Blogg

365 // 23 - Candy shop

Heisann! Ble en litt spontan tur til Finnsnes med Konstanse idag, så vi blir til i morgen når mamma kommer og henter oss. Derfor blir det et ganske dårlig bilde idag, men det blir bedre i morgen :)

-Andrea

365 // 22 - Just JumpHeisann, var på skolen på noen slike jentegreier i ste. Legger ut flere bilder i morgen :)

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 21 - Oh, Lola!


Heisann! Er ganske overrsaket over at jeg har klart å husket 365 days challengen, og faktisk lagt ut et bilde hver dag i 3 uker nå. Ikke alle bildene har vært like bra, men jeg har i allefall lagt ut et bilde. Haha!

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 20 - Skullcandy


Veldig randomt bilde. Ha en fin kveld videre, søte♥

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

3 minute brownies

Heisann! Noen andre som husker i 2011 da denne surret rundt på artige.no og alle pleide å lage den? Jeg husker i allefall at jeg lagde den hele tiden. Så i ste fant jeg oppskriften og lagde jeg slik 3-minute brownie som det heter. Det ble vel mer som en kjedelig, tørr kake enn en brownies, også ser den jo helt fucked ut, haha! Men den browniesen jeg lagde i går ble i allefall ganske god.


Noen som fikk lyst på? haha.'

Og for de som har lyst å lage denne 3-minute browniesen:
Har du laget 3-minute brownies før?

 -Andrea

365// 19 - Brownies

Heihei. Dårlig bilde, jeg vet. Skal blogge bedre i morgen.

-Andrea

Sick ChickIskaffe in my -> ♥HeiHei! Idag ble jeg hjemme fra skolen fordi jeg er blitt passelig syk. Men siden jeg er blitt syk, og å være syk er kjedelig, måtte jeg gjøre noe. Så derfor har jeg laget brownies og gelè, og sett Hele Norge Baker på Tv3 Play, haha. Så nå skal jeg bare gå å spise browniesen jeg tok ut av ovnen for et kvarter siden, mens jeg venter på at gelèen min skal bli stiv.

Hva bruker du å gjøre når du er syk?

 -Andrea

365 // 18 - Firkløver


Hei! For øyeblikket føles det ut som noen har tygd meg, spyttet meg ut, og hoppet på meg. Så nå skal jeg legge meg, så står jeg kanskje opp om en uke eller noe slikt. God Natt

Hvordan har du det idag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 17 - Sommerkroppen 2013Heisann ja! Dagen i dag har egentlig bare vært helt ork, jeg har hatt vondt i hode siden første time på skolen, og enda har jeg fortsatt litt vondt. Ellers så er jeg død i kroppen, forkjøla og lei. I morgen skal hele skolen dra på skitur til Målselv Fjellandsby, så jeg og mamma dro på butikken for å kjøpe godteri etter skolen. Det er det jeg skal gjøre der, spise godteri, potetgull, kjeks og sjokolade sammen med Oda, som ikke kan stå på ski siden hun har skadet foten, Anna og Mary Grace. Jeg kan ikke stå på ski skjønner dere, og om jeg hadde kunnet så hadde jeg sikkert ikke orket. Det blir virkelig sommerkropp av det, ja! Men nå skal jeg sove, å se om det fortsatt er liv i meg når jeg våkner i morgen.

Bruker skolen din å ha skidag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

 

365 // 16 - Got To Låw It

Veldig dårlig bilde, men gidder ikke begynne å ta noen bilder nå. Så det får holde idag, så skal jeg få tatt noen ordentlige bilder i morgen. Bildet er bare av en random intern lapp som Konstanse skrev til meg for en stund siden :)

Hva syns du om bildet?
-Andrea

365 // 15 - With my bestfriend


Heisann! Idag etter skolen har jeg mest vært sammen med værdens beste Konstanse å hatt kvalitetstid, om du kan si det slik, haha. Så vi mekket sammen noe kjeks og kakao, så satt vi senga mi å spiste, mens vi hørte på og sang med til "Evig ung". Det er utrolig koselig å være sammen med Konstanse, vi prater om så mye som vi ikke prater med noen andre enn hverandre om, også har vi den samme dårlige humoren.

Hva syns du om bildet?

Hva heter bestevennen din?

 -Andrea

Innkjøp - Oslo

Heisann! Noen som legger merke til at alle innleggene mine starter med "Heisann!"? haha, litt ensformig kanskje? Men uansett, jeg tenke jeg skulle legge ut det jeg kjøpte i Oslo. Det var for det meste overdeler, og jeg tror jeg har husket alt. Om ikke får jeg vise det senere eller noe.


Genser // Wow 150,-        Topp // Bikbok 99,-


Topp // begge fra H&M 99,-


Genser // H&M 199,-      Genser // Cubus 199,-


T-Skjorte // Monki 150,-    Topp // WoW 199,-


Genser // H&M 199,-     Topp // H&M 99,-


T-SKjorte // H&M 30,-    Topp // WoW 199,-


Bukse // Cubus 99,-     Bukse // Cubus 199,-


Bukse // Bik Bok 149,-     Rouge // The Body Shop 125,- (?)

Ser i ettertid at jeg ikke kjøpte så mye som jeg trodde, følte liksom som at jeg kjøpte så mye mer. Men nå er jeg nødt til å gjøre ferdig noe lekser, før Konstanse kommer.

Hva syns du om innkjøpene?

Har du noe av det samme?

 -Andrea

365 // 14 - Crackers


Haha, Disse er faktsik sykt gode. Kjøpte de igår å har sikkert spist halve boksen allerede! #SunnLivstil

-Hva syns du om bildet?

 -AndreaNoen bilder fra OsloHeisann! Det var noen bilder fra vi var i Oslo, tok ikke noe særlig bilder med meg på. Å de få jeg var med på så jeg helt forferdelig ut på. Elsket å være i Oslo, og ville ikke noe særlig tilbake til kalde Nord-norge med det første. Det var helt sykt kaldt å komme til Tromsø, trodde ikke det var så mye varmere i Oslo.

Uansett, konserten var helt syyyk! Vi var fremme med arenaen klokken 12.30 sånn ca. Det var utolig kaldt å sitte å vente i slusene til klokken var 18, da de begynte å slippe oss inn. Da vi skulle gå inn presset folk fra alle sidene, og da man hadde skannet billettene var det bare å løpe for å få de beste plassene i feltet sitt. Vi hadde Golden Circel, og kom ganske langt frem. Litt senere kom Klarise og Julianne, som vi klarte og presse frem dit jeg stod.

Først var det en finske som het Robin som varmet opp, før Justin senere ble heiset ned i vinger og starte å synge All Around The World. Stemningen inne på arenaen var helt syk! Alle hoppet, hylte og sang. Folk besvimte hele tiden, de falt som fluer, for å si det slik. Selv gråt jeg meg gjennom hele konserten, + at jeg sikkert gråt et kvarter etter vi var kommet ut av arenaen også. Det var så utrolig å endelig se han i levende live! Det er det største, sykeste og beste jeg noen gang har opplevd! Jeg hadde forresten videokamera med meg inn også, noe som ikke var lov. Men jeg fikk filmet litt.

Var du på Justin Bieber konsert?

 -Andrea

365 // 13 - I'm in yogurt heavenPå tur hjem stoppet vi på Jekta i Tromsø, der spiste vi frozen yogurt på Yogurt Heaven. Utrolig godt! Kommer kanskje et innlegg til idag med bilder fra Oslo, eller innkjøp, få se.

Har du spist frozen yogurt før?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 12 - have it your way

heisann! Nå er jeg på Oslo City, og i morgen drar vi hjem. Så da blir det bedre blogging, måtte bare oppdater nå.

-Andrea

365 // 11 - Fornebu

Hei! Akkurat nå sitter jeg i slusene på Fornebu, kom hit sånn ca. 12.30. Da var det helt sykt kaldt, men nå er det ikke SÅ kaldt lengere. Det er også sykt mange folk her allerede.

Noen som skal på konserten?

-Andrea

365 // 10 - Starbucks

Heisann ja! Nå ligger jeg og sløver i hotellsenga, på hotellet vi skal sove på de neste dagene her i Oslo. Vi ankom Oslo klokken 08.30 sånn ca. Så gikk vi på Starbucks en tur, før vi dro med bagasjen på hotellet. Siden da har vi bare vandret rundt i Oslos gater, helt til for en liten stund siden. Jeg møtte forresten Therese (tcmn) utenfor hotellet akkurat i det vi kom, så tok jeg bilde med henne. Nå skal vi dra ut å spise tror jeg, og i morgen er det konsert!!? Gleder meg sykt mye!

NB. Egentlig så hater jeg å mobilblogge, men pc-en til mamma er jo fucked, så jeg blir bare nødt. Og derfor blir det sikkert bare en mobiloppdatering på 365 days per dag til jeg kommer hjem.

-Andrea

365 // 9 - Girlfriend


Heisann! Nå har jeg akkurat fått i meg noe mat, så skal vi kjøre til mormor om en stund. Før vi drar videre til Tromsø i morgen/natt for å ta tidligfly til Oslo. Det er så ufattelig sykt at det neste ikke har gått helt opp for meg at jeg skal se selveste Justin Bieber, på ordentlig! Min store helt! Det kommer til å bli så sykt rått! Det var vel egentlig hele grunnen til bildet også♥

Hva syns du om bildet?

Noen som skal på konserten i dag?

 -Andrea

365 // 8 - Marshmallow


Heisann! Nå har jeg akkurat gjort ferdig noen lekser og drukket kakao, så nå skal jeg gå i dusjen, før jeg skal pakke ferdig til vi skal til Oslo på onsdag. Det er helt ufattelig at jeg faktisk skal se og høre idolet mitt, selveste Justin Bieber, på torsdag!♥

Hva syns du om bildet?

Skal du på Justin Bieber konsert?

 -Andrea

Antrekk - Suit it upSko Nelly  //  Kjole Tally Weijl  //  Dressjakke Cubus  //  Ring ??


I dag har jeg vært i barndåp, det var kjempekoselig. Og smarte meg hadde bestemt seg for å smake på alle kakene, så etter 6 kakestykker, en cakepop, en muffins og flere pikekyss, var jeg gaanske mett for å si det slik. + at jeg spiste to porsjoner med  kylling og ris før jeg begynte på kakene.

Siste bildet ble veldig dårlig, men det var bare for å vise kjolen litt bedre.

Hva syns du om kjolen?

 -Andrea

365 // 7 - P for Pink


Var ikke disse bare det søteste du har sett? Gode var de også♥

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Min Johanne!

Heisann jaa! Nå skal jeg blogge om en av mine beste venninner, verdens beste Johanne♥

Johanne er en av de søteste, snilleste og ikke minst morsomste jentene jeg kjenner, jeg må også nevne at hun har verdens skjønneste og smittsomme latter! Haha.  Jeg ble kjent med Johanne i fjerde/femte-klasse, da jeg begynte på den samme skolen som henne, og vi har vært kjempegode venner siden da♥ Nå har hun flyttet å jeg savner henne kjempemyye! Vi har så mange gode minner sammen, som da vi sminket hverandre så det så ut som vi hadde botox, og da hun brukte å løpe rundt i friminuttet med meg på ryggen. Jeg husker også en gang vi var ute med noen andre folk, så dyttet jeg henne i en stor søle, haha♥

Du er verdens beste, og jeg savner deg, og alle de rare påfunnene dine kjempemye. Neste gang du kommer tilbake hit må vi finne på noe sammen♥
Stikk innom bloggen til Johanne >HER<

-Andrea

365 // 6 - Cold as ice


Hei! Nå er jeg akkurat ferdig med å bake sjokoladekake(♥) Er så alt for glad i å bake, haha. Senere skal jeg ut med Konstanse, og i morgen skal jeg i barndåp. Noe jeg gleder meg veldig til, elsker barndåper, komfirmasjoner, bryllup og alle slike ting. Det er så koselig + at man får pynte seg, og det alltid er masse god mat.

Hva syns du om bildet?

Liker du å være i barndåper o.l?

 -Andrea

365 // 5 - LipstickNå skal jeg snart se siste del av Idol, før jeg så stikker ut med Konstanse en tur.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Inspiration

// weheartit

Jeg elsker å sitte på weheartit å se på slike bilder, jeg kan seriøst sitte i evigheter. Hvem trenger vel å være sosial når man kan sitte å se påweheartit-bilder hele dagen i stede? haha.

Hva syns du om slike bilder?

Har du weheartit?

 -Andrea

365 // 4 - RelaxHva syns du om bildet?

 -Andrea

Heisann

Hei! Dårlig overskrift, men jeg kom ikke på noe bra. Dagen idag har vært utrolig kjedelig, jeg stod ikke opp før klokken var ett. Siden har jeg bare spist havregrøt, drukket te, og tatt noen bilder. Nå skal jeg fortsette å se på en film som går på tven, mens jeg venter på at mamma skal komme hjem fra jobb om en stund.Hva syns du om bildene?

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 3 - TeatimeHeisann! Idag har jeg vært på Finnsnes, der gikk jeg å surret rundt på kjøpesenteret mens jeg ventet på at mamma og Vanja skulle bli ferdige med noen greier. Kjøpte ikke noe spesielt heller, bare en ny øyenbrynsblyant. Vi var forresten ikke hatt ordentlig skole siden påskeferien, nesten ingen fra her hvor jeg bor drar på skolen. Orker ikke forklare så mye om hvorfor vi ikke er på skolen, så vi gjør en lang historie kort: Skolen vår ligger i et rasfarlig område, og når det er så masse snø som det er nå, så er de redd det skal gå ras.

Har du vært på skolen idag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

 

365 // 2 - Reflection

Hallo ja! Jeg har blogget TO ganger i dag, noe som er veldig uvanlig til å være meg + at jeg klarte å huske på 365 days, så nå føler jeg meg litt stolt. haha. SIkker ikke så big deal for de fleste av dere, men som det sløve vesenet av et menneske jeg er, så syns jeg det er det ganske bra! Har forresten ikke sovet noe som helst i natt, og da mener jeg sånn ikke i det hele tatt. Jeg lå i senga til klokken var tre, så gikk jeg å la meg på sofaen. Der ble jeg liggende våken til resten av folket i huset stod opp, siden da har jeg bakt eplepai, spist middag, vært på besøk hos mor, og laget sjokoladeboller!

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

People help the people

Guud, har blitt helt forelsket i denne sangen, den er helt nydelig! Og om det er noen i verden som ikke synes Birdy har en helt nydelig stemme, så kan de gå å ta seg en bolle, for da er det helt klart noe feil med dem!

Liker du Birdy?

Hva syns du som sangen?

 -Andrea

365 // 1 - Girly

Heisann! I dag begynner jeg med 365 days prosjektet, som går ut på at jeg skal legge ut et bilde hver dag, i et år. Jeg håper jeg klarer det, jeg er ganske glemsk, så jeg er redd jeg kommer til å glemme det av, haha. Men vi satser på at det kommer til å går bra!

Har du prøvd 365 days?

 -Andrea

Finfin froktost

Heisann! I natt sov Konstanse hos meg, vi var ute å grillet til klokken var to. Det var sykt kaldt, og begge fikk dritvondt i føttene. Takk Gud for at ingen så oss da vi var på tur hjem, vi så sikkert ut som to 90 år gamle damer. Vi stod opp i ti-tiden, men lå i senga til klokken var halv fire, kanskje. Og forresten så skulle jeg begynne med 365 days for to dager siden, men så bestemte plutselig kameraet mitt seg for å nekte å overføre bildene jeg hadde tatt. Nå funker det heldigvis, så jeg kommer sikkert til å legge ut det første bildet litt senere.

Frokosten bestod av Gifflar, Kvikk Lunsj og kald kakao fra grillingen. #Bikinikroppen2013 sier jeg bare.Nå skal jeg gå i dusjen, med tanke på at jeg har masse kakao i håret, så skal jeg en tur til mor litt senere♥

Bruker du å grille?

 -Andrea


Søvnløshet

Hei ja! Tenkte jeg skulle starte med å beskrive dagen min med èt ord: (trommevirvel) Kjedelig. Idag var første dag vi hadde "skole" etter påskeferien, men vi var ikke PÅ skolen. Vi var på et Grendehus her i bygda, skolen min er i en annen bygd. Men siden vi har vært innestengt på grunn av rasfare og stengte veier, så har vi ikke kommet oss dit. Så da fant lærerne ut at vi skulle "skole" her i bygda, men det eneste jeg har gjort denne innholdsrike "skoledagen" er å sitte i en stol å spise kjeks. Jeg klarte heller ikke sove i natt, så det endte med at jeg satt oppe hele natten å tegnet, lakket neglene, så gjennom alle bildene mine på mobilen, øvde på The Cup Song, bokstavlig talt sittet å sett på natt bli til dag, også var plutselig klokken halv seks på morningen. Du skulle tro jeg var lei da. Om jeg ikke får sove i natt, så sverger jeg på at jeg kommer til å gå ut å jogge, eller noe slikt!

Tenkte forresten jeg skulle begynne med 365 days, tenkte å begynne i morgen kanskje.


Orker ikke ta noen bilder nå, så jeg legger bare ut et bilde av hvor pen Milo er når det snør ute. Det er forresten helt syyykt mye snø her, vi har snøskavler som er høyere enn meg, og jeg er 1.70 sånn ca. Jeg misunner virkelig de i Norge som faktisk begynner å få vår, for her ser det virkelig ikke ut som vi kommer til å se gress før i midten av Juli.

Har dere snø?

 -Andrea

Just Girly Things #2

Heisann! Inatt sov jeg hos Veronika, noe som egentlig ikke var planlagt. Men ettersom hun truet med å kaste skjerfet mitt i akvariet dersom jeg ikke sov der, så var jeg bare nødt!  Haha, neidaa, det var nok ikke det som var grunnen til at jeg sov der.  Uansett, nå er det ikke lenge til vi skal til Oslo på Justin Bieber konsert! Gleder meg helt syykt mye, og er allerede begynt å pakke litt smått. Men nå skal jeg gå å spise kjeks å bli feit..

Hva syns du om slike bilder?

Skal du på JB-konsert?

 -Andrea