365 days

Værdens søteste t-skjorte


365 // day 173 (idag)

-Andrea

Meg i går


365 // day 172 (gårdagens)

Dette var vel de to bildene jeg tok i går, med Ipad.

-Andrea

Forigårs


365 // day 171 (28.09.13)

Vet jeg ikke har lagt ut bilde på tre(?) dager, så derfor legger jeg bare ut bildene for de siste dagene nå. De to andre bildene kommer i egne innlegg. i forigårs fikk jeg forresten Nellypakken min, har ikke tatt noen bilder av klærne, men kan sikkert gjøre det om jeg gidder.

-Andrea

Gårdagen


365 // day 170 (gårdagens)


I går i 20-tiden dro jeg og Veronika i bursdag. Det var utrolig god mat, fine taler, god stemning, og selvfølgelig kaker, hahha. Uansett så var det kjempekoselig, og vi gikk vel hjem i halv tre-tiden. Men nå har jeg ikke tid til å skrive særlig mye mere, siden jeg straks skal ut å å møte Konstanse.

Har du vært i bursdag i det siste?

 -Andrea

Latte Macchiato


365 // day 169 (gårdagens bilde)

I går i to-tiden dro jeg til Finnsnes med mamma og Vanja. På kjøpesenteret møtte jeg på to jenter jeg kjenner, så da var jeg bare sammen med de, siden de andre jeg skulle være sammen med ikke kunne komme før litt senere.

Kjøpte meg også en ny vinterjakke, som jeg kan vise senere om jeg får tid til det, siden jeg skal i bursdag til moren til bestevenninna mi.

Hva gjorde du i går?

 -Andrea


Kakebokser

På onsdagen fikk vi i 9.ende kakebokser, som vi skal selge for å tjene penger til skoleturen i 10.ende. og siden dette er det eneste bilde jeg tok på onsdagen, så er det det dere får se. I morgen skal jeg legge ut dagens(26.09) bilde, siden jeg er alt for trøtt til å begynne med det nå.

-Andrea

Black Coffee

365 // day 167

I dag var jeg og Veronika på kommunestyremøte, siden vi er i ungdomsrådet. Vi var vel på møte i mer eller mindre tre og en halv time, og fikk med oss egentlig ganske mye. Senere dro, også jeg og Veronika, til Gryllefjord på besøk til Cecilie, der vi laget oss polarpizza og koset oss. Vi dro vel hjem i sju-tiden, og etter det har jeg vært hos mor en tur og gjort noen RLE-lekser vi hadde til i morgen.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

My type of happiness

 photo lykke018.jpg

365 // day 166

Heisann!

I dag da jeg kom hjem var huset helt bomba, siden noen menn var her for å skifte gulv. Så jeg lukket meg inn på rommet, siden jeg hadde sikkert gått i veien om jeg var i stua. Men så kikket jeg litt på Nelly, og fant meg en kjole og to bukser som jeg bestilte meg. Så satser vi på at de er på postkontoret om ikke så alt for lenge.

Og om noen har veldig lyst å sende meg et søtt brev eller en mail så ser dere nå adressene mine på bildet. I morgen skal jeg forresten ikke på skolen, siden jeg og Veronika skal i kommunestyremøte, siden vi er med i ungdomsrådet på skolen.

Skal du på skolen i morgen?

 -Andrea (håper forresten ingen tok de brevgreiene serriøst)

 

Hug Me

 photo jaringss088.jpg

365 // day 16

Bare enda ett bilde som er tatt å redigert på noen få minutter, hahha. Dagen i dag har vært verdens kjedeligste, så det er virkelig ikke så mye å skrive.

Har dere hatt høstferie enda?

 -Andrea

Purple and stuff


365 // day 16

Hahhah, av alle øyebildene jeg har lagt ut her, må dette være det dårligste. Ikke det at jeg prøvde å få det så bra heller da, med tanke på at jeg sikkert brukte tilsammen 5 minutter av gårdagen, på å både ta og redigere det. Så det sier jo litt.

-Andrea

Gave og slikt365 // day 164

Heisann!

I dag kom gudforeldrene mine hjem fra ferie, så da gikk vi på besøk til de en tur. Fikk beatboxen og neglelakkene, som dere ser på de utrolig sugene bildene, i feriegave. Men skal jeg egentlig gå å legge meg, siden jeg er dødstrøtt.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea


Tidligt


365 // day 163

I går tok jeg ingen bilder i det hele tatt, så derfor blir det mobilbilder fra gårdagen. Men nå må jeg begynne å gjøre meg helt ferdig til å gå til skolebussen, så blogger jeg forhåpentligvis når jeg kommer hjem igjen.

Skal du på skolen idag?

 -Andrea

Randomt

 photo toslashv066.jpg

365 // day 162

Ja hallo igjen.

Veldig randomt bilde, men jeg feilet på alle bilder jeg tok i dag, så da blir det slik. Men nå skal jeg straks sove, så kan jeg blogge mer i morgen.

-Andrea

Gårdagens uklare bilde

 

 photo toslashv001.jpg

365// day

Nå må jeg gå å lufte hunden til gudmoren min, som jeg passer til fredag. Så kommer dagens bilde om en liten stund.

-Andrea

Så var det mandag igjen da
365 // day 160

Heisann!

I fem-tiden gikk jeg ned til fotballbanen for å se på en fotballkamp. Jeg skulle egentlig gå sammen med Konstanse, så jeg ringte henne litt før klokken fem, da ble vi enig om at hun skulle komme til meg, slik at vi kunne gå sammen. Men da jeg ringte kvart over fem, og hun ikke var kommet lengere enn til gangen i sitt eget hus, så orket jeg ikke vente lenger. Jeg håper forresten du leser dette og innser hvor sykt treig du er (til alt)! Etter kampen gikk jeg hjem og gjorde litt lekser, som jeg enda ikke er ferdig med. Men det er ikke noe å stresse med, siden hele ungsomsskolen skal på tur i morgen. Så morgendagens lekser blir ikke sjekket før i allefall på onsdag.

Jeg vant forresten trekningen av bygdehuset til konfimasjonen. Jeg som var så sikker på at jeg ikke kom til å få det. Da lappen var trukket, og de skulle ha meg til å åpne den, var jeg dødsnervøs. Men jeg fikk jo huset, så jeg er fornøyd jeg.

Skal du konfirmeres i år?

 -Andrea

Dreamoutfit #7

Untitled #8

 Heisann!

Nå er jeg på tur ut døra, skal på fotballkamp. Men først tenkte jeg bare jeg kunne legge ut et outfit jeg satt sammen for en stund tilbake, en dag jeg ikke hadde noe å gjøre.

Hva syns du?

 -Andrea


Calm Sunday
365 // day 160

Heisann!

I natt sov jeg hos Veronika, men gikk hjem ganske tidlig siden jeg måtte lufte og mate en hund som jeg passer fram til fredag. Siden det har jeg laget negerboller, og spist middag hos mor. Så ikke så veldig mye med andre ord. Nå klokken sju skal jeg på en trekning om å få ha konfirmasjonen min på grendehuset i bygda, som vi er tre personer med i trekningen av. Ikke det at jeg tror jeg kommer til å få det, men jeg håper selvfølgelig på det beste.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea

I just feel so lonely


365 // day 159

Vet kvaliteten på bildet er ganske dårlig, men det var ganske mørkt da jeg tok det.

Hva syns du om bildet?

 -Andrea

Gårdagens


365 // day 158

Heisann!

Fra i går natt, til i dag sov jeg og Veronika i huset til gudmoren min, som for øyeblikket er på ferie. Så stekte vi pizza, spiste godteri og skypet med forskjellige folk. Men n å må jeg gå bortover til Veronika, så kommer det et til innlegg i løpet av ikke så lenge.

Hva gjorde du i går kveld?

 -Andrea

Dagen før fredag

lol photo toslashv017.jpg

365 // day 157

Heisann!

Utenom skole, har dagen min har egentlig bare gått i å drikke sjokolademelk og jobbe matte, så ikke så veldig spennende. Nå skal jeg bare skifte, så skal jeg sove.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Et par dårlige bilder

 


365// day 156

Heisann!
Glemte å legge ut, og forsåvidt ta noen bilder igår. Så derfor legger bare ut disse to bildene jeg tok på mobilen i går. Men nå skal jeg straks gå til skolebussen, så blogger jeg senere.

-Andrea

Jordgubb365 // day 155

Heisann!

Gidder ikke skrive noe særlig om dagen, ettersom den bare har gått med til skole og leksegjøring. I morgen tror jeg kanskje jeg skal til Finnsnes en tur med Konstanse. Men nå må jeg fortsette med leksene mine.

Hvordan har dagen din vært?

 -Andrea

Valg


365 // day 15

Heisann!

Kom hjem for litt siden etter å ha vært hos Konstanse å hjulpet henne å rydde i klesskapet. Eller hjalp henne vel ikke, det var vel mer jeg som ryddet. Uansett, etter det satt vi oss å så på valget. Jeg og Konstanse er ikke helt på samme side der da men. Nå skal jeg spise før jeg går å legger meg om ikke alt for lenge.

Følger du med på valget?

 -Andrea

Bursdag


365 // day 153

Heisann!

I dag har vi hatt besøk siden vi feiret pappa sin bursdag, selvom han ikke er så veldig glad i å feire den. Litt slik som megselv egentlig. Mer enn det har jeg egentlig ikke gjort, har vært så sykt trøtt i dag, så har egentlig bare lugget på sofan og halvsovet.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Kirka

 

365 //  day 152

Heisann!
Skulle egentlig ta bilder i dag. Men siden jeg måtte være i kirka fra klokken 13.00 - 18.00, og etter det var jeg sammen med Veronika, fikk jeg ikke tid til det. Derfor får dere se bilde av dette (store) armbåndet vi lærte om i kirka idag. Men siden jeg er hos Veronika nå, skal jeg være litt sosial, også blogger jeg bedre i morgen.

-Andrea

God natt


365 // day 151

Heisann!

I dag etter skolen dro jeg rett til Finnsnes, der jeg var sammen med noen forskjellige folk før jeg dro hjem igjen etter noen timer. I morgen må jeg i kirka, siden det skal være presentasjons-gudstjeneste for konfirmantene, og siden jeg er konfirmant er det kanskje en fordel å stille opp.

Er du konfirmant i år?

 -Andrea

Dagen i dag


365 // day 150

Heisann!

I dag etter skolen bakte jeg en brownies, som jeg litt senere tok med på besøk til Konstanse. Så har jeg vi ligget i senga å spist brownies, hørt på musikk, pratet, og lest barnebøker, hahha. I morgen tror jeg faktisk jeg og mamma drar en tur til Finnsnes for å kjøpe en gave, om mamma snakker sant. Men noe mer enn det vet jeg ikke.

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Megselvja

 

365 // day 149

Heisann!

I dag lagde vi tomatsuppe på skolen, men jeg tror nok jeg holder meg til Toro de neste gangene for å si det slik.
Ellers i dag har jeg bare vært en tur hos Veronika å bakt brownies, også var jeg og Konstanse å gikk tur isted.

-Andrea

Fotballkamp


365  // day 148

Heisann!

idag har jeg vært på fotballkamp her i Torsken, også har jeg bakt brownies til Wanja som går i klassen under, mer enn det har jeg ikke gjort. Var det forresten noen som så Klaus på kanten i dag på tv2? Det var her fra Torsken, jeg så i allefall på det, og flirte godt!

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

Opp, opp, og aldri mer


365 // day 147

Heisann!

I dag gikk jeg og klassen min på en konfirmasjons/fjelltur sammen med presten som er her. Ikke vet jeg hvorfor vi gikk på fjellet, men på det fjellet vi skulle på kommer jeg ikke til å på igjen for å si det slik. Eller jeg kan vel ikke si igjen siden jeg, og de fleste andre ikke orket å gå hele veien opp. Tror forresten bare det var tre som kom seg hele veien opp.

Da jeg kom hjem gikk jeg  dusjen, så dro jeg på butikken når mamma kom hjem, ellers så vet jeg ikke hva jeg har brukt dagen på..

Hva har du gjort i dag?

 -Andrea

 

 

Heij

 

365 // day 146

-Andrea