Blogg

Vinterferie

Heisann!

Nå har vi endelig tatt vinterferie, er helt sykt skolelei nå. Vet det var flere skoler som allerede har hatt vinterferie, så jeg liker tanken på at de må på skolen mens jeg har fri, hehe. Og jeg skal prøve å finne meg et nytt design, liker ikke det jeg har nå så godt. Ellers idag har jeg egntlig ikke gjort noe, dagen gikk liksom plutselig veldig fort.

Noen bilder siden sist gang...
Var på Finnsnes på valentinsdagen da Bieber-kolleksjonen kom ut på Cubus, der kjøpte jeg meg denne genseren og en annen topp♥Fjortizz-speilbilde lixom, muzz&suzz ;*** ;))) <333 xoxo <33
Har dere hatt vinterferie?

 -Andrea


Hei igjen

Hei, kreativ overskrift, jeg vet.

Legger merke til at det bare blir lengere og lengere tid mellom hver gang jeg blogger. Det er egentlig ikke så mye å skrive, siden jeg gjør det samme mesteparten av dagene, Sove, spise, skole, lekser.

Siden sola er på tur, begynner jeg sånn halvveis og få litt vårfølelse. Ikke så veldig mye enda, siden vi bare ser sola i fjellene der vi går på skole, og når vi kommer hjem er sola borte. Litt trist med tanke på at sola ikke kommer dit vi går på skole, før en månede etter den kommer dit jeg bor. Men selvom vi ikke får sett sola så mye enda, får jeg fortsatt litt vårfølelse bare av å se den i fjellene. Hahah. Nå ble det veldig mye solprat, så jeg skal heller ta å legge ut noen av bildene jeg har tatt siden sist gang jeg blogget.
Som dere kanskje ser, har jeg bakt en del. + at jeg har bakt to kaker også. Haha, jeg er alt for glad i å bake. Også er jeg blitt helt sykt forkjølet, så jeg gikk med et skjerf over nesa gjennom hele skoledagen. Men nå skal jeg se Friends, så vi blogges senere♥

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea