?
Aaaner ikke!

14. kva er din favorittplass?
USA <3

15. kva plass likar du minst?

Alle plasser der det er kaldt!


Hmm, legger bare ut dette bilde for jeg prøver jo å være "deilig" her! Er det ikke det man prøver på når man rynker med øyenbrynene og lager litt vel overdreven trutmunn??

16. kvar trur du at du er om ti år?
Ikke her??

17. kva skremte deg mest om natta som liten?
Hmm... en skygge i taket på rommet mitt som så ut som et spøkelse??

18. kva fekk deg til å le hardt seinast?

Konstanse som tippet bakover på stolen min, det var min feil xD

19. kor stor er senga di?
Mellomstor xD Haha, aner ikke

20. har du stasjonær eller bærbar datamaskin?
Har hadd begge deler :D

21. søv du med eller utan klede?
Undertøy xD

22. kor mange puter søv du med i senga?
1 pute.

23. kor mange land har du budd i?
1, 2, 3, 4, 5... Jeg har bodd i Norge jeg :D

24. kvar har du budd?
I Torsken på Senja :D

25. likar du sko, sokkar eller berrføtt?
Alle tre :D

26. er du sosial?
Sosial?? Ehhh, nei xD Haha xD

27. kva er din favorittis?
Daimis <33

28. kva er din favorittdessert?
SÅ lenge det er usunt, så duger det før meg..

29. likar du kinamat?
Vet ikke, kanskje??

30. likar du kaffe?
Jupp :)


Randomness <3

31. kva drikk du til frukost?
Vann:D

32. søv du på nokon spesiell måte?
Jeg sover på magen :D:D


33. kan du spela poker?
Selfølgelig kan jeg det, hvem kan ikke spille poker?? Jeg er jo proff....eller ikke?? Aldri spilt det før, og aner ikke hvordan man gjør det..

34. likar du å kosa?
Njodaa, hvem liker ikke det :d

35. er du eit avhengighetsmenneske?
Mmmm, vet ikke..

36. kjenner du nokon med samme bursdag som deg?
Jaaa :D Jeg!

37. vil du ha born?
Njaaa

38. kan du nokon andre språk enn norsk?
Engelsk og svensk, så kan jeg ei setning på Spansk og ei på Serbokroatisk :D

39. har du nokon gong vore i ein ambulanse?
Jupp, før når jeg gikk på skole i Torsken så brukte pappa og kjøre oss til skolen med ambulansen :)

40. føretrekk du havet eller eit basseng?
Havet :D i<3it

41. kva brukar du helst pengar på?
Sminke, klær, sko og slikt :)

42. eig du dyre smykker?
Nehehei!!

43. kva er ditt favorittprogram på tv?
Ser på alt jeg!

44. kan du rulla med tunga?
Jaa :D

45. kven er den morsommaste personen du kjenner?
Meg selv vel! :D Neidaa, jeg vet ikke.. (meg)


More Randomness <33

46. søv du med kosedyr?
Nope :)

47. kva har du som ringelyd?
den som er når du kjøper telefonen

48. har du klesplagg frå du var liten?
Vet ikke, har jeg sikkert.

49. kva har du nærast deg no som er raudt?
Eeeen, Angry Birds Bamse

50. Flørtar du mykje?

Haha! Jeg? Nei!

 

51. kan du bytta olje på bilen?

Uhhm, neei?

52. har du fått ei fartsbot nokon gong?

Joda, for 12-åringer får jo alltid fartsbot..

53. kva var den forrige boka du leste?

Vet ikke, har ikke lest på lenge.. Sikkert samfunnsfagboka på skoln eller noe slikt..

54. leser du avisa?

Mmmm, jeg kjøpte vg sist gang vi var på Finnsnes, Men nei, som vanlig ikke..

55. abonnerer du på noko magasin?
Noooope..

 

56. dansar du i bilen?
I bilen?? Finnes det virkelig folk som danser.. i bilen??

57. kva for radiostasjon høyrte du på seinast?
Hører aldri på radioen

58. kva var det siste du skreiv ned på eit papir?
Husker ikke, jeg skrev "I <3 Justin Bieber <3" på pulten til Johanne på skolen idag, teller det??

59. når var du i kyrkja sist?
vet ikke, sikkert når Vanja hadde noe sånn konfirmasjons gudstjeneste elns..

60. er du lykkelig?
Njajo, passelig..


Et bilde til av "selvdigger" meg <33

-Andrea <3

What to do??

Heij :D Synest det er en stund siden jeg har blogget "vanlig" om du skjønner hva jeg mener xD Har mest bare hatt 40 days challenge og sånn.. :)

Idag har jeg ikke gjort noe annet en å være på skolen, lage middag, sitte på pc og være hos mor. Er ikke så mye annet å gjøre siden Veronika er dratt bort, og Konstanse er dratt bort... kjeeedeliiig -.-  Føler meg skikkelig loner når jeg sitter inne hele dagen xD

Kanskje jeg skal få gjort noe da..? Lade kameraet mitt som ligger i senga og er fri for støm?? Nææh, laderen ligger i stua, for langt å gå. Tegne?? Vet ikke hvor tegneboka mi er, og vet ikke om vi har ark. Gider jeg å lete?? Nei! Rydde rommet mitt? Hahaha!! Was that supposed to be a joke??!  Å rydde rommet mitt er umulig, det er ingen begynnelse på rotet, og ingen ende! Så good luck with that! xD


Random bilde av meg xD

Klem, Forever Alone <33

40 Days. Dag 19 - Et bilde av håndskriften din


Et bilde jeg tok for lenge siden, skriver egentlig mye styggere til vanlig...

-Andrea <3

40 Days. Day 18 - Favorittmat og drikke.

Her er favorittmaten min of favorittdrikken xD


Haha! Trutmunnpija99 xD

-Andrea <3

40 Days. Dag 17 - En sang som passer til humøret ditt

Nå er jeg kommet hjem fra skolen.. og.. dag 16 en sang som passer til humøret ditt`! Ganske lett det da :D

 

Haha, denne passer vel ganske godt? xD

-Andrea <3

Nelly.com Ønskeliste!

Satt på Nelly isted og fant med noen ting jeg ønsker meg :D

Direktelink er i bildene :)Vil ha denne i svart og blå også :D
Liker du Nelly.com?

-Andrea <3

40 Days. Dag 16 - Et bilde fra du var liten.

Har ikke blogget idag siden jeg har vært sammen med Konstanse og Veronika :D

Meen, et bilde fra jeg var liten


Haha, fant ikke noe på pc-en så måtte bare ta et jeg hadde på facebook xD Jeg er hun som ser ut som et fly som skal lette! xD

-Andrea <3

God Natt &lt;3

Heij, nå skal jeg leg legge meg, tror jeg.. skal i allefall ordne meg klar.. :D

Idag har jeg ikke gjort noe spesielt utenom å være på skolen, spist middag, gjort litt lekser, sittet på pc og sett på tv.. jaa, ganske kjedelig. Her er det så kaldt at man fryser føttene av seg, og da er jo jeg så lur at jeg går uten sokker xD -16 grader ute, brrrr xD Haha, men nå skal jeg gå å se på tv eller noe slikt..


Gammelt bilde av "fiiine" meg <333 :D

-Andrea <3

40 Days. Dag 15 - 10 ting du ønsker deg.

Jeg vet ikke om jeg kommer på 10 ting jeg ønsker meg, men kan jo prøve :D Tilfeldig rekkefølge, Nr. 1 Betyr ikke at jeg liker det best.. osv :D

1. En Kanin :D


Vi har hatt kanin før, men har lyst på igjen <3

 

2. Mere penger :D


Haha, føler meg ganske så fattig for tiden xD

 

3. Skoooo <33


<3

 

4. Piano :D


Haha, ikke spør hvorfor jeg plutselig har fått lyst på piano xD

 

5. Walk In Closet.. <3


Haha! Har alt for lite skapplass xD

 

6. Sminke <33


<33

 

7. Heest <333


Har vært på ønskelista siden jeg var ganske liten :D <33

 

8. Klær!


Alltid på ønskelista :D

 

9. Et Nytt Klesskap.. :)


Siden jeg sannsyneligvis ikke kommer til å få noe walk in closet...

 

10. En sydentur xD


Hadde ikke sagt nei til det, istede for -16 grader her.. :P

Hva ønsker du deg?

-Andrea <3


 

 

40 Days. Dag 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.Sommerferien! For da har vi skolefriiii :D <3

-Andrea <3

Header!

Heeij, isted lagde jeg 2 headere til Malin :) Jeg er ikke sånn kjempeflink, å kan lage sånn sjikkelig kompliserte headere. Men kan alltids lage de enkle xD

---------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva synes du?+

 

-Andrea <3

 

40 Days. Dag 13 - Et bilde fra idag


Haha, tok et bilde av Vanja og Marianne når de var inne isted, har liksom ikke att noe særlig andre bilder idag xD

-Andrea <3

Lærer meg å spille keyboard

Heeij, just nu så sitter jeg bare her å kjeder meg.. Har lært meg Hallelujah og den Titanic melodien på keyboard  :D Lærte dem isted, eller nesten da :D haha xD Men nå tar jeg en pause..

Har egentlig lyst på piano, men siden vi ikke har det, så får jeg nøye meg med et av de gamle keyboardene våre :DKan du spille keyboard/piano??

-Andrea <3

Nattaa &lt;3

Heii, skulle bare si at nå skal jeg hoppe i seng :D

-Andrea <3

40 Days. Dag 12 - Sminken du bruker.


Dette er sminken jeg bruker til vanlig..

-Andrea <3

40 Days. Dag 11 - Noe du har tegnet

Skal vise dere to av tegningene jeg har tegnet..


En heeest xD Haha, brukte sikkert 1 min på å tegne den, men jeg synest den er så søt :D

 
Og en random drage jeg tegnet engang.. (lenge siden) xD

-Andrea <3

Musikk på skolen!

Nå sitter jeg på skolen, vi har musikk men vi sitte på datan. Guttene har på full guffe å står å danser... Jeg gidder ikke gjøre noe annet så jeg blogger bare.

Guttene har så høy musikk at jeg får vond i hodet.. :/  Vi har bare 2 og en halv time igjen av skoledagen, endeliiig.. Vi er ferdige klokka 13 på onsdager så..


Haha, random bilde jeg fant på skolepc-en av meg og Veronika xD <33

men nå har jeg ikke noe mere å blogge om..

Skal blogge når jeg kommer hjem.. så følg meed xD

-Andrea <3