Blogg

Drømmereisemål

Hei!

Før bloggen dør helt vekk, tenkte jeg at jeg skulle blogge litt. Idag har jeg bare vært på skolen, spist og bakt kjeks. Men nå skal jeg gjøre meg klar så skal jeg gå å legge meg om en stund.

Anyways, tilbake til overskriften: Drømmereisemål..

Maldivene:


Sol, varme,  hvite strender og krystallklart vann. Kan det bli bedre?? Jeg hadde nok solt og badet bort hele dagen, but that's how i like it♥

Hawaii:


Hva kan man si? Hvem vil liksom ikke dra til Hawaii. Det høres ut som et sykt bra feriemål, jeg kan allerede se for meg en helt syk solnedgang på Hawaii♥ Og jeg har allerede spurt pappa om vi kan dra dit på ferie en gang, så det sier vel litt.

Hollywood:

Har kjempelyst å besøke Walk Of Fame i Hollywood. Hollywood hørest ut som en sykt kul by syns i allefall jeg!


New York:

Tenk deg å feire nyttårsaften på Times Square, besøke Brodway, gå i Central Park og være innom alle shopping gatene og butikkene. Har vært i Statene før men aldri NYC, dit skal jeg før jeg dør! Har også bestemt meg for at jeg skal dra dit med en venninne før jeg dør også.. (Hint hint liksom, Konstanse)

Paris:


The City Of Love - Eiffeltårnet, maten, lysene, kunsten, makroner, stilen og språket ♥ Sikkert ikke så mange som vet at jeg elsker det franske språket, eller The Language Of Love, og har sykt lyst og lære meg det. Får prøve å overtale pappa til og dra dit på ferie en gang! :D

London:


Oxford Street, De røde bussene, den britiske aksangen (som jeg elsker).. Det kan da umulig være èn jente som ikke ønsker å shoppe på Oxford Street, jeg er sikker på at om jeg hadde dratt til London med en tom koffert, hadde jeg kommet tilbake med en sprengfull.


 

Da var vi her igjen da..

Heei!

Long time no see (?) Anyways, idag har jeg vært på skolen, spist, gjort lekser og sett på TV. Den daglige rutinen min kan man vel si. En nok så kjedelig dag. For øyeblikket holder jeg på å øve til en lekseprøve vi har i samfunnskunskap imorgen, mens jeg hører på dritgamle sanger som Bad Day, How To Save A Life og slike sanger og ser på bakverk på nettet. De siste dagene har det heller ikke skjedd. De to siste tingene er vel det jeg har gjort i helga for det meste. På fredagen hadde vi fri, så da dro vi en tur til Tromsø. Ikke at jeg handlet så veldig mye, bare en shorts. 

Uansett, nå skal jeg øve litt mer på samfunnskunskapen

Haha, veldig pene bilder, spesielt det siste ^^

Hvordan har dagen din vært?

  -Andrea

Nytt design

Heei!

Har ordnet meg nytt design, gratis design da,  ble ganske lei av det forrige. Ser at headeren er litt uklar, men det får nå bare være :p

 

Hva syns du?

 -Andrea