Blogg

365 // 54 - Friends

 

Stygt bilde jeg tok på skolen idag, men det er det eneste jeg har tatt i dag.

365 // 53 - Clothes

 

Randomt bilde!

-Andrea

365 // 52 - Waffles


Heisann! Skal bli bedre på å oppdatere, men nå skal jeg gå på bade å fikse meg så skal jeg sove.

-Andrea

365 // 51 - Love


Heisann! Idag har jeg vært sammen med Ingar. Vi bakte sjokoladekake som vi tok med på besøk i Gryllefjord. Det er vel egentlig det jeg har gjort i dag, utenom å være på skolen å se Paradise Hotel.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 50 - Just My Hair Color

Natta?

365 // 49 - Rislapper


Heisann! Idag har jeg vært i konfirmasjon til Jonas, det var superkoselig med masse god mat. Jeg spiste 8 kakestykker! Insane?. Uansett så elsker jeg å være i konfirmasjoner, og det var kjempegøy.

Har du vært i noen konfirmasjoner i år?

 -Andrea

365 // 48 - My Fluffy Green Socks


Heisann! Nå skal jeg snart bort til Veronika, skal sove der i natt siden vi skal dra sammen i konfirmasjon i  morgen.  Så nå skal jeg bare poste dette og pakke ferdig før jeg stikker avgårde. I går i gymtimen klarte jeg forresten å falle ned fra en stein å skrape meg opp på albuen, inni hånden, på låret, og i baken. Det passet jo veldig bra siden jeg allerede er oppskrapet på leggen og har sår på det andre låret, så nå når jeg går i shorts ser det ut som jeg er halveis misshandlet.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 47 - I Never Liked You Anyway


Nå skal jeg til Veronika, så blogger jeg bedre i morgen!

Hva syns du om toppen?

 -Andrea

365 // 46 - Ice Ice, Baby!


Hadde ikke noe bedre å legge ut bilde av...

 -Andrea

Dreamoutfit #4

Untitled #3

 

Heisann! Det har vært helt sykt varmt i dag på skolen! Akkurat nå viser den 22 grader i skyggen, så måtte Gud vite hva den er i sola, det er i alle fall til å smelte av. Men jeg klager ikke, så lenge jeg får litt farge på kroppen er det greit for meg. Nå når mamma kommer hjem skal vi suse av gårde på besøk til søskenbarnet mitt Ida, som har bursdag i dag, derfor legger jeg bare ut et dreamoutfit siden jeg ikke har tid til å begynne å ta noen bilder. Og gratulerer med dagen til Ida som blir 5 år i dag♥

Har dere sol?

 -Andrea

 

365 // 45 - Almost Summer


Heisann! Utenom skolen har mesteparten av dagen gått til soling, så nå skal jeg bare se Paradise Hotel når det begynner før jeg går å legger meg. I morgen har vi aktivitetsdag siden 10.ende har eksamen, så da skal vi være på fotballbanen.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 44 - Black and White


Heisann! Idag hadde vi vannkrig på skolen, tror kanskje jeg fikk anmerkning for det. Men om bare jeg fikk blir jeg sur, for nesten hele ungdomsskolen og 7.ende var med på det. Da jeg kom hjem spiste jeg grillmat, så dro jeg til Gryllefjord på fotballkamp. Jeg og Konstanse stod i kiosken, så var vi vel hjemme i 20.30 tiden.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

365 // 43 - Sunglasses

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 42 - Helt Nede


Heisann! Etter middag tok jeg med ut en bok og litt godteri. Så nå sendte Veronika melding om at jeg måtte komme til henne. Så da bare leste jeg ferdig kapitlet og gikk inn, også stikker jeg til henne nå snart. Holder forresten på å lese 3096 dager, som handler om ei jente som ble kidnappet som 10-åring og klarte å rømme som 18-åring.

Har du lest 3096 dager?

 -Andrea

Outfit - 17. MaiDressjakke Cubus  //  Tube-bh Cubus  //  Sko Økonomisko  //  Topp Bik Bok  //  Shorts Gina Tricot  //  Solbriller Lånt av Konstanse

Heisann! Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg på fredagen.  Pynta meg ikke så altfor mye som dere kanskje ser, men jeg gikk ikke i treningsbukse i alle fall, så da fuker det. Tenkte også jeg skulle legge ut noen av bildene jeg tok, men det blir mest sannsynligvis i morgen.

Hva hadde du på deg på 17. Mai?

 -Andrea

365 // 41 - Nail PolishHva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 40 - Because i love you


Heisann! Skal legge ut bilder fra dagen litt senere, eller i morgen. Men nå må jeg stikke bort til Veronika, som har bursdag i dag. Så gratulerer med dagen, Veronika. Håper du har hatt en super dag♥

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 39 - A stack of panncakes


Jeg spiste den søteste stabelen med pannekaker i sted, haha. Var de ikke søte? For øyeblikket sliter jeg litt med hva jeg skal ha på meg i morgen, men det ser ut som det blir rosa og svart i allefall. Jeg har ikke bunad, derfor skal jeg bare ha på meg shorts og en topp. Enten en rosa shorts og svart topp, eller svart shorts og rosa topp, haha. Go rosa♥ Nå har jeg akkurat tatt ut dagens andre brownies fra ovnen, men den ene er da til Veronika som har bursdag i morgen, og den andre skal jeg spise!

Hva skal du ha på deg 17. Mai?

 -Andrea

365 // 38 - Happiness in a can


Er så sykt glade for at disse er tilbake, de smaker jo himmelsk og sjokolade er selvfølgelig favoritten♥ Jeg husker før de sluttet og selge de, jeg kjøpte alltid en slik når jeg var på butikken med mamma. Minner♥ Uansett, idag var jeg med mamma til dyrelegen med hunden etter skolen. Som vil si at da jeg kom hjem måtte jeg begynne å øve til naturfagprøven vi har i morgen, pluss skrive en novelle... Nå er jeg bare glad for at det er torsdag i morgen, som er den beste dagen i uka, også har vi fri på fredag og mandag!

Hvilken milkshake er din favoritt? haha

 -Andrea

365 // 37 - I'm not fully grown


"Jeg trenger mat, jeg er ikke ferdig utviklet!" Bare jeg som pleier å bruke den? Og jeg trodde jeg spiste mye igår, nå har jeg overgått meg selv, haha! Det er det eneste jeg har gjort idag siden jeg kom hjem fra skolen.

Skulle forresten bruke et bedre bilde, men det ville ikke laste opp, så jeg måtte bruke ett annet.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 36 - Being social and stuff


Heisann! Skoledagen har vært ganske grei, med tanke på at vi bare jobbet de to første time, så plukket vi søppel(jeg plukket ikke) og spiste vaffler resten av dagen. Har aldri spist så mye vaffler på en gang før, haha. Var ganske trøtt gjennom dagen siden jeg ikke fikk sove før klokken var godt over 4 i natt, men annet enn det har det vært en grei dag.

Hvordan var din skoledag?

 -Andrea

365 // 35 - Strawberrie


Heisann! Har ikke så mye å fortelle ettersom det eneste jeg har brukt dagen på er spising, skolearbeid og spising. Håper dere har hatt en mer innholdsrik søndag enn det jeg har.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

New In!


Topp fra Lindex 149,-   //   T-skjorte Cubus 30,-


Bukse fra Cubus 199,-

Heisann! Skulle bare vise dere de få tingene jeg kjøpte meg på Finnsnes på fredag(?). Kjøpte også noe sminke, men det gidder jeg ikke vise + at jeg kjøpte noe av gaven til Veronika, som har bursdag nå på 17. Mai! Jeg er ikke helt ferdig med gaven ennå, i og med at hun vet hva jeg har kjøpt til henne, så må jeg kjøpe noe mer. Elsker faktisk og kjøpe å gi gaver til folk, og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har bakt til folk på skolen. Men det er så gøy, også blir jeg så glad når folk blir glade over noe jeg har gjort for dem.

Liker du å kjøpe/gi gaver?

Hva syns du om innkjøpene?

 -Andrea

365 // 34 - At the beach

Heisann! I dag har jeg vært sammen med Konstanse nesten hele dagen, vi var på en strand som ligger et lite stykke unna her vi bor. Etter hvert kom det ganske mange folk, men det var i alle fall koselig! For øyeblikket sitter jeg bare å venter på at maten skal bli ferdig så jeg kan spise.

Hva har du gjort i dag?
-Andrea

365 // 33 - The view of our window


Heisann! Idag har jeg vært på Finnsnes med mamma, eller jeg var vel egentlig mest med Veronika. Kjøpte ikke så mye, men kan vise det lille jeg kjøpte i morgen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 32 - Bestfriends

Heisann! Veldig attraktiv bilde av meg og Konstanse, Haha! Not really, men hadde ikke noe annet å legge ut.

-Andrea

365 // 31 - Cute as candy


Heisann! Husker jeg fikk denne søte bamsen hos Konstanse for en stund tilbake, er den ikke skjønn? Uansett, dagen i dag har vært kjedeli (as usual), så nå er jeg egentlig bare overlykkelig for at vi har fri på torsdag og fredag, for ellers så føler jeg virkelig at jeg hadde gått i koma eller noe slikt.

Er du skolelei?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 30 - Oreolove


Heisann! Bakte disse herlighetene tidligere i dag, synd de ikke er til meg. Bakte de nemlig til en god venninne av meg som heter Anna, og broren hennes Martin, som har bursdag på torsdag. Men siden vi har fri da, tar jeg de med på skolen i morgen.

Når har du bursdag?

 -Andrea

365 // 29 - Bushes and stuff


Heisann! Må bare si at bilde ble jævlig dårlig, kom inn for 15 min siden og orket virkelig ikke å ta noe kjempebra. Uansett, nå skal jeg bare se Paradise som begynner om ti minutter før jeg skal gå å legge meg. Ser virkelig frem til å ha fri både torsdag og fredag, jeg er så skolelei at jeg kunne gått i dvale å våknet til sommerferien startet.

Er du skolelei?

 -Andrea

365 // 28 - Shine bright like a diamond


Heisann. Jeg og Konstanse dro til Gryllefjord i dag og, siden noen folk ringte å spurte om vi kunne komme. Så var vi der et par timer før vi dro hjem igjen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 26 - 3096 dager

Har ikke tatt noen bilder idag, siden jeg har vært i Gryllefjord sammen med Konstanse nesten hele dagen. Bildet er for igår(4.) selvom klokken er etter tolv, så det blir å komme et til for idag.

-Andrea

365 // 27 - Det skal godt gjøres å spise bare en


Hahah, kreativ overskrift! Men nå skal jeg ut med Veronika, så jeg blogger mer i morgen!

Liker du smash?

 -Andrea

365 // 25 - Peace


Heisann! Været i dag har vært supert med sol hele dagen, som gjør at humøret har vært på topp idag. Har begynt å få sykt mye vårfølelse nå som det er sol ute om dagene, mesteparten av snøen er borte, og det er lyst nesten hele kvelden. Noe som også gjør at jeg gleder meg enda mer til sommeren!

Gleder du deg til sommmeren?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Dreamoutfit #3

Untitled #4

 Heisann! SIden jeg ikke akkurat har noe bedre å blogge om, legger jeg ut et outfit jeg satt sammen for en stund siden.

Hva syns du?

 -Andrea

365 // 24 - Heart


Heisann! Igår dro jeg til Finnsnes sammen med Konstanse etter skolen for å se på en slags turnoppvisning. Dro egentlig bare for at det er folk vi kjenner som er med der, men gøy var det. Når vi var kommet til Finnsnes dro vi først å kjøpte smågodt for 200, velbrukte kroner, haha. Så spiste vi, før vi så dro dit turnoppvisninga skulle være. Da det var ferdig dro vi tilbake til leiligheten og så på Paradise Hotel. Idag gikk vi mest bare å surret rundt på bensinstasjonene, siden alt var stengt. Så kom mamma å hentet oss når vi skulle hjem igjen.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea