Wants

Kylling Bali


365 // day 115

Heisann!

I natt sov jeg hos Veronika, noe som vi fant ut på natten at jeg skulle. Så da klokken var to, løp vi hjem til meg en tur for å hente ting. Så dro vi å løp rundt ute uten sko. Vi var våken til klokken seks, og pratet for det meste i telefonen med en gutt Veronika kjenner. Vi satt å fortalte vitser over telefonen. Jeg og Veronika holdte selv på å le oss i hjel, og jeg tror aldri jeg har ledd så mye på en natt som det vi gjorde, men han vi pratet med syns vist ikke noe av det vi sa var morsomt. Vi lo så vi sikkert kunne kjenne starten på en six-pack hver gang vi fortalte en vits.

Etter jeg gikk hjem fra Veronika, har jeg egentlig ikke gjort særlig mye. Var på besøk hos mor en tur isted, også har jeg akkurat spist Kylling Bali fra Toro, haha! I morgen skal vi til Tromsø, og blir der til fredag, så da blir det nok ikke noe ordentlig blogging før jeg er hjemme igjen.

Liker du Kylling Bali?

 -Andrea

 

 

What a beautiful day


365 // day 114

Heisann!

Været i dag har vært nydelig, det var det forsåvidt i går også, men da begynte det å regne på kvelden. Og dagen før der igjen, var det så mye tåke at det føltes ut som jeg var med i en skrekkfilm da jeg skulle gå til Veronika.  Selvom været har vært fantastisk, har jeg ikke brukt dagen på noe nyttig. Har bare slappet av, laget middag, og ta noen bilder. I morgen eller på torsdag, drar vi nok til Tromsø og blir over natten før vi kommer hjem igjen.

Hva syns du om bildene?

Hvordan er været hos deg?

 -Andrea

Heisann


365 // Day 113

Heisann!

Sov hos Veronika i natt også, eller vi la oss i fem- halv seks tiden, så det ble vel ikke så alt for mye soving. Da jeg kom hjem spiste jeg grillmat, så gikk jeg ut å tok noen bilder mens det regnet, og nå sitter jeg her. Men nå tenkte jeg å hente meg noe å spise.

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildene?

 -Andrea

Tegning

365 // day 112

Heisann!

Fikk tidenes søteste tegning hos lillebroren til Veronika i dag. Har ikke vært noe særlig hjemme idag, så derfor blir det ikke noe bedre bilde.

Hva har du gjort i dag?
-Andrea

Busy Bitch


365 // day 111

Heisann! I dag har jeg vært på Finnsnes sammen med noen folk. Har ikke tid til å skrive noe særlig siden jeg må springe til Veronika nå, skal sove der. Uansett, jeg er tydeligvis for stygg i dag til å få lastet opp noen bilder av meg, for det funket ikke. Men nå må jeg g¨å

-Andrea

My best friend

 

365 //  day 110

Heisann!

Har besøk av Veronika nå, som jeg ikke har vært sammen med på lenge siden hun har vært på ferie. Tror egentlig bare hun kom hit for å spise isen vår. Hahah, neida. Men det var godt å endelig være litt sammen med henne.

-Andrea

Fire sanger jeg hører på

Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith


Ke$ha - Crazy Kids ft. Will.i.am


Bastille - Pompeii

 

Mkto - Classic

Heisann! Her er fire av mange sanger jeg hører på for tiden. Siden dagen min ikke har vært så veldig spennende, med tanke på at det eneste jeg har gjort er å spise og sitte på pc-en, har jeg egentlig ingenting å blogge om. Derfor legger jeg bare ut noen sanger jeg hører på.

Hvilke sanger hører du på?

 -Andrea

 

Kreativ Overskrift


365 // day 109

Heisann!

I dag skulle vi egentlig kjøre til mormor, så vi stoppet en tur på Finnsnes før vi skulle kjøre videre. Der gikk jeg først å snakket litt med Veronika, siden hun sto i en kiosk i et av teltene som stod i Storgata. Så gikk jeg for å se om det var noen kjentfolk på tivoliet. Først så jeg nesten ingen, men så møtte jeg på noen av de jeg var sammen med der i går. Så da var jeg bare sammen med dem. Senere fikk jeg også vite at vi ikke kunne dra til mormor alikevel, så da ble jeg på Finnsnes noen timer lengere.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Stygt bilde jaaa


365 // day 108

Heisann!

I dag har jeg vært på Finnsnes i hele dag, på tivoli sammen med noen folk jeg kjente fra før av, og noen jeg ikke kjente. Var der ganske lenge før jeg dro hjem i sånn 21-21.30 tiden. Orker egentlig ikke skrive så veldig mye om det, siden vi egentlig bare gjorde det man bruker å gjøre på et tivoli.

Liker du å være på tivoli?

 -Andrea

Ponytail


365 // day 107

Heisann!

Veldig dårlig bilde, jeg vet. Men jeg gidder ikke ta noen bra bilder nå, sorry. Har egentlig noe å si, annet enn at jeg har sittet å klippet, filt, og pirket med pinsett på en bukse i hele dag. Uansett, jeg skal prøve å begynne å ta litt bedre bilder til bloggen, har bare vært veldig lat i det siste.

HVa har du gjort i dag?

 -Andrea

Makaroni&Ost


365 // day 106

Heisann!

I dag fikk endelig vi sol, som forhåpentligvis kommer til å vare en stund. Jeg er virkelig drittlei av regn nå, så om det begynner å regne igjen kommer jeg til å flykte. Men hørte de skulle få regn på sørlandet på fredag, så da satser vi på at sola holder seg her i Nord en stund.

Ellers i dag har jeg bare spist, farget øyenbrynene og sittet på pc-en. Så ikke så veldig mye for å si det slik. Skal til Finnsnes senere i uken på tivoli, sammen med noen andre folk, så slipper jeg i allefall å sitte hjemme.

Hvordan har dagen din vært?

Hvordan er været hos deg?

 -Andrea

Butterfly fly away


365 //  day 105

Heisann!

Ryggen, skuldrene, og nakken min verker noe forferdelig etter i går da vi var på tivoli! Har også et blåmerke midt på ryggen, etter å ha blitt slått så mye mot de harde ryggene de hadde i karusellene. Men skal i neste uke også, sammen med noen andre folk. Så da skal det kjære blåmerket få bli større!

Liker du å være på tivoli?

 -Andrea

Yesterday!

365 // day 104 - Gårdagens bilde

Heisann!

I går dro jeg med mamma og Vanja til Finnsnes, egentlig bare fordi jeg skulle på tivoli med Konstanse. Skulle egentlig komme hjem igjen samme dagen, men så overnattet jeg bare hos henne til i dag. Så i dag har vi bare gått rundt på Finnsnes. Vært litt på tivoliet, litt på Esso, litt på Statoil, så gikk vi på båtterminalen siden det var der jeg ventet på bussen jeg skulle med.

I går var det først bare jeg og Konstanse på tivoliet, så møtte vi to gutter vi kjenner, så var vi bare sammen med dem. En av dem dro hjem ikke så lenge etterpå fordi han ble dårlig. Senere møtte vi noen jenter vi også på en måte kjenner, så var vi sammen med dem og før vi dro hjem.

Har du vært på tivoli i år?

 -Andrea

Unhealthy and stuff


365 // day 103

Heisann!

Idag har jeg, som alle andre dager, ikke gjort noe særlig. I morgen skal jeg kanskje på tivoli sammen med Konstanse, før hun drar til Oslo. Vi satser på det!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Bored And Uninspired

Heisann!

Ut i fra overskriften kan, iallefall de som kan engelsk ( forhåpentligvis alle sammen) skjønne at det ikke kommer noe spennende bilder i dag. Aner virkelig ikke hva jeg kan ta bilder av, eller blogge om også for den saks skyld. Det er så koselig hver gang jeg prøver å blogge, og jeg innser at jeg sannsynligvis har værdens kjedeligste liv. Men nå skal jeg gå å spise noe, så dere får kose dere med dette stygt redigerte bilde av føttene mine.

365 // day 102


Om noen lurer på hva jeg har gjort i dag, ikke at jeg tror noen gjør det da men, så har jeg vært på Finnsnes og vaset rundt på kjøpesenteret.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Fly Away With Me
365 // day 101

Heisann!

I dag hadde jeg og Konstanse egentlig planlagt en "Pizzadate". Men det ble ikke noe av, så vi får ta det en annen dag før hun drar. Vi har så mange planer at jeg aner egentlig ikke hvordan vi skal få tid til alle sammen. Blandt annet skulle vi på noe som heter Finnsnes i Fest, som er hvert år i slutten av Juli. Men da er hun på ferie, så da må jeg finne meg noen andre å dra med. Vi fikk ikke dratt på Finnsnes i fest sammen i fjor heller, for da var jeg på ferie. Forhåpentlig vis får vi dratt sammen til neste år da, om begge er hjemme.

Hva syns du om bildene?

Har du hørt om Finnsnes i Fest?

 -Andrea

That's me! #2

Vet det ikke er så lenge siden sist jeg la ut et slikt innlegg, men på grunn av min kjærlighet til tumblr, så legger jeg ut et til!

Noen du kjente deg igjen i?

 -Andrea

Fuck It


365 // day 100

Hei!

Jeg er så trøtt at det føles ut som jeg kan gå i dvale hvert øyeblikk, noe som kanskje skyldes at jeg satt oppe hele natten og ikke fikk sove. Så vi kan si at bildet beskriver meg ganske godt for øyeblikket. Uansett, da klokken var litt over sju, tok jeg på meg noe klær å gikk ut for å jogge. Endte opp med å gå på en slags fjelltopp som heter Ravnfløy, noe som egentlig ikke var så lurt med tanke på at jeg ikke hadde drukket eller spist noe siden kvelden før. Så da jeg var kommet opp føltes det egentlig ut som jeg var på tur å falle i bakken av tørste.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Oh, it's magic


365 // day 99

Heisann! I dag våknet jeg sent, som vanlig. Så ringte Konstanse å spurte om jeg ble med å jogge, noe jeg ikke orket siden jeg akkurat hadde stått opp. Gidder egenltig ikke skrive så mye, skal nemlig lage kakao nå. Derfor kan jeg bare oppsummere den kjedelige dagen min slik --> lage middag, spise, facebook, tumblr, weheartit, tv, gikk på besøk, kom tilbake igjen, mer tumblr, ta bilder, også lage kakao! Dere trenger ikke si det, jeg har et spennende liv, i know!

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Never Let You Go


365 // day 98

Heisann!

I dag har vi faktisk hatt sol, noe vi serriøst ikke har hatt her på evigheter! Ikke at jeg tror det kommer til å vare så lenge, siden fra soveromsvinduet mitt ser det allerede ut som det er begynt å skye til. Uansett, senere skal jeg ut sammen med Konstanse, siden hun kommer hjem etter å ha vært i Sverige.

Hva syns du om bildet?

Hvordan er været hos deg?

 -Andrea

Velkommen til Nord-Norge


365 // day 97

Heisann!

Nå  har vi hatt regn i flere uker, og jeg er drittlei. Gå ut er det siste jeg har lyst til. 2 minutter ute, å du ser sannsynligvis ut som en druknet katt! Jaja, velkommen til Nord-Norge...

Hvordan er været der du er?

 -Andrea

Dreamoutfit #6

Untitled #6

 

Hei!
Har ikke noen bilder å legge ut, å det regner alt for mye til at jeg kommer til å gå ut å ta noen. Jeg har heller ikke så mye å si, siden det eneste jeg har gjort i dag er å spise og sitte på pc-en. Så da legger jeg ut et outfit jeg satt sammen for litt siden.
Hva syns du om outfiten?
 -Andrea

Calm down and eat a cupcake


365 // day 96

Likte ikke bildet noe særlig, men det er i allefall noe.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Innkjøp 11.07.13


Topp fra Lindex 199,-


Jakke fra Cubus 199,-

Hei!

Både toppen å jakken ser ganske stygge ut på bildene, men de er mye finere på! Kjøpte de i går etter strømmen begynte å komme tilbake på kjøpesenteret.

Hva syns du om innkjøpet?

 -Andrea

A few things i got


Heisann!

Skulle bare vise dere hva jeg fikk hos Konstanse før hun dro til Sverige. Nå har jeg skrapet veldig opp de tingene på neglene, så de var mye finere i går, men dere ser det i allefall.

Også føler jeg at jeg legger ut veldig få bilder av meg selv, så derfor legger jeg bare ut et retarda bilde av meg nå.Og grunnen til at jeg aldri legger ut "normale" bilder av meg selv, er rett og slett fordi jeg ser ut som en ape med et eller annet syndrom når jeg prøver å ta normale bilder. No hate mot aper, jeg syns aper er veldig søte, men dere skjønner hvor jeg vil! Uansett, poenget mitt er at jeg ser forferdelig(ere) ut på vanlige bilder...

Noen andre som ikke liker seg selv på bilder?

 -Andrea

 

Just another flowerpic


365 // 95

Heisann!

I dag var vi på Finnsnes, først dro vi på Elkjøp. Der stod vi å pratet med en som jobbet der, så plutselig gikk strømmen. Det ble bekkmørkt, og man kunne nesten ikke se en ting! Så alle som var der da, tok opp mobilene og skrudde på lommelyktene sine. Det ble jo rene konsertlokale der inne (okei, ikke akkurat like mange lys da, men dere skjønner poenget mitt!).

Så da vi skulle dra der fra, siden vi kunne jo ikke gjøre noe der uten strøm, hørte vi at noen som stod i telefonen sa at strømmen var gått over hele byen, og Silsand. Silsand er naboplassen til Finnsnes. Så kjørte vi bare rundt på Finnsnes, og etter en stund så vi at de hadde fått strøm på Kiwi, så da dro vi dit å handlet først. Og siden Kiwi hadde strøm tenkte vi jo at resten av byen også hadde fått strømmen tilbake, men det hadde den altså ikke. Så vi kjørte egentlig bare rundt en god stund, helt til vi så at noen andre butikker også begynte å få strømmen tilbake. Heldigvis var kjøpesenteret ett av de som begynte å få strøm, så da dro vi dit en tur før vi dro hjem igjen.

Har strømmen gått mens du var på en butikk noengang? // Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Summerinspiration


Heisann!

Får helt sykt lyst å reise til ett eller annet varmt, solfylt land når jeg ser på slike bilder. Her har det regnet i flere dager nå, noe som gjør at humøret synker tusen hakk ned, og at jeg lengter enda mer vekk fra denne ensomme plassen som jeg kaller mitt hjem.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så for alt jeg vet kan det hende jeg fortsatt ligger å sover. Uansett så tenkte jeg at siden jeg alltid blogger så sent, skulle jeg heller skrive et innlegg som ble postet litt tidligere.

Hvordan er været hos dere?

 -Andrea

 

You Know Me Too Well


365 //  day 94

Heisann!

Fikk dette nydelige smykke i gave fra Konstanse, som vet hvor mye jeg elsker ugler! Fikk noen andre ting også, bland annet et par øredobber som er nesten like. Men jeg skal vise dere resten av det jeg fikk i et annet innlegg, i morgen!

Hva syns du om bildet?

Liker du ugler?

 -Andrea

Ritz med Nugatti
Normalpike99@yolo.com

Noen som har smakt Ritz-kjeks med nugatti på før? Haha! Høres rart ut, men er sykt godt faktisk. Vi hadde noen ritz-kjeks i skapet på lørdag, som var igjen etter mamma hadde laget en kake. Og siden vi ikke hadde noen annen mat (som jeg hadde lyst på), så smurte jeg egentlig bare litt nugatti på noen kjeks og spiste før vi skulle i bryllup. Jeg vet, hvem spiser før de drar i et bryllup? Men nå skal jeg prøve å fikse neglene med en slags negleting jeg fikk hos Konstanse. Kan sikkert vise senere om det blir bra.

Har du smakt Ritz med nugatti før?

 -Andrea

Got A Secret, Can You Keep It?


365 // day 93

Heisann! Har ikke tid til å skrive noe særlig, skal nemlig å passe ei jente i et par timer nå. Så derfor skulle jeg bare legge ut dagens bilde før jeg går å gjør meg klar.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Go Green


365 // day 92

Bildet er rett fram drittdårlig, jeg vet. Men det får bare være. Jeg har bokstavelig talt sittet fremfor pc-en i  hele dag, sett på klær på nettetl, og skypet med Konstanse og to andre karer. Ja jeg vet, jeg har et veldig spennende og innholdsrikt liv.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 91 - Going Pink


Heisann! Var akkurat ute i regnværet å tok noen bilder, så her er i alle fall ett av dem. Jeg syns det regner hver gang jeg går ut for å ta bilder, tror jeg har dårlig karma, eller noe slikt. Dagen har gått helt sykt fort, med tanke på at jeg ikke har gjort noen ting som helst. Jeg og Konstanse skulle egentlig dra på besøk til ei venninne, som har hytte et lite stykke unna her vi bor. Men så kunne vi ikke alikevell, så vi får ta det igjen neste gang hun kommer.

Hva syns du om bildet?

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

365 // 90 - ChampagneHeisann! I går var jeg i bryllup, kom hjem ganske sent, eller tidlig. Eller, jah dere skjønner. Men derfor fikk jeg ikke lagt ut noe bilde i går, som vil si at dette er bilde jeg tok igår. Også kommer det et til bilde litt senere, som er for i dag.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 89 - Smash

Heisann! Konstanse kom hjem i dag, så har vært sammen med henne. Derfor har jeg helt glemt av å ta noen bilder.

-Andrea

365 // 88 - WaterdropsHeisann! Er vel egentlig ikke så mye å si, med tanke på at jeg ikke har gjort en dritt i dag utenom å spise og se på tv. Heldigvis kommer Konstanse hjem i morgen, så har jeg i allefall noen å være sammen med.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

New In - T-Skjorte

T-Skjorte fra Cubus // 199,-


Heisann! Skulle bare vise dere de to tingene jeg kjøpte i går på Finnsnes. Husker ikke hva pinsetten kostet, men sannsynligvis ikke så mye, med tanke på at den er kjøpt på Europris.

Hva syns du?

 -Andrea

365 // 87 - A Wise Old Owl


Tok noen bedre bilder isted, men det ble noe feil med filene, så derfor måtte jeg bare ta noen nye. I dag var jeg en tur på Finnsnes, kjøpte meg bare en t-skjorte, som jeg sikkert kan vise i morgen, og en pinsett. Også vet dere når du er en plass, også er det noen der som du absolutt ikke vil støte på, også prøver du å finne på noe å gjøre så du skal virke opptatt? Det var meg idag det! Men jeg er fri for mobil for øyeblikket, så jeg kunne jo ikke ta den opp å late som jeg sendte melding, så jeg ble helt sånn "Herrejesus, vær så snill å ikke kjenne meg igjen", også bare "gå-gå-gå!" Noen andre som blir slik?

Hva har du gjort idag?

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

365 // 86 - Speilglass

Herregud så trøtt jeg har vært i dag, jeg sov ikke ett minutt i natt. Og fra klokken halv fire til klokken sju om morningen, satt jeg oppe å tegnet. Egentlig så er jeg så trøtt nå at jeg aner ikke hva jeg skal skrive, så derfor blogger jeg bedre i morgen.

-Andrea

That's me!

Heisann! I dette øyeblikk sover jeg sikkert (forhåndskrevet ftw!) siden jeg ikke har våknet før halv tre på ettermiddagen noen av de siste dagene. Hurra for super døgnrytme, Andrea! Men uansett, jeg elsker å bruke tiden min på å sitte å se igjennom forskjellige tumblr-brukere, istede for å gjøre noe nyttig som å rydde rommet mitt, eller være sosial. Så igår da jeg bladde gjennom lolthatsme.tumblr.com  fant jeg ut at jeg kunne lage et innlegg med noen av de postene jeg kjente meg igjen i. Og jeg kjente meg igjenn i altfor mange, derfor ble innlegget litt langt, og det kommer sikkert et slik innlegg til om ikke så alt for lenge. Men her er iallefall noen av de jeg kjente meg igjen i.

365 // 85 - Keep calm and eat a cupcake

 

Heisann! I morgen kommer Vanja hjem med kameraet mitt, så da blir det ordentlige bilder igjen fra onsdag tenker jeg. Takk Gud for det, jeg har serriøst savnet det kjære kameraet mitt, føler jeg er veldig avhengig av det i og med at jeg blogger, og tar bilder hver dag ellers.

Isted bakte jeg cupcakes, som er ganske lenge siden jeg har gjort. Husker for en liten stund tilbake da jeg bakte flere ganger i uka, og satt inne på bakeblogger 24/7 for å finne forskjellige ting jeg kunne bake. Som oftest får mamma, pappa, Vanja og mor være testkaniner. Har til og med en bok der jeg skriver opp gode oppskrifter etterhvert som jeg baker nye ting, haha! Lidenskap for baking, eller hva?

Nå skal jeg ta å forhåndskrive noen innlegg, syns det har blitt så kjedelig med bare "365 days"-blogginga, så kommer det litt annet på bloggen også.

Liker du å bake?

 -Andrea