Seriøse ting

"Steng Løken Gård"

De fleste av dere har sikkert lest om det på Sophie elises blogg, men siden jeg elsker dyr valgte å blogge om det jeg også.

Kampanjen ?Steng Løken Gård? startet i 2003 og har senere blitt en del av Nettverk for Dyrs Frihet. Kampanjen har hele tiden jobbet aktivt for å stoppe Løken Gårds profittdrevne dyremishandling. Ved hjelp av demonstrasjoner, informasjonsarbeid og underskriftskampanjer har kampanjen oppnådd å gi Løken Gård en plass i den offentlige bevisstheten som ?Norges mest forhatte gård?. (kopiert fra lokengard.no)

Løken Gård er en gård som avler opp dyr, for det meste hunder og katter, før de så blir solgt for flere tusen kroner til forsøkslaboratorier. Flere tusen dyr har de siste 20 årene blitt sendt til lidelser og død, slik at eierne av Løken Gård skal kunne tjene penger. De holder sånn cirka 120 hunder og 50 katter sperret inne på forsøksdyrstasjonen til en hver tid. Hvilke rettigheter har de til å gjøre noe slikt? Er ikke dyr verdt like mye som oss mennesker. Under dyreforsøk utsettes dyr for store smerter, ubehag, angst og lidelser. De utsettes for smerter man aldri kunne tenke seg og utsette et menneske for, så hvorfor skal dyr utsettes for dette?

Vi trenger 30 000 underskrifter mot dette. Klikk <HER> og skriv under.  Jeg mener et dyreliv er verdt akkurat like mye som et menneskeliv, om du er enig skriv under og del videre. Dyrenes frihet er verdt og kjempe for!

 


Jeg og kanin min Fluffy♥

Hva syns du om dyreforsøk?

-Andrea