Outfits

Outfit - 17. MaiDressjakke Cubus  //  Tube-bh Cubus  //  Sko Økonomisko  //  Topp Bik Bok  //  Shorts Gina Tricot  //  Solbriller Lånt av Konstanse

Heisann! Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg på fredagen.  Pynta meg ikke så altfor mye som dere kanskje ser, men jeg gikk ikke i treningsbukse i alle fall, så da fuker det. Tenkte også jeg skulle legge ut noen av bildene jeg tok, men det blir mest sannsynligvis i morgen.

Hva hadde du på deg på 17. Mai?

 -Andrea

Antrekk - Suit it upSko Nelly  //  Kjole Tally Weijl  //  Dressjakke Cubus  //  Ring ??


I dag har jeg vært i barndåp, det var kjempekoselig. Og smarte meg hadde bestemt seg for å smake på alle kakene, så etter 6 kakestykker, en cakepop, en muffins og flere pikekyss, var jeg gaanske mett for å si det slik. + at jeg spiste to porsjoner med  kylling og ris før jeg begynte på kakene.

Siste bildet ble veldig dårlig, men det var bare for å vise kjolen litt bedre.

Hva syns du om kjolen?

 -Andrea

Dagens Outfit: Skappel-genser

Heisann! Nå er jeg akkurat kommet inn, jeg har vært ute å tatt noen bilder. Det var sykt kaldt, så hendene mine er helt røde nå. Men siden det var så pent vær, fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta noen bilder før jeg startet med leksene. Fikk forresten en skappel-genser for et par dager siden, som mor var så snill å strikket til meg♥ Har hatt lyst på en ganske lenge, så ble kjempeglad da jeg fikk den.


Skappel-genser har mor strikket // Bukse Stadium // Skjerf Cubus // Ring ?


Har du skappel-genser?

Hva syns du om ?

 -Andrea

Todays Autfait!

Hei, siden jeg ikke har noen værdens ting å blogge om, og Veronika og Konstanse er borte, så viser jeg bare dagen outfit. + At det er sykt lenge siden jeg har hatt outif også..

Ja, og jeg vet skjorta ser veldig stor ut, kanskje også fordi den er det. Bruker som vanlig Small i skjorter og topper, men liker best når de er litt store...
Skjorte //  Gina Tricot     Bukse  //  Stadium

Hva syns du om Outfiten?

-Andrea

Outfit 291011

Dagens outfitJakke - Gate (i Tsjekkia)

Skjorte - Feriegave

Singlet - Cubus

Bukse - Gate (i Tsjekkia)

 

-Andrea <3