Blogg

Minner 2011 - 2012

Har sedd igjennom noen innlegg fra 2011/2012, for det første har jeg innsett at jeg var utrolig stygg i 2011, og for det andre jeg brukte veeeldig lite sminke, her er noen bilder fra 2011/2012... :)Jeg hadde mitt første innkjøp innlegg, og der var jeg mye slankere en jeg er nååå.. :)


Jeg hadde utrolig lyst hår..


Jeg og Veronika dro på dansing i nattbukse,...


Jeg dro til Tsjekkia...


Trodde jeg var awesome...


Fotballkampen :)


Prøvde watermarbling for første gang...


Jeg tryna og finn hull i tightsen min når en hund kom løpende etter oss når vi var hos mormor, fikk også sår... :p Haha, ganske gøy å tenke over, vi skulle på kisosken og kjøpe ett eller annet, så stod hunden til naboen ute og Veronika sier "Står han i band?" Og jeg bare "Selvfølgeli står han i band Veronika" Så begynner han og komme sakte nermere og nermere, også sier jeg "Eeeeller kanskje ikje" Siden vi syns naboen er ganske skummel så syns vi hunden hans var det og. Så vi begynnte å løpe for å komme oss inn igjen, også tryna jeg på noen steiner og fikk det huge hullet i tightsen og sår på kneet.


Jeg møtte Brigita da jeg var i bryllup i Tsjekkia, kjempesøt jente fra Litauen♥


Da jeg hadde Thessa og Molly :D


Da Veronika var med til mormor :D


Da jeg mista mobilen min i do xD


Halloween med Veronika :D


Da hele 5, 6 og 7 klasse sprayfarget håret sitt fordi vi hadde et veddemål med gymlærern. Visst flere en 10. personer srayet håret sitt, skulle vi få pizza og se film. Vi vant  :D


Da Veronika skulle begynne å planke :D


Da jeg og Konstanse hadde fjortis-photoshoot :D


Da jeg måtte bruke denne mobilen siden jeg hadde mistet den andre i do...


Da jeg hadde "Andrea's Sminkeskole" Kødd selvfølgelig...


Da vi bruke å stable opp bøker fra gangen ogrundt hele stua og kjøkkenet, kun for og rive de ned..


Da jeg farget (tok glansvask) brunt..


Da jeg og Konstanse hadde photoshoot ute i shorts, fyy så kaldt det var!


Da jeg "sminket"  neglen min slik..


Da jeg kjøpte Fluffy :)


Da jeg møtte TCMN i tromsø, tok bilde med henne. Kan sikkert legge det ut en gang..


Da jeg og Veronika dro til Finnsnes for å se Jan-Thomas. Husker han sa til meg da han signerte bildet mitt "For en perfekt kajal!"

 
Da jeg og Veronika dro til Haraldvollen..


Og da Veronika overnattet hos meg og denne klokka bokstavelig talt begynnte og knegge, (den ringer ikke, den knegger) klokka 03.05 på natta vi filmet det faktisk.. xD vi hadde lættis i mange minutter etterpå!

Ble litt forskjellig størrelse på noen av bildene, men shit happens, er det ikke det man sier?

 

Vinteren

Hei, at the moment sitter jeg og spiser isbiter fra et glass som om det skulle vært mat, før jeg skal tuuusle meg ut ytterdøra og ut i den kjølige Augustkvelden for og mate noen hester vi passer. For så og gå tilbake skjelvende, med armene inni hettejakken min fordi jeg fryser. Ja, her oppe i Nord-Norge bli det kaldere for hver dag som løper forbi. Og før vi vet ordet av det er det vinter, tjukke vinterjakker og frysende elever som står fem dager i uken og venter på skolebussen, som sannsyneligvis kommer for sent 85% av tiden pga. glatte veier og dårlige dekk. Kjedelige timer og kalde friminutt, korte dager, alt for tidlig mørkt og en meter med snø. At jeg ikke ser så veldig mye frem til vinteren kan du nok banne og enda mer på. Tidlige kalde, halvmørke morninger og snø i skoene. Vinteren i Nord-Norge er alt for lang, og alt for kald. I år for eksempel begynte det og snø i Mai, og det eneste du kan gjøre er og håpe og ønske at den skal smelte så fort som mulig, samtidig som du sitter og ser på alle bildene du tok i sommerferien, mens du lengter tilbake til grønt gress, badetempraturer, mulighetene til og gå i korte shortser, kjoler og bikinier. Mens du går ute og fryser i en tjukk boblejakke og snøen samler seg i håre ditt, tenker du på alle tingene du kan finne på når snøen smelter, tempraturen begynner og stige og sola titter frem.

Anyways, nå er jeg nødt til å gå ut, så da kan dere få nyyte disse bildene fra vintern som var.. grøss..

Joggeskoene mine, som jeg brukte hele vinteren..
  Gleder du deg til vinteren?

  -Andrea

Heelg :D

Heij, nå er det endelig helg etter kun tre dager med skole, er lei allerede. Vi er egentlig bare begynnet sånn smått og jobbe, men skole er skole, kjedelig.. :p Så nå skal jeg bare lese noen blader og høre på musikk før jeg går og legger meg om ikke så lenge. Imorgen skal vi til Husøya (tror jeg) siden det er Husøydagene i helga. Annet enn det skal jeg ikke noe spesielt i helga enn og lade opp til en uke med skole..Randome bilder jeg tok isted..

Hva skal du i helga?

 -Andrea

 

Sett på meg en kokkelue og kall meg Hellstrøm!

Heeij, ja. Idag var første dagen på skolen og jeg ser allerede frem til helga.. Jaa, jeg er ikke så veldig glad i skolen for og si det slik. Så nedtellinga til neste sommerferie er allerede startet og sommerferien 2013 starter om 303 dager. Anywaays, idag når skolen var ferdig kom mamma og hentet Vanja siden hun skulle til tannlegen. Så de dro til Finnsnes, jeg kunne ikke være med siden jeg måtte mate noen hester. Så når bussen hadde kommet til Torsken møtte jeg pappa som kom kjørende i taxien, som også skulle til Finnsnes. Så da ble jeg forlatt hjemme helt alene, uten middag. Og det måtte jo gjøres noe med, så han kjørte meg til butikken så jeg kunne finne noe mat jeg kunne lage til middag. Først tenkte jeg at jeg skulle kjøpe grandiosa eller spagetti ala capri, eller noe slikt, men som den Hellstrømen som jeg er, endte jeg opp med kyllingvinger, ris og grønnsaker. Jeg måtte hjem igjen vel og merke men, i survived så det gjorde vel ikke noe..


Boil-in-bag, det letteste alternativet...


Chille me kongen av queens mens maten skulle bli ferdig..

Bruker du og lage middag?

-Andrea Hellstrøm

Første skoledag i morgen

Hei, nå er jeg snart på tur i seng siden jeg skal på skolen i morgen. Gleder jeg meg? NEI. Enkelt og greit. Jeg skjønner ikke hvorfor alle utenom meg, gleder seg til og begynne på skolen igjen. Jeg gleder meg absolutt ikke til og sitte 6 timer på skolebenken, før jeg så kommer hjem og skal gjøre tonn med lekser, spise og legge meg. For noen spennende dager det skal bli det da... Jaaah, følte jeg hadde behov for å klage litt idag.

Bare noen randome mobilbilder som ikke hadde noe som helst, med noe som helst av det innlegget handlet om og gjøre.
Så det eneste jeg gleder meg til nå, er julaften og neste sommerferie.

Q: Gleder/gledet du deg til første skoledag?
Q: Når starter/startet du på skolen?

-Andrea

40 Days. Dag 30 - En matrett du elsker

Haha, jeg vet ikke om det er en matrett, siden det bare er spagetti på boks. men uansett, spagetti ala carpiii♥ Syykt godt :D

Egentlig ser det utrolig ekkelt ut, men det smaker kjempegooodt♥

-Andrea

Jaaah

Hei, nå sitter jeg og skyper med Konstanse, som nettop har spist frokost. Haha, frokost klokka 14.30 faktisk. Ellers har jeg bare sittet og slettet alle kommentarene som en eller annen har skrevet på instagramen min. Jeg har sittet og pratet med Konstanse, så har vi fulgt med hver gang noen kommenterte.. Jeg håper iallefall jeg har fått slettet alle kommentarene, også håper jeg at de som var inne på instagramen min har logget ut, jeg har iallefall skiftet passord nå så..

Vi er så pen..

-Andrea

This Is Ein Overskrift

Heei, idag stod jeg opp klokken 7,overraskende nok, siden jeg aldri står opp så tidligt så det har vært en utrooling lang dag. Så klokken 18.00 dro jeg og så på fotballkamp i Gryllefjord sammen med Konstanse og Veronika, etter det har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye annet..

Haha, her var jeg virkelig nydelig, og trøtt x))

:Hva har du gjort idag?

-Andrea

Sanger jeg hører på..

Siden det ikke er noe annet og blogge om, så legger jeg bare ut noen sanger jeg hører på for tideeeeen :)

 Nicki Minaj - Automatic

 

Nicki Minaj - Va Va Voom

 

Nicki Minaj - Pound The Alarm

 

ItaloBrothers ft. Carlprit - Boom

 

Rio ft. Nicco - Party Shaker

Hvilke sanger hører du på?

-Andrea

40 Days. Dag 29 - Dine favorittblogger

Therese sin blogg..

 

Tuva sin blogg...

 

Sophie Elise sin blogg...

 

Caroline Maria sin blogg...

Det er noen av de bloggene jeg leser fast.. :)

Hvilke blogger leser du?

-Andrea

40 Days. Dag 28 - Noe du ikke forlater huset uten

Noe jeg ikke forlater huset uten jaa....

Føler meg så peen når jeg posèr med mobilen min :) Også er jeg blitt hekta på og ta bilder i svart-hvitt x))

At jeg ikke forlater huset uten mobilen min, tror jeg ikke jeg er alene om. Men ellers har jeg ikke noe mere og siii.

Adios Amigos.. -Andrea

Latskapen lenge leve

Heeij, nå sitter jeg på Rema 1000 på Finnsnes i en handlevogn, med Vanja som triller meg. Har vært på senteret i et par timer, så nå skal vi handle matvarer før vi er på tur hjem til Torsken igjen.

Her er et bilde Vanja nettop tok av meg..

Og cappuchinoen jeg drakk isted..

Og her er forresten den nye bestevennen min som jeg fant utenfor Rema isted..

Og Vanja som triller meg... XD

Men nå skal vi i kassen så snakkes når jeg kommer hjem..

Muss og suss fra Frøken Hanssen x))

Heihei

Heei, idag har jeg ikke gjort noe som helst egentlig, har bare vært en tur på butikken... Igår klippet jeg håret, eller er vell ikke akkurat klipping, var vel mer "stussing" av tuppene. Men uansett, jeg hater og klippe håret, syns alltid det blir alt for kort.

 


Gammelt bilde..

Peace out dawgs

Hva har du gjort idag?

-Andrea

 

40 Days. Dag 27 - En sang du virkelig er lei

Dag 27. En sang jeg er lei....

Jajaja...

Kreativ overskrift #1

Heeij, kom hjem for en  stund siden, har vært og ryddet opp etter jeg, Veronika og Konstanse har hatt diskotek idag. Men ellers har jeg ikke gjort noe spesielt, utenom og sove og spise :p Er vel egentlig ikke noe mer å si, også starter skolen om en uke, jeg vil ikke starte på skolen igjeeen :/

Tok ikke noen bilder på diskoteket...


Så derfor setter vi bare inn et gammelt bilde som jeg tok for 10000 år siden da håret mitt var mye mørkere :)

Hva har du gjort idag?

-Andrea

 

40 Days. Dag 26 - Ti ting om deg selv

Okeei, 10 ting om meg selv, off, jeg er jo så dårlig på å finne på ting.. jaja, here we go..

1. Til tider kan jeg være veldig usosial..

2.  Jeg skriver alltid opp ting jeg må huske, ting jeg skal kjøpe, ting jeg skal gjøre med folk osv x)

3. Jeg blir utrolig fort sur, det er ikke den beste egenskapen du kan ha men..
4. Jeg er utrolig glemsk... det er sånn sykt hvor glemsk jeg er liksom...

5. Jeg har værdens dårligste humor

6. Når jeg blir sur på noen så sier jeg som oftest noe slik som: Du får Ikje prate te meg, du får ikje se på meg, du får ikje en gang puste i mi rættning!

7. Når jeg skal sove, har jeg alltid med meg minst et halvt brett isbiter på soverommet :)8. Jeg er utrolig redd for edderkopper

9. Du hadde ledd deg ihjel om du hadde sett meg spille fotball... :/

10. Jeg liker ikke hårfargen min :p

 

Before i die #4

Før jeg dør skal jeg...


'

 


Hva skal du gjøre før du dør?

-Andrea

40 Days. Dag 25 - Et bilde av deg for 1 år siden.

Kjempelenge siden forrige 40 Days innlegg, og siden jeg har utrolig lite å blogge om så tenke jeg at det passet bra. Savner håret på bildet litt, fargen jeg har nå liker jeg ikke så godt, det var finere når det var helt brunt eller helt blondt..


Meg i juli/august 2011 i Tsjekkia med minimumt med sminke på. Kjolen jeg har på meg er for stor, tok den som hang fremst i str.38. Bruker egentlig 36... tror jeg..

Syns ikke jeg har forandret meg noe særlig, utenom håret og at jeg bruker litt (mye) mer sminke nå. Syns i allefall jeg var søtere på bildet en jeg er nå, haha!

-Andrea

Jeg vil lese bloggen din

Hei, jaah. Siden jeg kjeder meg til de grader for øyeblikket vil jeg lese noen blogger, for å ha noe og gjøre. Så om du vil at jeg skal lese bloggen din, er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så stikker jeg en tur innom din blogg og legger igjen en kommentar :)


Gammelt bilde av meg

-Andrea

On my way out

Heei, nå har jeg akkurat spist taco of sett på en film som heter Prom Night tror jeg. Så nå skal jeg ut med Konstanse, som helt randomt sende meg en melding som det stod "Mongo" på. Haha, mongo faktisk..Maten miin x))


Haha, superviktig og blogge vet du ;**

Jaja, nå stikker i alle fall jeg ut med Konstanse..

-Andrea

Du bryr deg ikke om hva jeg har spist til middag liksom..

Hei, nå har jeg vært i dusjen så skal jeg snart legge meg. Det er så lite å blogge om for tiden,og jeg føler heller ikke jeg har fått gjort noe av det jeg ville i sommerferien. Kanskje fordi vi kun har hatt drittvær hele ferien, ikke vet jeg men skolen starter om 11 dager (?) og det eneste jeg har gjort de siste to måndene, er å være her hjemme i Torsken, vært i Sverige og vært på Finnsnes et par ganger. Torsken er ikke akkurat plassen og komme til hvist du leter etter noe å blogge om for og si det sånn. For du bryr deg ikke om hva jeg har spist til middag idag, eller at jeg har vært ute å gått tur med Veronika. Du bryr deg ikke om at jeg har vært i dusjen, at jeg skal sove nå eller at jeg skal til Finnsnes i morgen. Du bryr deg sikkert ikke om den suupersøte rosa shortsen jeg kjøpe da jeg var i Tromsø heller. Jeg har lyst å finne på noe før skolen starter, jeg har ikke lyst å sitte hjemme de 11 siste dagene, og blogge om hva jeg har spist til middag og at jeg gruer meg til skolen starter igjen, jaja, thats life i guess.

Nøy dere med et arkivbilde siden jeg sitter stygg, nydusjet og usminket atm...Jaaah, etter jeg leste igjennom innlegget så jeg at det egentlig ikke var det inlegget skulle handle om, hehe. Uansett, God natt og sov godt♥

-Andrea

Teenagerposts

 

Har ikke noe å blogge om, så bare legger ut noen teenagerposts som stemte ganske bra til meg xD

-Andrea

"Steng Løken Gård"

De fleste av dere har sikkert lest om det på Sophie elises blogg, men siden jeg elsker dyr valgte å blogge om det jeg også.

Kampanjen ?Steng Løken Gård? startet i 2003 og har senere blitt en del av Nettverk for Dyrs Frihet. Kampanjen har hele tiden jobbet aktivt for å stoppe Løken Gårds profittdrevne dyremishandling. Ved hjelp av demonstrasjoner, informasjonsarbeid og underskriftskampanjer har kampanjen oppnådd å gi Løken Gård en plass i den offentlige bevisstheten som ?Norges mest forhatte gård?. (kopiert fra lokengard.no)

Løken Gård er en gård som avler opp dyr, for det meste hunder og katter, før de så blir solgt for flere tusen kroner til forsøkslaboratorier. Flere tusen dyr har de siste 20 årene blitt sendt til lidelser og død, slik at eierne av Løken Gård skal kunne tjene penger. De holder sånn cirka 120 hunder og 50 katter sperret inne på forsøksdyrstasjonen til en hver tid. Hvilke rettigheter har de til å gjøre noe slikt? Er ikke dyr verdt like mye som oss mennesker. Under dyreforsøk utsettes dyr for store smerter, ubehag, angst og lidelser. De utsettes for smerter man aldri kunne tenke seg og utsette et menneske for, så hvorfor skal dyr utsettes for dette?

Vi trenger 30 000 underskrifter mot dette. Klikk <HER> og skriv under.  Jeg mener et dyreliv er verdt akkurat like mye som et menneskeliv, om du er enig skriv under og del videre. Dyrenes frihet er verdt og kjempe for!

 


Jeg og kanin min Fluffy♥

Hva syns du om dyreforsøk?

-Andrea

God Morgen

Nå har jeg nettopp stått opp sånn circa. Mamma kom og vekte meg, hun var færdig på jobb. Igår tror jeg hun sa noe slik som: "Eg ska på jobb imårra, må du ikje sove bort heile dagen!" Så nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli ferdig, eller frokosten min, siden jeg ikke har spist idag. Dette er det desidert lengste jeg har sovet denne sommerferien, sov litt lengre forrige ferie, men det er ikke så viktig.

Jaja, sidden dere sikkert ikke syns det er noe særlig spennende å lese om at jeg har sovet bort halve dagen og skal spise middag snart, så avslutter vi innlegget her. Så kan jeg se om jeg finner noe litt mere spennende og blogge om senere idag :)


Randomt arkivbilde..

Nårtid stod du opp idag?

-Andrea

Todays Autfait!

Hei, siden jeg ikke har noen værdens ting å blogge om, og Veronika og Konstanse er borte, så viser jeg bare dagen outfit. + At det er sykt lenge siden jeg har hatt outif også..

Ja, og jeg vet skjorta ser veldig stor ut, kanskje også fordi den er det. Bruker som vanlig Small i skjorter og topper, men liker best når de er litt store...
Skjorte //  Gina Tricot     Bukse  //  Stadium

Hva syns du om Outfiten?

-Andrea

God natt

Heei. Skulle egentlig bare si god natt, nå går jeg og legger meg. Skal blogge i morgen, det lover jeg :) Har vært sykt dårlig og blogge... Men her er et par bilder jeg tok med mobilen idag...

Jeg ordnet meg som gutt...

Vi kjørte båt, helt til Ingar gjorde meg våt og dritkald... Takk

Også beit Veronika meg i armen...

-Andrea

Innkjøp fra Sverige

Heeij, her er innkjøpene fra vi var i Sverige..


Skjorte fra H&M 49,50 .-     //      Skjorte fra Seppälä 70,-Topp og Skjorte fra Carlingssånn ca. 75,- pr stkTopp fra Monki 150,-    //    Topp fra Monki 180,-Topp fra Monki 60,-   //   Skjorte fra Gina Tricot 99,-Skjorte fra Gina Tricot 99,-   //   Skjorte fra Gina Tricot 49,-Topp fra en bod på campingplassen 250,-   //   Kjole fra bod på campingplassen 299,-    Kjolen er mye finere når du har den på  :p

 


Hettegensere fra Top-Sport. Husker ikke hva de kostet..


Shorts fra Gina Tricot 299,-   //   Bukse fra Stadium 199,-


Tubebh fra Gina Tricot 29,-   //    Shorts fra Lindex 75,-   

Det siste bildet ble veldig lite..

Det var kjempemye salg, så det var ikke så dyrt. Kjøpte også 2 bukser til fra KappAhl men gidder ikke ta bilde av de... for jeg vet ikke hvor de er :p

Hva syns du om innkjøpene?

-Andrea                                                                                                

 

Bildedryss fra Sverige

Heej, igår kom vi jo hjem fra Sverige, var der i Kalix i10 dager eller noe slikt. Har ikke gjort så mye egentlig, badet, solt meg og handlet for det meste :D Så det er vel ikke så mye mer å skrive om det.


Fant en sykkel i Abisko


Awesomee!

Var på Ikea også..
Vi var også innom en sånn Western ting, der prøvde jeg en kjole, eller det var et skjørt og et korsett ..
Haha, tok bilde med skurken og sheriffen x))


Haha, dør av ansiktsutrykket mitt xD

Gidder ikke legge ut flere bilder nå.. Innkjøp kommer i neste innlegg :)

-Andrea

Hjemme igjen

Hei, idag kom vi hjem fra Sverige. Kom hjem i 23-tiden, gidder ikke legge ut masse bilder idag. Det er jeg for trøtt til, nå skal jeg sove. Blir mere blogging imorgen, God natt♥Randomt bilde av et smykke jeg fikk hos Konstanse. Love it ♥

-Andrea