Blogg

De siste dagene..

Hei ja!

De siste dagene har det skjedd litt av hvert, på onsdag skulle jeg bake siden mamma hadde bursdag på torsdagen. Men så ble jeg så kvalm at jeg ikke orket, så jeg la meg på sofaen så fikk mamma gjøre det. Så begynte det å brenne i huset til (på en måte) naboen vår. Så vi ble stående å se i kjøkkenviduet. På torsdagen var jeg hjemme siden jeg var dårlig, og på fredag da vi som skulle med skolebussen var kommet av skolebussen og var på tur opp skolebakken, så begynte det å blåse helt sykt. Det gikk ikke å gå mot vinden, så vi måtte løpe til andre siden av skolebakken. Og da var det mange som ble tatt av vinden å slengt i grøfta. Jeg og Konstanse holdt fast i hverandre for ikke å bli tatt av vinden. Når vi kom på klasserommet sa lærerne at vi fikk låv å dra hjem, for de viste ikke om bussen ble å gå på ettermiddagen fordi været var så dårlig.. Så da hadde vi, elevene som tar skolebuss, fri på fredag.


Randomt...

Hva har du gjort i helga?

  -Andrea

Skulee

Heei.

Nå sitter jeg på skolen og skriver på en oppgave vi har i musikk, jeg skriver om Justin Bieber, selvfølgelig ♥ Har ikke blogget på lenge, har veldig lite å blogge om. Er ikke så mye som skjer her så.

Uansett, idag når vi ventet på skolebussen var det så glatt at bussen hadde nesten kjørt utfor, eller noe slikt. Så vi måtte stå å vente dritlenge og de fleste gikk hjem, men så kom bussen til slutt. Så kom vi en halv time forsinket til skolen. Bussen skulle gå 08.10, men den gikk ikke før 08.40, så var vi på skolen sånn ca 09.00.

Er ikke så mye mer å blogge om nå, så skal prøve å blogge når jeg kommer hjem. (hvist jeg husker på det)Haha, print screen av musikkoppgaven min. Kun for at jeg ikke har noe annet å legge ut bilde av x)

Wants - Runwaydreamz

Heei, her skjer det intet nytt. Så da legger vi ut noen wants x)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Runwaydreamz.com har noen av de fineste shortsene jeg vet om, selvom de ikke er billig for å si det slik.. :-/

Hva syns du?

  -Andrea

 

 

 

 

Imagine all the people living life in peace..
Imagine♥


 -Andrea♥


T.G.I.F

Hei!

For øyeblikket sitter jeg og kik-er med Konstanse, tror ikke det finnes noen personer i verden som er mer unormal enn det vi to er. Vi er unormal på de fleste måter, som for eksempel når vi vil bli kjent med folk, så gjør vi det som dette: Vi ser noen (som vanlig) gutter som vi har lyst å bli kjent med, så løper vi bort og sier "Dere ser kul ut! Nå er vi bestevenner!" Og så bruker vi å løpe rundt på kjøpesenteret og si til de fleste guttene: "Det er jo DU! Gud så lenge siden sist!"  og slike ting. Haha, vi er rare, but that's just us♥

Uansett, jeg er bare glad det endelig er helg, så jeg slipper å stå opp klokken sju på morgenen. Har fortsatt matte og tysk lekser jeg må ha gjort til mandag og tirsdag tror jeg, men de gidder jeg ikke gjøre idag.  Så nå skal jeg gå å ordne meg isbiter i et glass :D


Hahahahaha Vanja, jeg tok bilde med hunden din, klikk på meg!

 


Jada, fjortiz i know. Trutmunnpija1999xoxo.fjortizz.no  

Også om noen lurer på hvordan jeg ser ut mens jeg kiker med Konstanse, så ser jeg slik ut. Sannsynelig vis det mest fantastiske dere kommer til å se i livet deres :)Har du kik?

Har du en venn du er virkelig unormal sammen med?

 -Andrea   Kik meg: Annarea99 ,eller legg igjen kiknavnet ditt i kommentarfeltet så kiker jeg deg kanskje :)

Cupcaaaaakes :D

Hei hei!

Igååår bakte jeg cupcakes, mest fordi Far hadde bursdag. Og siden jeg har funnet ut at å lage cupcakes er utrolig gøy, så måtte jeg lage det. Tenkte jeg skulle melde meg på Cupcake krigen, jeg. Neeeida, uansett så bakte jeg oreocupcakes :D ♥Oreo♥

Here comes the pictures..

Nam :D

Bruker du å bake cupcakes?

 -Andrea