365 days

Jelly Belly

365 // day 145

Heisann!
Idag har jeg blitt truet av en uteligger, og spist altfor mye. Så nå er jeg og Konstanse på tur i leiligheten for å spise mer. Hahha!

-Andrea

Finnsnes

365 // day 144

-Andrea

Pakking

 

365 // day 143

Hei!
Idag etter skolen dro jeg til Finnsnes sammen med mamma. Da vi kom frem gikk jeg på kjøpesenteret og møtte noen gutter som satt på caféen. Senere gikk vi til kirka, siden det skulle være noen greier der. Så var vi der en stund, til jeg måtte dra hjem.
Nå holder jeg på å pakke, siden jeg skal være med Konstanse til faren i helga.

-Andrea

Mat, mat og mer mat365 // day 142

Heisann!

Orker egentlig ikke skrive så veldig mye om dagen min. Men kan jo si at den startet med at vi i 9.ende lagde pizza, så hadde vi noen forskjellige fag, og i siste time hadde verken vi eller 8.ende lærer, så vi gikk inn til dem til skolen var ferdig. Etter jeg kom hjem har jeg gjort så å si ingenting. Jeg lagde negerboller, som vi så "fint" kaller det her, så gikk jeg en tur til mor. Nå tenkte jeg at jeg skulle ta å gjøre engelsk-leksene til i morgen, før jeg går å legger meg.

Har du hatt en fin dag?

 -Andrea

Havregrøt og greier


365 // day 141

Heisann!

Jeg har ikke vært hjemme siden skolen var ferdig, så jeg har ikke fått tatt noen bilder. Derfor blir det et dårlig bilde av havregrøten jeg spiste for en liten stund siden, med et stygt filter over. Skoledagen i dag startet ok, tenker jeg. Helt til 2. time da humøret mitt sank ti tusen hakk, og jeg var egentlig sur resten av skoledagen og sa ganske så lite. Haha, er forresten ganske morsomt hvor godt Konstanse faktisk kjenner meg. Hun sto å knøt skoene da jeg kom ut fra klasserommet etter 2.time, så så hun bare opp på meg før hun sa "Nei, no e ho sur!".

Hahah uansett, da jeg kom hjem fra skolen dro jeg til Finnsnes sammen med mamma, siden jeg måtte finne meg gymsko til fredag. Så da gikk vi først å kjøpte sko, før vi gikk å satt oss på cafèen en stund. Litt senere kom det en annen fyr som jeg hang sammen med en stund før jeg dro hjem. Nå skal jeg straks gå å legge meg, slik at jeg kan komme meg på skolen å lage pizza(♥♥) i morgen!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

Just another day passing by


365 //  day140

Heisann!

Dagen i dag har vært ganske grei egentlig, utenom at jeg var helt sjukt trøtt i morgest. Men siden vi nå begynner med to timer Kunst og Håndtverk, så RLE, Matte og Tysk/Norsk resten av timene, så tror jeg at jeg kan lære meg å like mandagene. Noe jeg aldri har gjort før! Etter jeg kom fra skolen gikk jeg til mor en tur sammen med pappa. Så spiste jeg litt kake der, før Konstanse ringte å ba meg på middag hos bestemoren sin. Så da dro jeg dit å var sammen med Konstanse noen timer, og spiste middag selvfølgelig. Senere da jeg kom hjem igjen gikk jeg til mor igjen, sammen med mamma og pappa, og spiste mer kake, hahah.

Jeg har forresten brukt èn time på dette lille innlegget. Mest fordi jeg gikk å hentet meg isbiter og vann, sendte snapbilder, måtte sjekke facebook, besøke alle bloggene jeg leser, ble fri for isbiter og måtte hente flere, svarte på snappene jeg fikk tilbake. Men nå skal jeg egentlig gå å hente meg flere isbiter, selvom jeg holder på å fryse meg ihjel siden jeg har spist så mange allerede.

Liker du mandagene?

 -Andrea

Some details


365 // day 139

Heisann!

Tidligere i dag var jeg i barndåp til ei jente som heter Ella Sofie. Det var kjempekoselig, og jeg tror aldri jeg har spist så mye kake på en dag som det jeg har gjort i dag, hahah. Om ikke så altfor lenge skal vi kjøre til Finnsnes og sette av Vanja, så da blir jeg også med. Etter det skal jeg bare hjem igjen og sove, slik at jeg kommer meg opp til skolen i morgen.

Liker du å være i barndåp?

 -Andrea

Hell is empty, and the devil are here


365 // day 138

Heisann!

Har veldig lite å skrive, siden jeg ikke har gjort noe særlig idag. Her er iallefall dagens bilde..

Hva syns du om bilde?

 -Andrea

 

Fredag ja


365 // day 137

Heisann!

Takk Gud for at det er fredag, er så lei av å stå opp før klokken er sju på morningen at det er helt forferdelig. Og enda har vi bare gått på skolen siden tirsdag. Men det går seg vel til etterhvert (forhåpentligvis). Resten av dagen har jeg egentlig ikke gjort noe som helst, utenom å spise...

Når begynte du på skolen?

 -Andrea

Baking from the bottom
365// day 136

Heisann!

Etter skolen i dag gikk jeg først hjem å hentet noen sufflèformer, så dro jeg og møtte Konstanse på butikken, før vi så gikk videre hjem til henne. Der lagde vi først sjokolademousse, så dro vi til bestemoren til Konstanse å spiste middag, så dro vi tilbake til Konstanse å lagde sjokoladesufflè. Vi lagde begge delene fra bunnen av, griset ut hele kjøkkenet, og klarte egentlig å faile litt på begge delene. Men det ble i allefall spiselig, og det er vel det som er det viktigste.

På turen hjem til Konstanse tok jeg masse bilder av henne, for det meste kødd. Men jeg kan sikkert legge ut noen av dem senere, etter Konstanse har fått sett de.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea

Fortgjortbilde


365 // day 135

Heisann!

I dag da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg nesten rett til mor, ettersom vi skulle spise der. Og en stund etter vi hadde spist, dro jeg og mamma til Finnsnes sammen med samboeren til mor. Så jeg har ikke vært noe særlig hjemme, og derfor ble det bare et dårlig bilde jeg tok på 10 sekunder, med dårlig lys og shitty redigering. Men i morgen blir det forhåpentligvis et litt bedre bilde, om jeg ikke bruker dagen på å bake med Konstanse. Vi får se!

Har du hatt en fin dag?

 -Andrea

You can't have a rainbow without rain


365 // day 134

Heisann!

Da var første skoledag i 9.ende unnagjort. Det gikk helt greit, men etter 4. time ville jeg egentlig bare ha sommerferie igjen. Forhåpentligvis går dette året like fort som forrige, så er det snart vinter og jul, så vår og påske, også før vi vet ordet av det er det sommer og ferie, og jeg begynner på mitt siste år på grunnskolen.

Uansett, i dag da jeg var på fotballkamp begynte det å regne, så kom denne nydelige regnbuen. Jeg tok sikkert tjue bilder av den mens jeg stod på sidelinja, og egentlig skulle ta bilder av spillerne på banen. Men fikk også ganske mange (forhåpentligvis) bra bilder av kampen, som jeg legger ut i et eget innlegg i morgen kanskje. Men nå skal jeg gjøre meg klar til å legge meg om ikke så altfor lenge, slik at jeg kommer meg opp til andre skoledag

Hva syns du om bildet? / Går du på skole, og hvilken klasse begynte du i?

 -Andrea

Skolestart


365 // day

Heisann!

Kom hjem fra Finnsnes for ikke så lenge siden, vi var og satt av Vanja som skal begynne på skole der. Jeg var egentlig mest og vandret på kjøpesenteret sammen med Veronika. Vi var der ganske lenge, før vi gikk på Rema1000, også var vi med mamma dem på internatet for å se. Og i morgen begynner vi på skolen, jeg gleder meg ikke akkurat, men det går sikkert fint. Sommerferien har også gått alt for fort! Jeg vet jeg sikkert sier det hvert år, men dette året har den gått helt ufattelig fort, og en ekstra måned hadde ikke gjort noe.

Hva har du gjort i sommer?

 -Andrea

Sun in my eyes

Heisann

Dette er egentlig det eneste bilde jeg har tatt i dag, så da blir det vel det jeg legger ut. I dag har jeg bare vært sammen med Veronika, også kom Konstanse senere. Nå er jeg hjemme, men skal straks ut med Konstanse igjen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Gårdagens

Heisann!

Siden jeg var ute sammen med Veronika og Konstanse i hele går, glemte jeg helt av å blogge. Men her er i allefall et bilde jeg tok av meg og Konstanse i går. Jeg prøvde å få Veronika med på bilde, men hun ville vist ikke. Nå skal vi grille, så blogger jeg mer senere.

-Andrea

Waves

-Andrea

Heisann

365 //  day129

Heisann!

I dag har jeg ikke gjort noenting, men i i går kveld var jeg sammen med Konstanse. Vi spiste pizza, drakk Solo og så på Fredag den 13. Også satt vi å så på trailere til massevis av skrekkfilmer, og planla hvilke vi skulle se. Og med tanke på at det begynner å bli mørkt ute, og Konstanse satt å skremte meg dritmye før jeg skulle gå hjem, måtte jeg ringe en kompis å prate med han hele veien hjem. Og paranoide meg gikk jo å så bak meg hele tiden og bare "Herrejesus, eg e sikker på at det følg noen etter meg, sånn særriøst. Herregud, herregud, herregud, satan eg kommer te å dø!!!" i telefonen. Det er heller ikke gatelys et første stykket når jeg går fra Konstanse, noe som gjør det enda skumlere å gå der. Jeg går også vanligvis en snarvei gjennom skogen fra og til Konstanse, men denne gangen gikk jeg hele veien rundt.

Altså, jeg er egentlig ikke mørkeredd, og jeg går vanligvis snarveien gjennom skogen uansett om det er bekkmørkt eller ikke. Men når vi sitter nede i en mørk kjellerstue, ser skrekkfilm og skremmer hverandre, blir det meste et par hakk skumlere.

Er du mørkeredd? / Liker du skrekkfilmer?

-Andrea

Today

 

-Andrea

Travel dag

Heisann

I dag har jeg vært på Finnsnes sammen med Konstanse, som jeg ikke har sett siden 20/21 Juli(?) ettersom hun har vært på ferie. Sa da var jeg sammen med henne og noen andre folk som kom litt senere. Vi var ikke hjemme før i ni-tiden, så jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag. Uansett, jeg fikk denne søte tatoveringingen hos Konstanse da vi satt i bilen på tur hjem.

-Andrea

Blue Eyes

 photo Eyes.jpg

365 // day 127

Heisann!

Ser at kvaliteten på bildet plutselig ble litt dårligere når jeg la det ut her nå. Men jaja, i dag våknet jeg ganske tidlig, men sovnet ikke før klokken var fem- halv seks i morgest. Noe som vil si at jeg ikke har sovet noe særlig i natt. Været er ikke akkurat til å skryte av heller, overskyete, vind og regn. Som betyr at jeg har tilbrunget mesteparten av dagen min innendørs foran pc-en, og egentlig har dagen vært helt utrolig kjedelig.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Et kornete bilde


365 // day 126 - mørkt, kornete bilde ja.

Heisann!

I dag har jeg spist mye (altfor mye), ridd på en hest som aldri har hatt noen på ryggen før, tatt bilder, og spist enda mer. Noe særlig mye mer enn det har jeg ikke å si.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Ny mobil
365 // day 125

Hei!

Tidligere i dag var vi å hentet fire nye mobiltelefoner på posten. Så nå holder jeg på å overføre alt av bilder og musikk fra den gamle til den nye mobilen. Jeg la forresten ut et bilde på Unge Fotografer Norge-siden på Facebook, for noen timer siden. Til nå har bilde fått nærmere 600 likes, aldri i livet at jeg trodde så mange kom til å like det! Men jeg blir jo selvfølgelig glad når andre folk også liker noe jeg selv ble fornøyd med.

Hvilken mobil har du?

 -Andrea

Pale face


365 // day 124

Heisann!

Nå skal jeg på besøk til gudmoren min en tur, så har egentlig ikke tid til å skrive noe særlig. Her er i allefall dagens bilde, som jeg akkurat ble ferdig å redigere.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Before i die #7


Dette er noen av tingene jeg skal gjøre før jeg dør. Jeg har faktisk skrevet opp i ei bok, alle tingene jeg skal gjøre før jeg dør. Det er en hel del ting som skal gjøres der, 6 sider faktisk for å være nøyaktig.

Hva skal du gjøre før du dør?

-Andrea

Morning Coffee365 // day 123

Heisann!

Jeg har sovet helt jævlig i natt, så har bare sovet noen få timer. Det er så irriterende, for jeg kan være helt sykt trøtt, men får alikavell ikke sove før det er langt ut på morgenen. Og når jeg har vært våken hele natta, så er jeg så latterlig trøtt gjennom dagen at det føles ut som jeg kan gå i koma i stående stilling.

I 13-tiden gikk jeg å varmet meg noen pannekaker, dere vet slike man kjøper på butikken i slike pakker, og lagde meg kaffe. Jeg kunne selvfølgelig laget pannekakene selv, men det hadde nok funket veldig dårlig med tanke på at vi er fri for både hvetemel og melk. I natt bestemte jeg meg også for å starte på ei bok som jeg har hatt liggende siden Desember i fjor, som heter Høyt fall er dødelig. Noen som har lest den og vet om den er bra? Er faktisk veldig glad i å lese, men tar meg aldri tid til det. Før leste jeg veldig mye, men så stoppet det egentlig bare opp litt. Annet enn det så har dagen så langt gått i å ta bilder og spise isbiter.

Like du å lese?

 -Andrea

 

Chocolate milk


365 // day 122

Heisann!

Har lagt merke til at alle overskriftene mine er engelske. Uansett så har jeg gjort veeeldig lite i dag, så har egentlig ikke noe å si. Skal blogge bedre i morgen, det lover jeg.

 -Andrea

Let's play football


365 // day 121

Heisann!

I seks-tiden gikk jeg ned til fotballbanen siden Gil skulle spille fotballkamp mot Fk Senja. Jeg og Oddvar, lillebroren til Veronika, stod i kiosken og solgte vafler, brus og kaffe. Kampen endte med 9-6 seier til Fk Senja, men begge lagene spilte bra.

Forresten, kvaliteten på bildene blir jo dritt med en gang man legger de ut på Facebook. Der blir bildene skikkelig skurrete og kornete, noe som er sykt irriterende! Her på bloggen er kvaliteten mye bedre.

Spiller du fotball? / Hva syns du om bildene?

 -Andrea

Today


365 // day 120

Heisann!

Kom inn døren for ikke så alt for mange minuttene siden, har vært sammen med Veronika i noen timer. Først var vi ganske mange, men så var det plutselig bare jeg Veronika, og to andre gutter igjen. Så da dro vi å loda sammen med onkelen til Veronika en stund. Etter det dro vi til Veronika å spiste nudler, og nå sitter jeg bare å spiser isbiter, som jeg er alt for avhengi av.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Innkjøp fra Tromsø


Kjole fra Bik Bok 49,-   //   Topp fra Bik Bok 49,-


Genser fra Monki 150,-   //   Hettejakke fra Bik Bok  49,-


Kjole fra LMC 150,-   //   Bukse fra Monki 250,-


Shorts fra Bik Bok 49,-


Shorts fra Bik Bok 49,-


Smykke fra Bijou Birgitte(?) 129,- tror jeg


Briller fra Bijou Birgitte(?) 99,-


Øredobber fra Vita 24,-

Det var vel egentlig det meste, og dere gjettet kanskje at det var salg på Bik Bok? Og sorry for at innlegget ikke kom i går, var ute sammen med Veronika og noen andre folk for det meste. Men bedre sent enn aldri, ikke sant?

Hva syns du?

 -Andrea

Night sky

Jelly Beans


365 // day 118

Heisann!

Jeg får ikke tid til å legge ut innkjøpene i dag. Jeg kom akkurat hjem siden jeg var nødt til å møte Johanne, som jeg ikke har sett på lenge og som drar i morgen. Så skal snart sitte barnevakt, og jeg har ikke hatt tid til å redigere noen av bildene enda. Men i morgen kommer de, det lover jeg.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Brilleslange

365 // day 117

Heisann!

Ble et mobilbilde i dag også, men det er fordi jeg ikke har tatt noen bilder i det hele tatt i dag. Har egentlig bare glemt det helt av. Når du går med kameraet i veska og ikke rundt halsen, er det ikke like lett å huske på å ta bilder hele tiden.

Uansett, på bildet satt jeg egentlig bare å ventet på at båten skulle komme, slik at vi kunne dra hjem igjen. Jeg var fri for penger, så var ikke noe mer for meg å gjøre der.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Noen bilder fra TromsøHeisann!

Kom hjem for et par timer siden, etter at vi har vært i Tromsø siden i går. Har selvfølgelig handlet litt, som jeg skal vise i morgen siden jeg ikke har fått tatt noen bilder av det enda. Vi sov forresten på Quality Hotel Saga, som var veldig fint. Rommet var også veldig enkelt og fint, synest nå jeg.

Vi tok båten hjem klokken halv seks i ettermiddag. Båtturen til Tromsø var dødskjedelig, men på båten på tur hjem igjen tror jeg at jeg sovnet av, så den gikk engentlig ganske så fort. Nå venter jeg egentlig bare på at Veronika skal komme hjem igjen slik at jeg kan stikke bort til henne. Tror hun sa hun var hjemme i halv tolv-tiden, så hun ringer meg sikkert da.

Har du vært i Tromsø før?

 -Andrea

Shopping!

365 // day 116

Har vært ute i Tromsø å handlet i hele dag, så nå skal jeg sove. Blogger i morgen når jeg kommer hjem.