Blogg

Godt Nyttår Alle Sammen!Godt Nyttår! 

Jeg vet jeg sier det sikkert hvert år, men dette året har gått noe helt sykt fort. Jeg som syns vi nettopp begynte på skolen etter sommerferien. Jeg ser så sykt frem til 2013, jeg vet ikke hva dere tror, men jeg tror det kommer til å bli et dritbra år :D Også har det blitt mest sånn useriøs blogging, men det får nå bare være.

Ser du frem til 2013?

Hva er nyttårs forsettene dine?

 -Andrea

Just Girly Things
Hei og godt nyttår, eller i alle fall om noen timer :D

Om en stund skal vi til mor å spise, og senere skal vi skyte opp raketter selvfølgelig, noen er allerede begynt. Anyways, Idag har jeg vært hos mor, siden Tante, Onkel, og to av søskenbarnenen mine som kom igår, var på besøk. Ellers så har jeg bare sett film og spist kake, hehe.

Hva har du gjort idag?

 -Andrea

Mine hårfarger

Heei!

Tenkte jeg skulle vise de forskjellige hårfargene jeg har hatt. Ikke at jeg har hatt så veldig mange forskjellige da men, uansett!

Advarsel: Noen av bildene er så stygge at de kan gi mentale, varige skader. Bla videre på egen risiko!

 


Jeg har hatt helt lys blondt hår...litt mørkere blondt...      (Ja, dette bildet er jo bare helt utroligt nydelig da :p )


Mørkbrunt... 


Gyllenbrun.. ikke så mye forskjell fra forrige bilde..


Mellomblond/lysebrunt (??) og om noen skulle lure, Ja, jeg er professionell i rare poseringer...


Nå har jeg denne stygge hårfargen. Jeg kan ikke engang gi den et navn, det er liksom en blanding av lysblond, mellomblond og gråbrunt, eller noe slikt..

Jeg har også sprayet håret svart og lilla før, men det teller ikke. Så jeg orker ikke legge ut bilder av det..

Hvilken hårfarge syns du kledde jeg best?

 -Andrea

 

 

Julegaver 2012

Ehm, ja. Egentlig skulle jeg vise julegavene for flere dager siden, men jeg har bare ikke orket å ta bilder av det før igår(?). Idag har jeg bruk mesteparten av tiden min på Weheartit, sløving og Tv-titting, og vært en tur hos mor. De siste dagene har vært utrolig lite innholdsrike, så det er ikke så veldig mye å skrive om. Derfor viser jeg bare julegavene, også avslutter vi :p
Fikk også en Ipad hos Mor, et TIL-skjerf hos Veronika, og en genser. Men jeg glemte å ta bilde av det, kan sikkert vise om noen skulle være interresert i det (ikke at jeg tror noen er det). Og de to terningene fikk jeg hos Veronika, sannsyneligvis den eneste jeg kjenner som kunne finne på å gi meg terninger i julegave. Heheh♥

Boksen som tingene står på fikk jeg også i julegave, så kan jo vise den og..

Hva fikk du i julegave?

 -Andrea

1. Juledag

Hei hei!

Idag kom vi hjem fra mormor, det var en helt sykt kjedelig biltur på ca. 4 timer eller noe slikt, tror jeg! Jeg hater å kjøre til og fra mormor, det tar så sykt lang tid. Uansett, i skrivende stund sitter jeg med fotene i et fotbad(?), mens jeg venter på at et par bilder skal bli lastet opp på pc-en til mamma. Noe som tar utrolig langt tid siden det da ikke er "et par" bilder som jeg skrev, men nærmere 2000!

I alle fall så har jeg fått mye fint i julegave, og tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg viser hva jeg fikk. Men det orker jeg ikke akkurat nå, så det kommer enten senere eller i morgen :)


Ikke at jeg liker det. Men dere får nøye dere med et arkivbilde, siden jeg ikke orker å vente til de "nye" bildene blir ferdig opplastet.

Hva har du fått i julegave?

 -Andrea

Tentamen

Hei!

Kom hjem for litt over en time siden, har hatt Norsk-tentamen på skolen idag. Jeg var ferdig litt over 12, egentlig trodde jeg at jeg kom til å bruke lengre tid, siden jeg satt kjempelenge for å finne ut hva som skulle skje i novellen vi  måtte skrive. Men jeg tror den ble bra, sånn passelig i allefall. På onsdag har vi Matte-tentamen og på mandag har vi Engelsk-tentamen. Jeg vet ikke hvordan matten blir å gå, men Engelsken tror jeg blir å gå helt greit.

For øyeblikket sitter jeg på Nelly.com å ser mens jeg spiser isbiter, er så sykt mye fint der♥


Arkivbilder in my heart♥ Hehe, neida

Har dere hatt tentamen?

 -Andrea

 

Christmas Inspiration

Hei!Jeg elsker julen, det er en av favorittidene mine på året! Det er så koselig med alle lysene, pakkene, maten (som jeg er litt for glad i) og alt annet som hører julen til. Ikke det at jeg har så mye julestemning akkurat nå, men det kommer vel etter hvert, det og snø. Forhåpentligvis. Jeg liker egentlig ikke snø, faktisk så hater jeg det. Jeg kunne godt gått i dvale og våknet opp til våren, men når det er jul syns jeg det er koseligere med snø, enn uten. Jeg er sikkert ikke den eneste som syns det, tror jeg.

Er det snø der du bor?

Har du julesteming?

 -Andrea

Kipekee

Hei!

For øyeblikket sitter jeg på Kipekee å ser på forskjellige søte ting. Der har de for eksempel kameraer, smykker, skilt og øredobber. De har også en julekalender du kan melde deg på der du kan vinne blandt annet et polaroidkamera, og masse andre ting også selvfølgelig! ^^

Her er noen av de tingene jeg syns var veldig søte..


Kamerasmykke  HER

 


Ugleøredobber HER

 Kamera HER   Hehe, syns dette kameraet var dritkult ^^

 

Har du hørt om Kipekee før?

 -Andrea