Blogg

Byebye

365 // day 200


Healthy Saturday


365 // day 199

Lørdagen startet jeg med å spise av gårdagens kakerester. Så satt jeg vel egentlig bare hjemme til Vero ringte på kvelden å ba meg komme på besøk. Og med tanke på at det var kveld orket jeg ikke skifte eller noe slikt, så jeg gikk bort til Veronika i den lilla soveshortsen min, t-skjorte og parkas. Så litt senere var vi sammen med noen folk, også sov jeg der..

Hva gjorde du i går?

-Andrea

This friday..


365 // day 198

På fredagen hadde mamma bursdag, så da var jeg egentlig bare hjemme, hjalp mamma å bake kake, og hadde litt besøk.

Hvordan var din fredag?

 -Andrea

Some days ago


365 // day 197

På torsdag husker jeg faktisk hva jeg gjorde. Jeg  var selvfølgelig på skolen, så da jeg kom hjem ringte gudmoren min meg og spurte om jeg kunne gå å mate hestene hennes, siden hun ikke var hjemme før senere på kvelden. Så da var jeg en stund hos hestene før jeg gikk inn for å begynne å skrive på engelskoppgaven vi hadde til fredag. Den klarte jeg å ikke begynne med før klokken ble sju, og dårlig ble den sikkert og, siden jeg helst ville bli så raskt som mulig ferdig med..

Hva gjorde du på torsdag?

-Andrea

Onsdagen og sånt

365 // day 196 (23.10.13)

onsdagen husker jeg egetlig ikke hva jeg gjorde, utenom at jeg var på skolen.

-Andrea

What i wear at home


365 // 195

Nå som vi starter på vinteren og allerede har fått mer eller mindre en halvmeter snø, så har jeg nå valgt å bytte ut kosebuksa med en koseshorts. Hahha. Så de siste dagene har jeg spradet rundt hjemme i shorts og t-skjorte.

Også fikk jeg en ny genser hos pappa i dag, han pleier å handle en hel masse klær til oss når det er salg, hahha.

Hva går du i når du er hjemme?

 -Andrea

Bambi på glattisen og sånt


365 // 194

Skoledagen i dag gikk helt forferdelig fort. Det har sikkert sammenheng med at vi så film de to første timene, men uansett. Bussen satt forresten fast idag da vi skulle til skolen, så vi kom forsent. Også klarte jeg og Veronika å falle og skli ned midt i skolebakken, som er altfor lang, altfor bratt, og altfor glatt. Og siden skoene mine er helt totalt flate/glatte under, er det enda vanskeligere for meg å komme meg opp bakken. Så jeg må holde Konstanse og Veronika i hver arm, mens de bokstavelig talt drar en menneskelig Bambi opp skolebakken. Noen burde serriøst filme når jeg prøver å komme meg opp slik at dere får se hvor vanskelig det er..

Bakte forresten kake i dag også, jobber på sommerkroppen 2014 skjønner dere. Skal bli ordentlig F(e)IT! Også er jeg forresten klar over at jeg ser ut som en hund på siste bilde. Eller er det bare jeg som ser det?

Er det glatt der du bor? / Har dere snø?

-Andrea

Kake day 1


365 // 193 (20.10.13)

I går bakte jeg sjokoladekake, som egentlig var det eneste jeg gjorde i går ettersom ingen var hjemme. Og dere vet de der grå ull/joggebuksene? Vel, de gikk jeg med hele sommeren, og nå når snøen har lagt seg er jeg begynt å gå i chilleshorts.. Unødvendig informasjon, men uansett..

Hva bruker du å gjøre på søndager?

-Andrea

Dew on my window
365 // day 192 (19.10.13)

Igår var vi på Finnsnes en tur siden jeg skulle kjøpe meg vintersko, men kjøpte ikke noe siden de ikke hadde noen fine i min størrelse. Litt senere møtte jeg på noen folk jeg kjenner, så da var jeg bare sammen med dem. Det kom også en mann i brudekjole og spurte om vi kunne fikse sløret og kjolen hans. Det var mye morsommere da det skjedde enn det høres ut, haha.

Hva gjorde du i går?

 -Andrea

From a little spark may burst a flame


365 // day 190 (18.10.13)

-Andrea

Unhealthy


365 // day 190 (17.10.13)

-Andrea

Winter Wonderland


365 // day 189 (16.10.13)

For et par dager siden fikk vi plutselig masse snø, og nå gleder jeg meg helt sjukt til jul. Tror ikke mamma var helt enig, men jeg ble i allefall glad da snøen kom, noe jeg vanligvis ikke blir siden jeg alltid har hatt et hat-forhold til vinteren, som varer i evigheter.

Har du snø der du bor?

 -Andrea

Forigårs

365 // day 188 (15.10.13)

Tirsdagen gikk vel egentlig også til skole, lekser, snapping og spising. Dagene går egentlig i det samme, men uka etter den som kommer nå blir i allefall litt annerledes, siden vi har arbeidsuke. Så da regner jeg med jeg drar til Finnsnes og jobber en plass.

Har dere arbeidsuke?

-Andrea

Mandagen

365 // day 187 (14.10.13)

PÅ mandagen var jeg vel egentlig bare på skolen, så dro jeg hjem, gjorde lekser og spiste middag. Så ikke så mye å fortelle.

Hva gjorde du på mandag?

-Andrea

Travel søndag


365 // day 186 (13.10.13)

På søndagen klarte vi tre som sov sammen, å forsove oss. Så da vi spiste frokost var alle de andre på fylkeshuset, men vi kom oss dit til slutt vi og selvom vi kom en time senere enn de andre, hahha! Der holdte vi saksframleggene vi hadde jobbet med dagen før på IKT-senteret. Vår gruppe hadde "Lærerne er for dårlige til å motivere". Og da vi skulle spille inn filmen, var det ingen som ville melde seg som læreren, så da ble jeg nødt til å spille den sure læreren. Noe som var ganske kleint da vi viste det på storskjerm foran alle de andre, siden jeg har værdens styggeste stemme. Men det gikk veldig bra, og etter saksframleggene fikk vi laks til middag. Jeg og Regine løp for å komme oss lengst mulig fram i køen, hahha matvrak♥

  Da klokken var litt over tre, måtte jeg, Veronika og Jenny gå tilbake til hotellet for å hente bagasjen vår, som vi hadde latt stå igjen. Og klokken 15.45  var vi på båten på tur hjem. Så jeg har i allefall hatt en veldig koselig og lærerik helg. Jeg har blitt kjent med mange nye, hærlige folk. Og dette er helt klart noe jeg vil være med på igjen!

Har du vært med på Ungdommens fylkesting før?

-Andrea

 

Også var det lørdagen
365 // day 185 (12.10.13)

På lørdagen startet vi med hotellfrokost, som jeg elskeeer♥ Før vi så gikk videre til IKT-senteret, der var det noen forskjellige som holdte foredrag. Og hun ene som holdte foredrag valgte ut forskjellige fra publikum, også sa hun (jeg kan ta to eksempler) til den første "Du skal førtelle oss koffør silikonpuppa burde være obligatorisk!" og til en annen "Førtell oss koffør spagetti burde være ulovelig". Så skulle de være så overbevisende som de kunne. Sykt gøy å se på siden de fleste var veldig flinke, kom med mange rare argumenter, og var faktisk ganske overbevisende.

Senere delte vi oss inn i grupper som skulle skrive saksframlegg om forskjellige problemstillinger. Om hvordan man kunne være med på å hjelpe å løse dem etc. Også måtte vi lage en film på mellom 1-2 minutter om det vi skulle ha saksframlegg om.

Senere på kvelden var det festmiddag/kveld, noe som inneholdt taler, god mat, og masse dansing. Jeg og Veronika hadde glemt å ta med oss kjoler. Men jeg lånte en hos Regine, og Veronika lånte hos Jenny, så det ordner seg alltid! Også var Sandra Borch der, som lille meg ble starstruck av å møte. Vi fikk snakket litt med henne, og tatt noen bilder, som var veldig koselig siden hun var så jordnær og hyggelig.

Alle bildene utenom de to første mobilbildene, lånte jeg hos søteste Jenny♥. Besøk bloggen hennes >HER<

Hva gjorde du på lørdag?

 -Andrea

Fredagen

{0k o m m e n t a r e r}

365 // day 184 (11.10.13)

Gidder ikke fortelle så nøye alt som skjedde på de forskjellige plassene..

På fredagen tok vi båten fra Tennskjær til Tromsø. Den båten vi tok var framme 1 time før Finnsnes-båten kom, så da gikk vi på Nerstranda å handlet litt. Så da de andre kom, og klokken begynte å nærme seg 12, gikk vi til hotellet for å sjekke inn. Da vi kom til hotellet var det noe kluss som hadde skjedd, så vi fikk ikke sjekket inn da. Og da klokken ble nærmere 13, dro vi til Vitensenteret. Det var veldig spennende, og der var vi til klokken ble sju. Så dro vi til Hålogaland teater og så på et stykke som het  "Æ ringe mine brødre". Da det var ferdig dro vi tilbake til hotellet, sjekket inn, spiste, og lekte noen leker for å bli kjent med hverandre.

Hva gjorde du på fredag?

-Andrea

Torsdag

365 // day 183 (10.10.13)

På torsdagen dro jeg og Veronika til Finnsnes etter skolen, siden vi skulle til Tromsø på fredag på Ungdommens Fylkesting. Så da vi kom til Finnsnes gikk jeg å satt meg på cafè i en halvtime med to jeg kjenner, som var på senteret akkurat da. Før vi så ble hentet, og dro til bestemora til Veronika, der vi skulle sove til neste morgen.

Bildene fra de andre dagene viser jeg i morgen. Og bildet over er det eneste som ble tatt på torsdag.

Har du vært på ungdommens fylkesting før?

-Andrea

Meg på onsdag

365 // day 182 (09.10.13)

-Andrea

American
365 // day 181

I dag fikk vi en pakke med noen deksler som pappa bestilte på nett for en stund siden. Så da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg gjennom dekslene, og fant det jeg likte best, som da ble dette. Det er også veldig praktisk siden det har kort-og pengelomme, slik at jeg slipper å gå med alt henslengt i lommene mine.

Hva syns du om dekselet?

 -Andrea

Addicted to coffee
365 // day 180

Er blitt helt avhengi av Dolche Gusto-latte! Det er helt forferdelig godt, bare synd jeg kun har kapsler igjen nå til en kopp :(( Over til noe positivt, jeg og Vero skal til Tromsø i helga, på kurs. Vi drar i samarbeid med ungdomsrådet her, og får dekt både reise og hotellovernatting på Rica. Så det er virkelig noe jeg ser fram til, og jeg vet at både jeg og Vero er like gira, begge to! :D

Har dere ungdomsråd på skolen?

 -Andrea

Smile


365 // day 179 (06.10.13)

De eneste bildene jeg tok i går.

-Andrea

Soon is now!!

For første gang på lenge våknet jeg av meg selv klokken 06.00 på morgenen. Og det første jeg gjorde var å hoppe opp av senga å søke etter heartbreaker. Og før jeg var klar til å gå til skolebussen hadde jeg allerede lastet den ned på mobilen, og jeg tar ikke i når jeg sier at jeg var på gråten! (<--Crazy Belieber right there!) Til og med på skolen i friminuttet da jeg sto å hørte på den sammen med to av jentene i klassen under, sa hun ene: "No hold du på å begynne å skrike, eg ser det på øyan dine!".  Jeg vet ikke om dere syns jeg høres helt tåpelig ut nå, men slik var det. Og jeg ser virkelig frem til at han skal slippe ny musikk hver mandag, i 10 uker fremover!!

Hva syns du om Heartbreaker? (Jeg elsker den♥)

 -Andrea

60-års dag

365 // day 178 (05.10.13)

I går var jeg i 60-års dagen til far, og dette er egentlig det eneste bildet jeg tok. Lover jeg skal prøve å bli bedre på å ta bilder, men ikke i dag, for jeg skal snart være med mamma å kjøre Vanja og ei venninne til Finnsnes.

-Andrea


Helg

365 // 177 (04.10.13)

I dag på skolen hadde vi to prøver, som vil si at vi har hatt fire prøver til sammens denne skoleuka. Men tror jeg har gjort det OK på dem alle fire. Matteprøvene som vi hadde i går, fikk vi tilbake i dag. På den fikk jeg 5+, men litt kjipt å vite at jeg hadde fått 6 om jeg ikke hadde skrevet ett tall i et av stykkene feil.

Bildet over er forresten det eneste bildet jeg har tatt på hele dagen. Skal prøve å bli bedre på å ta bilder.

-Andrea

Fra torsdagen


365// day 176 (03.10.13)

Dette var det eneste bildet jeg tok på torsdagen, så da er det bilde dere blir nødt til å se.

-Andrea

It's my mouth, i can say what i want to


365 // day 175

I dag hadde vi RLE-prøve på skolen, tror det gikk ganske bra, jeg håper i alle fall det.

-Andrea

Øve, øve, RLE-prøve


365 // day 174

Ja, jeg blurret over boka, fordi jeg skriver like pent som en ape. Uansett så har dagen min gått til skole, spising, og øving til RLE-prøven vi har i morgen. På torsdag har vi matteprøve, og på ferdag har vi samfunnsfagprøve. Som vil si at vi har tre prøvedager på rad, som da også betyr veldig mye øving. Men det går nok greit, så nå skal jeg egentlig bare gå å lage meg noe kaffe, og øve litt mer før jeg legger meg.

Har du noen prøver denne uka?

 -Andrea