Blogg

Farlige saker

Heisann! Nå skal jeg straks ut med Veronika. Har ikke blogget på en stund, men skulle faktisk blogge for et par dager siden, men så gikk stømmen :p Igår klarte jeg forresten å skjære meg på en smørkniv, mens jeg pratet i telefonen med Konstanse. Så da gikk jeg i stua til mamma, med fingern over den andre hånda som hadde en dam av blod i seg, siden det rant så. Hahah.

Det ser ikke så ille ut, men det blødde helt sykt mye. Det ble også et veldig merkelig kutt, det gikk liksom ned, bortover, oppover og på skrå ned fra det ene hjørnet. Hvordan fikk jeg det til med en smørkniv? Nå er det en kul inni der, og jeg er veldig nummen.

Men nå skal jeg ut med Veronika og noen andre, så vi snakkes!

Bruker du å skade deg? haha

 -Andrea

 

Påskee

Heisann! Nå skal jeg straks gå til Veronika i snøværet. Overnattet der i natt, men så måtte jeg hjem siden vi skulle spise middag hos mor idag. Var hos Veronika i hele går, bakte tilogmed to brownieser mens jeg var der, tror jeg kunne blitt en god husmor, haha. Uansett så skulle jeg bare oppdatere litt her, før jeg skal å være sosial (for en gangs skyld). Forresten veldig random overskrift, men kom ikke på noe.Hva har du gjort idag?

 -Andrea

Before i die #6

Heisann! Kom inn for en 20-minutters tid siden. Har vært sammen med Konstanse, etter det gikk jeg bare å ruslet ute en stund før jeg gikk hjem. Det er faktisk ikke kaldt ute, om du bare holder hendene i lommene dine, haha. Har forresten helt glemt av å blogge de siste dagene, men nå skal jeg sove, så blogger jeg bedre imorgen.

Hva skal du gjøre før du dør?

-Andrea


Kaldt

Heisann! Nå er jeg akkurat kommet inn, har vært å matet noen hester. Det er forresten helt sykt kaldt ute, føles ut som fingertuppene skal falle av hver gang jeg kommer inn, etter å ha vært ute. Uansett, nå skal jeg se videre på Paradise Hotel, Kristian Renè kom nettopp inn, så skal jeg legge meg. Har jo påskeferie når vi er ferdig på skolen imorgen, gleder meg!
Mamma kjøpte mat til meg tidligere idag, haha. Er ikke så begeistret for brødmat og slikt.

Ser du på Paradise Hotel?

 -Andrea

Dreamoutfit #2

Untitled #2

 

Heisann! Hadde en ganske grei dag på skolen idag, vi gjorde ikke så veldig mye. Noen av timene, brukte vi til å øve på noen greier vi skulle fremføre imorgen på en kafê skolen skal ha for å samle inn penger. Og i siste time var jeg og fire(?) andre elever og ordnet til en forestilling, som skal være på skolen i morgen for småtrinnene.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

Starstrucked!

Hei, kom hjem fra skolen for en liten stund siden. Idag da vi dro med bussen til skolen, sa bussjåføren at på bussen hjem, kom Tv2  til å være på bussen for å filme. Men da vi kom på skolebussen var ikke Tv2 der, men Klaus Sonstand fra Kvelden er din. Jeg ble jo så klart helt starstrucked å ble helt sånn "Herregud, det er jo han komikern fra Kvelden er din. Guuud, jeg må ta bilde med ham!". Så satt vi bare å pratet med han resten av bussturen hjem.

Bildet er fra Instagram, så det er litt lite. Er også litt dårlig kvalitet siden kameraet mitt er helt ripete og fælt.

Har du møtt Klaus Solstad?

 -Andrea

Don't Worry, Be Happy

Haha, fant dette bilde isted mens jeg satt å rotet gjennom de gamle bildene mine, har helt ufattelig mange stygge bilder. Jeg husker ikke når jeg tok dette bilde, men tror det er en stund siden, siden håret mitt ikke er så mørkt lengere.

Idag har jeg bakt for det meste, samtidig som jeg har gått å surret rundt i huset med Lana Del Rey på ørene. Bakte først en kake, men den faila jeg på. Så da lagde jeg bare en ny kake. Er litt usikker på hva annet jeg har brukt tiden min på idag, men senere skal vi ialle fall spise taco(♥♥)

Hva har du brukt dagen på?

 -Andrea

T.G.I.F

Heihei! Endelig er det helg, er så sykt skolelei. Heldigvis har vi bare en uke igjen før det er påskeferie. I sted lagde jeg sjokolade mousse, som jeg nå skal spise. Så skal jeg vente til mamma kommer hjem, slik at jeg får middag.Når har dere vinterferie?

 -Andrea

MatMatMat

Nå har jeg akkurat spist middag. Mamma er på jobb, så da slengte jeg sammen en pizza og spiste, etterfulgt av en berlinerbolle. Sunn livsstil må jeg si, hehe. Jeg var helt død i siste time, hadde egentlig bare mest lyst å sove på pulten min.


Pøøølsepizza♥

Syns jeg legger ut veldig mange bilder av mat for tiden..

Er du sunn?

 -Andrea

Update

Hei du! Nå skal jeg straks sette meg ned for å se Paradise Hotel, men før det tenkte jeg å oppdatere litt her. Idag var det soldag der jeg går på skole, så vi skulle være ute nesten hele dagen. Først gikk vi tur, og siden den fine soldagen ikke inneholdt noe sol i det hele tatt, holde jeg på å fryse tærne av meg! Så da var det ganske greit at vi fikk kakao og bolle da vi kom tilbake til skolen, grille gjorde vi og.

Lagde meg noen søte pannekaker med vanilje kesam og jordbær til middag idag. Syns de ble så søte at jeg blir nødt til å legge ut bilde av deHar dere hatt soldag?

 -Andrea

Dagens Outfit: Skappel-genser

Heisann! Nå er jeg akkurat kommet inn, jeg har vært ute å tatt noen bilder. Det var sykt kaldt, så hendene mine er helt røde nå. Men siden det var så pent vær, fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta noen bilder før jeg startet med leksene. Fikk forresten en skappel-genser for et par dager siden, som mor var så snill å strikket til meg♥ Har hatt lyst på en ganske lenge, så ble kjempeglad da jeg fikk den.


Skappel-genser har mor strikket // Bukse Stadium // Skjerf Cubus // Ring ?


Har du skappel-genser?

Hva syns du om ?

 -Andrea

Just Ride

Åhh, jeg elsker denne sangen, og Lana Del Rey generelt! For øyeblikket snakker jeg med Konstanse på facebook, der vi diskuterer hvor lyst vi har å dra på konserten hun har i Oslo om en måned. Vi har til og med sjekket om det var ledige billetter, det var bare sitteplasser vel og merke, men hva gjør vel det?

Liker du Lana Del Rey?

Skal du på konserten?

 -Andrea

Snøvær

Hei du! I skrivende stund sitter jeg innpakket i et pledd og spiser isbiter. Utenfor vinduet er alt hvitt, og det snør i ett. Sannsynligvis er det noen som tenker "Yeey, snø! Nå kan vi dra å gå på ski." Jeg setter meg heller ned å ser på TV. Snø er nok en av de tingene jeg hater mest av alt!

Tror ikke Milo heller liker været så godt.

Værdens beste sokker♥

Hvordan er været der?

 -Andrea

Arrangørkurs

Hei!

Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem. Idag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg, en til fra klassen min og to fra klassen under, har vært på et kurs på Finnsnes. De holdte kurs om hva vi skulle gjøre når det var forskjellige arrangemanger på skolen og slikt. Vi fire fra skolen vår fikk ikke vært med på hele kurset, siden vi måtte ta skolebussen hjem igjen, som da gikk kvart på et. Alle fra hver skole skulle også fremføre noen greier, så vi fikk et skjema som vi måtte fylle ut, gikk så vidt igjennom det, også tok vi det egentlig bare som det kom. Vi fremførte først, siden vi måtte dra etter lunsj. I lunsjen fikk vi forresten pizza(♥), haha. Bussturen til, og nesten hele bussturen fra var også ganske koselig :)Har dere en arrangørgruppe på skolen deres?

 -Andrea

Bilder: PuppyDisse bildene er vel og merke ganske gamle, og han er blitt mye større nå. Tok disse bildene i sommer en gang, da jeg var inni en periode hvor jeg hadde hekta på å ta bilder i svart-hvitt.

Liker du å ta bilder?

 -Andrea

Fjerde mars totusenogtretten

Heisann! For øyeblikket skal jeg egentlig gjøre lekser, men fant ut at jeg skulle være flink å blogge idag (for en gangs skyld). Og overraskende nok er det bare en dag mellom idag og sist gang jeg blogget, noe som er veldig bra til meg å være. Idag var første skoledag etter vinterferien, noe man kunne se da man kom inn til første time i morges. De fleste var helt sykt trøtte, blandt annet meg. Og det var et mareritt å sovne i natt, jeg lå å vridde meg i flere timer før jeg sovnet. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, før mamma kommer hjem så jeg får middag.


Tok meg en cupcake da jeg kom hjem. Veldig støvete PC..


Som den reklame-freaken jeg er, måtte jeg selvfølgelig kjøpe den nye dots-kjeksen etter jeg så den på TV. haha


Flink pike gjør leksene sine! Var veldig lite fotogen idag, så jeg dekte ansiktet med engelskboka :p

Hva har du gjort idag?

 -Andrea

 

Saturday

Engelsk overskrift og alt ja..

Heisann! Ja, jeg er ikke så veldig flink til å finne på overskrifter. De siste dagene har jeg ikke gjort noen ting, utenom å se på tv, spise og sove. Jeg tror kanskje jeg burde vurdere å bli litt (mye) mer sosial :p Igår bakte jeg cupcakes, Justin Bieber hadde bursdag, u know. Hahah.Siden dagslyset holdte på å forsvinne, ble ikke bildene så veldig bra. Men noen bilder er vel bedre enn ingen bilder, eller?

Hva har du gjort i vinterferien?

 -Andrea