Blogg

365 // 84 - Fake a smile

Heisann! Vel dagen i dag har vært drittkjedelig, har bare sløvet hjemme å spist brownies hele dagen. Det er vel egentlig bare det jeg har gjort, utenom da jeg gikk til Anja for å hente sminkemappen min, siden de skulle dra i dag.
I går gjorde jeg bittelitt mer, da var jeg faktisk sammen med Anja og Lone i et par timer. Det var også da jeg glemte sminkemappen min der, som jeg hadde med siden jeg skulle sminke Anja.

-Hva har du gjort idag?
-Andrea

365 // 83 - Watermelon

Heisann! Nå har jeg akkurat spist en skål med vannmelon. Mest fordi vi ikke hadde noe usunt jeg kunne spise, og det enda er en stund til vi skal lage taco.

Mamma vekket meg 13.30 idag, og det var så vidt jeg klarte å holde øynene åpne. Sommerferien er så vidt startet, og jeg har allerede klart å fucke opp døgnrytmen min totalt! Det er svært lite koselig å sove vekk halve dagen å våkne til middag, men det er jo bare min mening da.

Hvordan er døgnrytmen din?
-Andrea

365 // 82 - Sepia

 

Heisann! In this moment har jeg akkurat spist meg mett på vaffelkaker og sitter å sløver på rommet mitt, som forresten er så varmt at jeg snart holder på å smelte vekk. Har egentlig ikke så mye å si, utenom at Vanja fortsatt er i Bulgaria med mitt kamera, slik at jeg ikke får tatt ordentlige bilder før på tirsdag.

-Andrea

365 // 81 - SjokoladekakeHeisann! I natt sov jeg hos Veronika, og i dag da jeg våknet var jeg alene i huset siden de skulle dra en plass. Så da gikk jeg opp på kjøkkenet å bakte en sjokoladekake før jeg gikk hjem å så til bikkja. Ellers i dag har jeg vært i bursdag til ei som går et par klasser under meg.

-Andrea

365 // 80 - Black and White

Heisann! Har egentlig ikke tid til å blogge nå, blogger bedre i morgen.

-Andrea

365 // 79 - Pretty Little Liars

Heisann! Ble bare mobilbide i dag, siden Vanja er på vei på klassetur til Bulgaria med klassen, og MITT kamera! Derfor er jeg fri for kamera i en uke fremover. Men jeg skal se om vi ikke har noen andre kameraer i huset, som forhåpentligvis er, i alle fall litt bedre enn det oppskrapete mobilkameraet mitt. Jeg har forresten begynt å sett på Pretty Little Liars som dere kanskje ser. For å si det mildt så er det avhengighetsskapende, jeg så første episode i går klokken 23.00, og til nå har jeg sett de første 17 episodene!

Ser du på Pretty Little Liars?

-Andrea

365 // 78 - Weird Fruit


Heisann! Noen som har smakt den rare oransje frukten som er på bildet?  Den ser litt ut som en misfarget tomat, men er veldig god. Jeg og konstanse kjøpte en slik hver da vi var på Finnsnes på fredag, bare for å prøve. Vi fant ut at den smakte litt som en blanding av honningmelon og mango, men vi likte den i allefall. I dag var jeg en liten tur på Finnsnes med mamma og Vanja, kjøpte ikke noe spesielt, bare et nytt pudder. Vanja skal på klassetur til Bulgaria i morgen, så da blir jeg enebarn(!) i en uke.

Er forresten klar over at bildet er drittdårlig, men orket virkelig ikke ta noe ordentlig.

Har du smakt den rare frukten før?

 -Andrea

365 // 77 - StrawHeisann! Tidligere var vi ute å spiste, senere gikk vi på besøk til mor, så en tur til gudmoren min. Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt, mest fordi været har vært dritt. Og da gidder jeg rett og slett ikke være ute. Bortsett fra nå nettopp da jeg var ute å tok noen bilder, men det var egentlig mest for at jeg måtte ha et bilde å legge ut her.

Halsen min er også enda verre enn den var tidligere i dag, nå gjør det dritvondt å svelge, og jeg kjenner det helt opp til ørene!

Hvordan feiret du St.Hans?

 -Andrea

New in - Dressjakke
Bildet av jakken ble veldig dårlig, men dere ser den i allefall.       B.Young // 500,-

Heisann! Siden det er St.Hans skal vi om sikkert ikke så alt for lenge, ut å spise. Så før det skal jeg bare sminke meg og skifte klær. Har forresten fått sykt vondt i halsen, så har på følelsen at jeg kommer til å få halsbetennelse.

Jakken er forresten mye finere i virkeligheten, og enda finere på.

Hvordan skal du feire St.Hans?

 -Andrea

365 // 76 - Chillax

 

Heisann! Nå ligger jeg sammen med Veronika i senga hennes og gjør, egentlig ingen ting. Sov hos henne fra i går til idag, og skal sove her i natt også. Men nå skal jeg være litt sosial, så blogger jeg mer i morgen.

-Andrea

365 // 75 - Topp


Veldig dårlig, randomt bilde, men gidder ikke ta noe bedre nå siden jeg skal til Veronika klokken elleve og ordne noen albumgreier(?). Ellers startet dagen klokken 06. for meg, og litt over sju var vi på tur til Finnsnes. Pappa presterte forresten også å stoppe ved en gutt vi kjente for å fortelle han om hvor kjekk vi syns han var. Han sveivde liksom ned vinduet og ropte "Du ----- dissan vækjen syns du e djævelsk fin!" Jaah.. Men nå må jeg springe til Vero før hun begynner å ringe.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

365 // 74 - Ice Cream


Heisann! I går hade vi siste skoledag og avslutning, så  da er sommerferien offisielt startet! Men selvom vi når har ferie, skal jeg fortsatt tidlig opp i morgen for å være med pappa til Finnsnes. Er ikke noen spesiell grunn for at jeg er med, skal egentlig bare gå å vase sammen med Konstanse, også skal jeg kanskje kjøpe en jakke på B.young.

Har dere tatt sommerferie enda?

 -Andrea

Dreamoutfit #5

5

Heisann! Satt akkurat sammen denne outfiten, mest fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til. Gå ut gidder jeg ikke siden det er overskyet og regn, + at jeg er sykt trøtt. Jeg har forresten fått elsk på knehøye sokker til shorts og kjoler, er det bare meg?

Hva syns du om outfiten?

 -Andrea

 

365 // 73 - jodaa

365 // 72 - Yellow Roses

God morgen! Fikk ikke lagt ut bildet igår. Så da legger jeg bare ut et bilde som ble tatt igår nå, også legger jeg senere ut et bilde for idag. I går var jeg og Veronika på kommunestyremøte, så gikk vi på Ica da det var ferdig. Der kjøpte vi roser til bussjåføren vår. Vi har forresten siste skoledag i dag, også skal vi tilbake til skolen klokken fem for å ha avslutning og grille.

Når har du siste skoledag?
-Andrea

365 // 71 - Goodiebag


På torsdag eller fredag tror jeg, vant jeg en goodiebag fra Cubus etter jeg hadde meldt meg på en konkurranse på Facebook. Ble skikkelig overrasket med tanke på at jeg aldri vinner noenting! Men da fikk jeg altså det som er på bildet over + en hårdoughnut som ligger på badet. Anyblog, i dag på skolen bakte vi i 8. og 9.klasse pizzasnurrer til hele skolen før vi ble sendt ut for å rydde skoleplassen, og imorgen skal jeg og Veronika på kommunestyremøte.

Bruker du å vinne på konkurranser?

 -Andrea

365 // 70 - Me, Myself & IÅh, så pen vi var nesten uten sminke her da, og det som sannsynligvis kan være verdens styggeste hårfarge! Om noen vet om en styggere hårfarge vennligst ring meg, for den vil jeg veldig gjerne se. Forresten bare jeg som har fått elsk på Martin Halla - Illuminate The Sky? Tror jeg har hørt på den 20 ganger i dag, eller noe slikt. Men nå skal jeg snart legge meg, så jeg kanskje kommer meg opp i morgen siden jeg klarer å snu døgnrytmen min med en gang vi har fri fra skolen, d e ikje bra!

Hva syns du om Illuminate the sky?

 -Andrea

365 // 69 - Randomt

Mørkt og dårlig

365 // 68 - Bursdagsfeiring

Heisann! Bare et raskt mobilbilde fra dagen, jeg og Konstanse sitter egentlig enda å halvspiser. Så Gratulerer så mye med dagen, Konstanse, håper den har vært like fantastisk som deg!

-Andrea

365 // 67 - My other half


Heisann! Konstanse kom gående isted mens jeg pratet i telefon med henne, så da hadde jeg en mini-photoshoot fra verandaen. Jeg kunne ikke gå lengere ut i tilfelle noen så meg uten sminke, da hadde de nok sannsynligvis fått traumer for resten av livet. Jeg ser faktisk ut som en ufattelig stygg gutt når jeg ikke har sminke på, du aner ikke hvor ille det er før du faktisk ser det. Uansett, Konstanse har bursdag i morgen, hun blir 13&Spretten om noen lurer på det! Derfor skal jeg og hun ha bursdags-date i morgen kveld, og for anledningen har Baker Hanssen bakt to kaker!

Hvem er din(e) bestevenn(er)?

 -Andrea

365 // 66 - Someday Special Edition


Heisann! Idag var jeg bare på skolen til 11.30, så dro jeg til Finnsnes med mamma og Vanja. Der kjøpte jeg et par småting, blandt annet den nye someday-parfymen som luktet kjempegodt, bursdagsgave til Konstanse som har bursdag på fredag (Hun blir 13 og spretten, om noen lurte♥) + at jeg tok ett eksta hull i øret. I morgen går nok dagen til baking, siden jeg har lovet Konstanse å bake til henne, haha!

Har du kjøpt den nye Someday-parfymen?

 -Andrea

Noen nye småting
Someday Summer Edition // 299,-


Consealer fra LÒreal Paris - Usikker op pris


Joggebukse fra Cubus // 139,-

Hva syns du?

 -Andrea

365 // 65 - Flower Power


Heisann! Idag fikk vi tilbake engelsk-tentamen vi hadde på torsdag(?). Jeg fikk 5, så ble ganske fornøyd. Nå gruer jeg meg bare til å se hva jeg får på matten, del 1 gikk (forhåpentligvis) greit, men er usikker på hvordan del 2 gikk. Anyblog, for øyeblikket hører jeg på Lana Del Rey, mens jeg venter på at Paradise skal begynne om en halvtime, så skal jeg se det før jeg sikkert går i seng.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

365 // 64 - Jeg liker bare ting hvis de er rosa


Heisann! I dag hadde vi matte-tentamen. Vet ikke helt hvordan jeg skal tro det gikk, det blir nok ikke en 6-er nei, men heller ikke en 3-er, så jeg får bare vente å se! Jeg var ferdig litt etter 12, så den neste timen løp jeg og Veronika rundt i gangene, som to barnslige drittunger å gjemte sekkene og skoene til 7-ende, og den siste timen var jeg ute sammen med dem siden de hadde gym(?).

Har du hatt mattetentamen?

 -Andrea

365 // 63 - White As Snow
Heisann! Dagen i dag har gått helt forferdelig sakte. Så da klokken var sju gikk jeg ut å jogget en tur i regnværet, før jeg gikk i dusjen da jeg kom hjem. Nå ser jeg egentlig frem til å ha matte-tentamen i morgen, heller det enn å kjede vettet av meg.

Hvilket bilde likte du best?

 -Andrea

365 // 62 - Night time

 

Heisann! Randomt mobilbilde jeg tok litt før tolv. Nå skal jeg snart legge meg, slik at døgnrytmen min ikke blir helt fucked up til vi har tentamen på mandag. Forresten noen andre som så på prinsessebryllup idag? Jeg å pappa satt å plukket ut alle med rød kjole da vi var hos mor, siden rød kjole i et bryllup betyr at du har lugget med brudgommen, haha. De viser enda fra sermonien på tv2 nyhetskanalen, noe det sikkert kommer til å gjøre i en uke fremover, slik som alle andre kongelige bryllup gjør.

Fulgte du med på bryllupet?

-Andrea

365 // 61 - Hakuna Matata


Heisann! Dagen begynte med sol, det jeg viste var at det kom til å  begynne å regne etter matfri, så jeg tok jo på meg shorts og en topp. Det gjorde slik at jeg frøs meg gjennom resten av timene etter mat. Så bortsett fra at jeg har vært trøtt siden jeg kom fra skolen, så har resten av dagen vært fin.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

365 // 60 - SummerHeisann, idag hadde vi engelsk tentamen, utenom at jeg ikke er sikker på om det var noe jeg fikk rettet før jeg leverte, så tror jeg det gikk sånn passelig. Siden vi hadde temtamen var jeg ferdig ganske tidlig, så da klokken var litt over 12. var jeg hjemme. Så dro jeg tilbake til Gryllefjord sammen med mor, for å handle grillmat. Der var 7. Klasse ute å hadde gym ved Ica, så da kom Konstanse hoppende på meg, haha. Så grillet vi senere på dag, og i seks-tiden dro jeg og Konstanse og var sammen med Wanja, Martin, Eskil, Anna og mange andre folk.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 59 - Light as a feather


Heisann! I morgen har vi engelsk-tentamen, så om ikke så alt for lenge skal jeg legge meg. På mandag har vi matte-tentamen, satser egentlig på at begge skal gå bra, ettersom jeg er ganske flink både i engelsk og matte. Føltes ut som jeg skrøt veldig her nå, hehe.

Har dere hatt tentamen?

 -Andrea

365 // 58 - Puppyeyes

Heisann! Idag dro jeg sammen med Konstanse, til Gryllefjord, på fotballkamp. Vi stod i kiosken og solgte vaffler. Etter det gikk vi litt rundt med Martin, før vi ringte mamma og fikk henne til å hente oss. Nå skal jeg gå på bade å ordne meg, så skal jeg legge meg om ikke så altfor lenge.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 57 - Hoodie

 

Siste mobilbilde på en stund. Lover.

-Andrea

365 // 56 - Beyond

 

Heisann! Nå skal jeg snart legge meg. Vi har Norsktentamen, så vi håper på at det går bra. Og Sorry for at det bare har blitt dårlige mobilbilder hele helga, men jeg har nesten ikke vært hjemme.

Har dere hatt tentamen?

-Andrea

365 // 55 - Summertime

 

Heisann! Bildet for den 1. Er lagt ut etter klokken tolv, men ble tatt før. Men det er ikke så farlig. Nå er jeg hos Veronika, jeg skal sove her i natt.

-Andrea