Blogg

New in - British Flag

Hei!

Kom hjem for noen timer siden, har vært hos mormor. Når vi var på tur til mormor stoppet vi på Finnsnes. Der fant jeg meg en t-skjorte jeg måtte ha, så jeg fikk mamma til å kjøpe den (siden jeg er fattig).

 

 199,- fra Cubus

Hva syns dere?

  -Andrea

RIP Avalanna

Heei, hørte igår at Avalanna, eller "Mrs Bieber" er død. Er vell ikke så mye å skrive om det utenom, Hvil i fred♥ :'/

"The world has lost a fighter, but heaven has gained an angel"Sov godt, lille, nydelige engel♥

 Ha en fin kveld videre.

  -Andrea

Definisjon av perfekt!

Hei! Kom hjem for en stund siden, har vært på skolen i absolutt hele dagen. Vi har hatt et slags prosjekt som var knyttet til forskningsdagene eller noe slikt. Vi var delt inn i grupper, jeg var på Fra og tilflytting, så måtte vi fremføre. Som jeg hateeeer..  Ja, og en gang i mellom de 12 timene på skolen mens vi stekte vafler, så klarte jeg å brenne meg syykt. Har liksom værdens største blemme på hånda nå, den er liksom over halve hånda eller noe slikt. Okei, kanskje ikke sååå stor, men vi later som..

Anyblog, tilbake til overskriften, her har dere definisjonen av perfekt!:

 

 

Værdens mest perfekte person!♥ Hehehe♥♥

 Liker du Justin Bieber?♥

Noen andre som har vært på skolen i 12 (!!!!) timer noen gang?

  -Andrea

Before i die #5

Heei, long time ago. Før jeg dør skal jeeeg..Hva skal du gjøre før du dør?

-Andrea

Cupcakes - Red Velvet

Heeij, idag har jeg ikke gjort noe særlig. Jeg og mamma var på butikken, så dro jeg hjem og bakte cupcakes :D♥ Bakte slike "Red Velvet" cupcakes. Brukte nesten en og en halv flaske rød konditor farge, men kan ikke akkurat si at de ble "røde" fordet om. Uansett, her er noen bilder fra jeg bakte deeem :D

 


Her er det jeg trengte..


Ble syykt mye røre. Men men :D


A taste of my masterpiece, haha xD

Anyways, nå skal jeg gå å spise taco, så vi snakkes :)

Pleier du å bake?

 -Andrea

Milo og Aila - Bilder

Heeij, nå holder mamma på å lage mat, så skal spise om ikke aaalt for lenge. Anywaaays, tidligere i dag hadde vi Milo og Aila ute, Aila er hunden til naboen, som også er gudmoren min :) Uansett så tok jeg noen bilder mens vi hadde de ute, så da legger jeg ut noen av bildene siden jeg ikke har noe annet og blogge om.

Milo♥
Aila♥


Det var noen av bildene jeg tok.. Nå skal jeg se ferdig en film som går på tv, så skal jeg sove i guess..

Hva syns du om bildene?

-Andrea

Da var vi her igjen da..

Ja, jeg har hatt veldig kreative overskrifter i det siste, trenger ikke si det.. Neida, men joda. Anyways, idag var nesten alle lærerne på motivasjonskurs eller noe slik, ikke at det interesserer meg da. Men siden det var så mange lærere som var borte, kunne vi ikke ha vanlig skoledag, så vi laget mat, så på film, var i gymsalen og hadde kunst og håndtverk. Jeg var på kjøkkenet hele dagen siden gym ikke akkurat er min store lidenskap. Vi skal ha samme greie i morgen også, så da satser jeg på at de lærerne som er på skolen, er så snill at de lar meg være på kjøkkenet da også :)


Jaa, her tror jeg at jeg er awesome, men egentlig er jeg bare retarded..

Hva har du gjort idag på skolen?


-Andrea

Kreativ Overskrift..

Hei, nå ligger jeg i senga mens jeg spiser isbiter, hører på Lana Del Rey og leser Mag, siden telefonen min endelig har sluttet å dirre hvert 2. sekund. Så tenker jeg at jeg skal gå å legge meg om ikke så alt for lenge.. Kjenner jeg begynner å bli trøtt allerede..

Jeg blogger forresten fra mobilen, og begge bildene er redigert maksimalt..

-Andrea

Heiheeei

Heij, har vært lite blogging i det siste, har egentlig ikke noen unnskyldning for det. Har bare ikke orket :p Anywaaays, på torsdagen (?) var hele unngsomsskolen på en fjelltopp som heter Glære, var ganske tungt å gå opp, men vi kom dit til slutt, heldigvis. På veien ned tror jeg at jeg datt minst 100 ganger også klarte jeg og trø over, så jeg fikk vondt i foten også. Vi gikk sammen med gymlærerne våre Johnny og Lars..


Haha, måtte huske å skrive at det var Johnny Wilhelmsen som hadde tatt bildet xD

Meg og Johanne på toppen♥

Og et randooomt bilde jeg tok på veien opp :)

Anywaaays, nå skal jeg straks legge meg, så god natt..Også et arkivbilde fordi jeg er awesome, neeeida. joda

-Andrea